P: Haro Escape Babylon

Hiano runko!

Samaa mieltä molempien kanssa mut tolla keulalla mennään. (E. Ac 390mm / 1 1/8 26er keuloja ei vissiin kasva ihan joka puussa mut ihan kiva ylläri toi keulastandardi noin niinkun muuten.)

Projekti on madellu kun on ihan riittävästi kaikkee muuta mut ei kuitenkaan ihan pysähtynyt.

Laakerikupit ja kooolin asentelin muuten tollasilla diy-kaluilla, hyvin toimi:

Sit porasin viemäröinnin keskiöön, suosittelen. Oli aika ruostemässyinen toi muhvi sisältä, pyörä muuten suunnilleen ruosteeton.

Sit pitäs tehdä kans jotain komponenttivalintoja, jotain deoree nyt ainaskin tulossa.

https://lh3.googleusercontent.com/1_MxT4DPKPLpONyUa_iHRQEgUwYqfKgF1equaZeqVsaw6uzZsUxAET0_Q9WaeMRnqMKefU3AmBUDTvpnGhXJLOR0PaJiXieu1dMBa90GQf3SqZr08SmqXGNiPFXvBBTsEnsYGPJXlA=w835-h626-no

https://lh3.googleusercontent.com/W032T_sbwBTQzHrgoFiYWcF_zLxtca3O9ORmiOA_ezLyRdeE6MsMqAO7WwhwPSBFOqqTDbFE8IkMCIbWXNpJOUxFlxm61YK0iv_8fY1KbWcI1PxJjIbsSyyol3TbLnY2osjsU91Bzg=w835-h626-no

Taakse tulee tietenkin cantijarru koska rungossa on niin hieno vaijerinohjuri moiselle, eteen käytännön syistä v-jarru. Eteen tulossa lopulta ainaskin tuplat, toisaalta toi kuvan biopace tripla on ihan ajokuntoinen…

Etutartsi pitäs viimeistellä, muutama täytejuotto tekemättä, en tiä viä et missä ja koska pääsis tekeen.

https://lh3.googleusercontent.com/T1aXMtp7QMzkX08WHtLSBNXlRxmwuNUSJUNDEqD2SnadybqBxOQrGzV10TtT5D3E-W7xMsbCxcATE5H6bFIKRm2pjUW9ZPTNLdxbD7ao-i8SjqaVgVsCj5dnAIOPDUzJ8er-5X1tSg=w470-h626-no

Semmosta. Dyykkauksen jumalat on ollu aika suotuisia tätä projektia silmällä pitäen, mm. noi Deore/Araya -kiekot ja valtaosa tosta läjästä on dyykattu vuosien mittaan.

Haro pääsi koeajelulle, oikein kivan tuntuinen pyörälöinen.

Vaihteet vähän hakusessa vielä, kakka kasiliipasin ja kulunu pakka.

Vanha deore-vipu on kyl ihanan pomminvarma triplalle, vaijerin lähtökulma vaan vähän huono tolle tangolle niin piti laittaa vähän hassuun paikkaan. Vois ehkä kattoo jonkun mutkan tohon alkuun niin sais fiksummin.

Pujotappa etujarrun kuori takajarrun- ja takavaihtajan kuoren alapuolelle niin ei hirtä kääntyessä.

https://i.imgur.com/KUPJEG7.jpg

Tämäkin on kyllä tosi lystin näköinen fillari. Ei paskempi löytö vitosella.

CroMin nimeen!

^^^Ei noi hirtä, menee aika luonnostaan noin, mut toi mainittu etuvaihtajan kuori ehkä vähän.
Eteenhän tulee mahdollisesti myös kori jolloinka vaijerit asettuu uusiin uomiin.

Oikein kiva!

Saako kysyä mistä värikkäät kuoret kun itselläkin 26" projekti kaipaisi saman värisiä.

hollandbikeshop.com, samasta paikasta löytyi tolpan shimmi.

Saatto olla viimesiä tota sävyä mut sitä tuli siis 10 metriä eli eiköhän siitä sullekin pätkä liikene. Tai parempi viä, tilaa jotain muuta kivaa helmiäistä ja tehdään vaihtarit.

Antaisin/luukuttaisin ehkä purplet azurelle ja tilaisin tähän vaikka keltaista tai jotain muuta paremmin tuohon vihreään sointuvaa.

Täh, violetti ja neonvihreä match made in heaven kuten henkilö Harokin on tiennyt: tossa vihreessä dekaalissa on violetit varjot.

e. ai niin ja toi on sellasta kivaa flakey sparklee, ei näytä kuvissa kummoselta mut toimii.

Saisko lähempää kuvaa dekaaleista ja logoista? Ja sparklesta. Värit ja sparkle nimittäin kiinnostaa, ja ansaitsisi päästä esille, kerta on väärikoodattukin polkimin ja kuorin.

kaukomieli - 19:56, 4.5.2020 » Täh, violetti ja neonvihreä match made in heaven kuten henkilö Harokin on tiennyt: tossa vihreessä dekaalissa on violetit varjot. e. ai niin ja toi on sellasta kivaa flakey sparklee, ei näytä kuvissa kummoselta mut toimii.
Okej. Uskon koska olet sen livenä nähnyt ja mä vain kuvan. Tuossa kuvassa ei väriharmonia omalle silmälle aukene. Mutta makuasioita, myös.

