P: biitterigorilla

pabs - 23:43, 16.4.2020 » Toi kolnago on kyl sellasessa kunnossa, eikä taida olla mikään supermalli, niin mä ainakin ajelisin sillä huoletta vaikka missä. Mutta laittaisin kyl vaihteet.
Sinähän sen sanoit. Vaihteista on tullut ääniä sekä puolesta että vastaan useammasta lähteestä niin lupaan kyllä että harkitsen.

Colnago sinällään ehkä hassu valinta käyttökäyttöpyöräksi, mutta tällä on jo kisattu ja elämää nähty ja jo valmiiksi melko rottainen niin kehtaa.

baader - 19:12, 16.4.2020 » Toivottavasti se on jalkajarrullinen Master Olympic.
Ei ole ihan master. Pahoitteluni.

Katos pwäerkele lukihäiriöissä luin että rata… Joo anna mennä vaan sit, kyllä maantierunkoja maailmaan mahtuu ja hinnatkin kohtuullisia.

tuleeks riser vai droppi?

Tarakka, waldi, tai molemmat on ehdoton asia. Eli ei ainakaan droppi.

Onks tää se joka oli hetki sitten torissa tosi halvalla? :think:

Ei

Luukas - 14:43, 17.4.2020 » Eli ei ainakaan droppi.

Se colnago ei oikein lähtenyt, niin no

Luukas - 19:22, 21.1.2020 » [s]Oispa[/s] on tulossa kompakti teräsratapyörä.

Azurelta tuli tosiaan Kromi-gorilla

Hyvä!

Hieno runko kyllä

Gorilloista, rystyistä ja kromipistoista tulee kyllä kiva fiilis. hienoja runkoja, hienoja aikoja.

Erittäin hyvä. Onpa kauniit haarukanpäät muuten.

Multa on jäänyt toi azuren kokoonpanot kokonaan ohi, kun olin ulkomailla tuolloin. Kova silloin ja hienoa, että pääsi newgenille ajoon. Siitä minä nautin.

tutam - 15:40, 16.7.2020 » Erittäin hyvä. Onpa kauniit haarukanpäät muuten. Multa on jäänyt toi azuren kokoonpanot kokonaan ohi, kun olin ulkomailla tuolloin. Kova silloin ja hienoa, että pääsi newgenille ajoon. Siitä minä nautin.
Ehti olla mulla varmaan 8 kk varastossa niin ajattelin että parempi siirtää jollekulle ajoon. Mut vuodet 2016-2019 oli kyllä hyviä tällä ajaessa. Täytyy varmaan seuraavaksi Stavasta tehdä fiksi, ei vaan.

Vähän hassuttelua. Ja huoli pois sillä ei todellakaan ole jäämässä näin. Kiekoiksi jos löytäisi jotku kivat mustat boksit…

Sitten kanssa kirkas setbacktolppa ja järkevän pitkä stemmi kivalla miinuskulmalla. Rampant ekaksi ja vaihtoehdoksi joku kompakti droppi kangasteipillä ihan vaan koska looksit… Välitysten säätöä, 53/19 → 47/17?

Jos jotain kiinnostaa nää pursuitkiekot voin kyllä myydä tai vaihtaa johonkin. 53T dura-ace messiin

Täs on jotai Helsinkiläistä täs kasaukses… :smiley:

Tarra varmaan ainaski