hesburger

Hessu vois ottaa Falaburgerin takaisin. Se oli hyvä!

Rolf - 19:31, 7.1.2020 » Hessu vois ottaa Falaburgerin takaisin. Se oli hyvä!
tää oli hyvä ja mä kyl tykkäsin kans kaurahärkäpapusta. Joku isompi vegeböge on tulossa hesen valikoimiin "vuoden alussa" vissiin kans (instassa osu silmään mainos)

friends n burgerin vegaaninen bursa on imo paras näistä pikaruokapaikkojen

Hyvä toba! Veke on aika 2/5 hinta-laadultaan, kun samalla hinnalla (vekejä tarvii 2 kpl) samalta tiskiltä saa maistuvan kasvistortillan :). BK:n rebeliä en oo testannu. Mcvegan on ihan jepa, mun mielestä parempi ku veke! Toivottavasti hese alkaa tuottamaan soijavalmisteiden lisäksi tuotteita jostain muusta kasviproteiinista.

Tuota paistoasiaa en kyllä tajua. Tai tajuan, mutta miksi pitää paistaa vegemättö samassa kuin liha? Mua nyt ei haittaa pätkääkään, jos tämä valmistus tapahtuu toisinpäin. Jos valitsen kasvisruuan ja pelkästään kasvisruuan. Niin en mä saatana halua, että sitä töhritään samalla paistoalustalla lihan kanssa. Ei luulisi vaikeaksi toteuttaa. Muuten… Vantaalla hyviä kasvissafkaa tarjoavia ravintsemusliikkeitä?
Vaihtelun vuoksi olisi kiva syödä hyvä kasvispöperö. Bk olisi vieressä, mutta eipä se nyt sellainen paikka olisi. En nyt välttis tarkoita mitään fiiniä paikkaa.

Tämä topikki sai minut luulemaan että on torstai

Hupsista

carrols

ˆˆˆEhkä se, et se “flame grilled” on BK:n juttu, eivätkä varmaan halunneet tilanetta, jossa yhden tuotteen takia olis kaikkien BK-ravintoloiden pitänyt investoida toiseenkin grilliin. Noi Mäkkärin ja Hesen pihvit kai paistetaan rasvakeittimessä, jossa ei muutenkaan lihaa paisteta, eli ei tarvita lisää laitteita keittiöön.

ununu - 19:54, 7.1.2020 » carrols
Oispa vielä

^ kyllä ne nugetit sun muut samaan rasvaan menee.

Ei muuten mee ainakaan mäkkärillä. Koska joskus on jäänyt McVegan just sulkemisajan pintaan saamatta, kun lihattomien tuotteiden rasvakeitin oli jo pistetty putsiin. Tai sit mulle valehdeltiin. Niitä rasvakeittimiähän on noissa rafloissa kuitenkin aina käytännössä enemmän kuin yks allas.

Oho hemmetti! Hesellä menee samaan altaaseen.

Jos vegaaniuden syyt on eettisiä tai ympäristöperusteisia ni ei kai sillä paistopisteellä mitn väliä oo, parempi vaan lämmittää yhet öljyt

Jos taas identiteettipolitiikkaa ni sit varmaan on t.e.t.

Ainoo bonuskortti mitä mulla on, on hesen. Ehkä on sen myötä lisääntynyt hesessä käynti kun saan bonuskahvin + -jäden tms. kaupan päälle, hinta-mättö -suhde ok. Hesen falafeli oli jees, vois tulla takas.

Joku kaverin exä sai joskus ihan hirveet kilarit kun meinattin vahingossa paistaa sen teflon-pannulla lättyjä. Maito/voi ois kuulemma pilanu pannun. Nää on näitä, periaatteet on periaatteita ja hysteria hysteriaa.

Ei pilattua pannua voi pilata, ainoo oikee pinnote on ruostumaton teräs.

Carl - 18:05, 7.1.2020 » https://i.imgur.com/WU6gjzL.gif
tätä onki hyvä harjotella, ettei käy
tnts - 21:37, 19.9.2019 » https://i.imgur.com/RzHhR22.png

tän piti olla lifestyle topi eikä hanppari topi

Ainoa asia mikä näissä isojen ketjujen kasvisburgereissa ärsyttää on se että ketjut tuntuvan olettavan kasvissyöjien syövän huomattavasti vähemmän kuin lihansyöjät.

tsygakuski - 22:07, 7.1.2020 » Ainoa asia mikä näissä isojen ketjujen kasvisburgereissa ärsyttää on se että ketjut tuntuvan olettavan kasvissyöjien syövän huomattavasti vähemmän kuin lihansyöjät.
tulin vain olemaan mieltä että tämä tuntuu pätevän lähes kaikkeen kasvisruokaan, hemmetti.

Onneksi sentään Tofu kääg painaa edelleen kilon,