^^Tähän hätään ei parempaa kuvaa valitettavasti ole tarjolla, otan kuvia koko komeudesta/kauheudesta vielä kunnon kameralla viimeistään sit kun se on kasassa. Seuraavaaksi lokareita ja tartsia.

Vähän hakuammuntaa noi kaapelivärikoodaukset kun esim. ton yllämainitun kaupan kuvat on tätä luokkaa:
https://hollandbikeshop.com/img/prod/vwp-brake-cable-housing-cruiser-on-roll-10m-pearl-purple-8716637007238-0-l.jpg
Joskus joutunut pettyyn, aattelin et violetti on aika varma valinta ja nyt tulikin varsin kivannäköistä kuorta.
Oispa joku kivijalkakaapelikauppa josta sais sateenkaaren karkkivärejä metritavarana niin vois hassutella hullummin.
Noi Onnivannin poistokoripolkimet laitoin lähinnä läpällä, vähän liiankin vihreet ja muoviset ;P.

E.niin ja muistuipa mieleen sellainen sattuma et laitoin tonne taakse Tektron cantit jotka olen muistaakseni hankkinut sulta RTZ. Toimii oikein ihanan smootisti noiden Dia Compe xcm -kahvojen kanssa eli kiitos vaan.

Mukava että toimivat. Mulla vastaavat Nishikin alumiinhaarukassa huutaa kuin hinaajaa. Vaikkei edes koskis kahvaan. Reipas, haarukan böijaamisen aikaan saava polkaisu riittää ulahdukseen. Pitäs varmaan yrittää jotain toe-iniä säätää. Tai ostaa mini-v:t.

Koeajolla Nouxiossa. Aaah.

Tästä tuli oikein kiva ja ylitti odotukset. Keeper. Mukavia retkiä ja hetkiä tullut vietettyä tän kanssa mut kuvaaminen on unohtunut. Muutama räpsy:

E. Otetaas tää tännekin koska liittyy

kaukomieli - 19:16, 14.7.2020 » Askartelin tollasen telineen. Alunperin ajattelin jyrsiä tohon hahlot kiinnistysremmiä varten mut sit pöllinkin paskasta tankopullotelineestä kiinnikkeen. Ja kuvittelin et toi luuri ois pysynyt kulmistaan simppelimmällä kiinnityksellä mut lipsu niin piti kehittää tollanen sidonta. https://lh3.googleusercontent.com/pw/ACtC-3ccz2ABqOhV_Ert9jE8UiYkv1ifch6SLzBG1hKmh2E8DBw1gpvtiJQ-vqOagZwsHoSgrNRlOUbC9JikQosY2eBU-O7nPuNY1EpaG3EiBT8leLCvV4E7o6_q25lzkocdbdziyk1nKv7uJrhz0--Q1lao=w492-h656-no https://lh3.googleusercontent.com/pw/ACtC-3f4QfwMvBL7ZLosKFcSjHEqHG2DEDa0TQNOVWxzij9YL_qZ8UyQvjtI22aXCzeTKaH9pDKBT0QiBzZ6VQ29GOtNy3u4ygdqQufWt7mDAnXBMgGwn-aFI6rCtp7XLe7BMbal2XnBe-BY6-HRO2EZNSB4=w875-h656-no https://lh3.googleusercontent.com/pw/ACtC-3c7lr4rTRmeU1CedpE3Bjcq5B43RRikoCvAMy6FuOSa4bhFj188KDVjPwfL_yS8A-AqAaECJc_cHiii0PWQ8-aOFwChfj-qM0y35IZCAeSeddva2HnXcgNeTwGPsIu7d4hZ9bdKiWp-gc7q_JPKKopU=w492-h656-no Vähän nihkeetä vaan toi plexin työstäminen perusterillä, tuppaa lohkeen tai sit sulaan. Reikien viisteet rouhin/sulatin väärinpäin pyörivällä poranterällä, tuli siistimpi niin, pultin upotus dremelillä/"kivellä" joka toimikin ihan mukavasti tohon matskuun. Pieni halpispuhelin, pitäs kestää vettä.

Tämä tankki on aivan ihana

On kyllä samperikseen henkevän groovy vimpain!
Onkos tuossa Deoren peukuttimessa muuten jotain muutakin TSI-juitsuttelua, kuin tuo nuudeli?
Ja onks nuo polkimet iha itte splätteröity, vai mistäpä moiset?

Suuri arvostus näpertelylle myös kännykkätelineen osalta!
Erittäin käyttiksen näkönen läpyskä.
Täytyispä melkein itsekin väkerrellä joku samantyyppinen.

Eipä tossa vivussa muuta, vaijerin lähtökulma huono tollaselle tangolle niin piti laittaa tollanen mutka. Huippuvipu, hyvin toimii.

Polkimet on jotkut AE:n halpis magnesium, joku Shanmashi tms. Splatteröin ite, maalikaapin random huomiospray ei roiskunut/venynyt ihan kuten odotin, jähmeetä kamaa, niin tuli tollaset Hulkin rykäsyt, ihan hauskat noinkin.