P: Cervélo T1 - antiskeneartefakti ja yleinen pahoinvointi- sekä mutuilutopic

^ Tos ei näyttäs olevan paikkaa levyjarrulle saati mitävaanhäkeille.

Levyjarru ja levykiekko samassa ratapyörässä ois kyllä kova.

e@e - 12:21, 15.12.2019 » saako kysyä et miks oot keulaa vaihtamas
tän keulan rake on 35 ja tuumailin et rake 25 keula vois mennä tähän, eli lisää rataisuutta haen ja jarruja tähän ei kyllä tule varmaan ikinä ^_^

ja ei juma gepardi teipit nami nami!!!
e: harmi vaan ku ei saa sellasena kellertävänä…

ee: olen tehnyt valintani

https://supacaz.com/wp-content/uploads/2019/02/prizmatik-hologram-bar-tape.jpg

Hieno runko

^^mistä toi? Todella kova.

karzan - 14:08, 15.12.2019 » tän keulan rake on 35 ja tuumailin et rake 25 keula vois mennä tähän, eli lisää rataisuutta haen
Meinasit, että Veijo Cervélo ei oo osannut tehdä [i]rata[/i]pyörästään tarpeeksi rataisaa?

En oo mikään rungonrakentaja, mutta jotenkin elän semmoisessa uskossa, että ohjauksen “rataisuus” on yhdistelmä keulakulmaa ja haarukan rakea (+ n kappaletta muita muuttujia) eikä mikään “lyhyempi traili → rataisampi ohjaus” -automaatti.

RTZ - 19:23, 15.12.2019 »
karzan - 14:08, 15.12.2019 » tän keulan rake on 35 ja tuumailin et rake 25 keula vois mennä tähän, eli lisää rataisuutta haen
Meinasit, että Veijo Cervélo ei oo osannut tehdä [i]rata[/i]pyörästään tarpeeksi rataisaa? En oo mikään rungonrakentaja, mutta jotenkin elän semmoisessa uskossa, että ohjauksen "rataisuus" on yhdistelmä keulakulmaa ja haarukan rakea (+ n kappaletta muita muuttujia) eikä mikään "lyhyempi traili -> rataisampi ohjaus" -automaatti.
Juuri tätä mietin itsekin ankarasti tuossa päivällä. Raken vähentäminen itse asiassa lisää trailia, joten vaikutus voi olla jopa epätoivottua sorttia.

Niin, itsekin näköjään mietin niin kovasti, että kirjoitin tuolleen tyhmästi, vaikka piti kirjoittaa, että ei ole “pienempi rake → rataisampi ohjaus” -automaatti.

juu ja se rake on ilmeisesti vielä 45, aivan äärimmäisen hyvä ja agressiivinen pyörähän toi on ajaa, mutta tuunaajat gonna tunings ja teidän täytyy vaan diilaa sen kaa, maltan tuskin odottaa miltä näyttää ja tuntuu, voi olla et paskammalta, voi olla et paremmalta, zäänssit on ihan fifty-sixty!

Joo kanssa epäilen että mahtuuko edes kumi pyöriin pienempirakeisella keulalla. Kts esim. nimimerkki Naitsirkin T1

Laskurin mukaan jos rake 45 → 25 mm, niin trail 48 → 68 mm. Numeroidentuijottelija sanois, et varmaan aika lunki ohjaus tulee. Mut eihän nää tosiaan yhteen muuttujaan tyhjene, ja kokeilijat gonna kokeileting.

Sehän ois varmaan myös kiva jos toe overlap potentiaalisesti vähenisi.

Missä kuitukeulas on 25mm rake?

Offsettiä kun laskee ni traili kasvaa ja ohjaus laiskistuu. En kyl tiedä mitä järkee paitsi jos haluat ”tiukemman” näkösen

bike_futurist - 22:27, 15.12.2019 » ohjaus laiskistuu.
Mitähän tää tarkottaa?

http://www.phred.org/~josh/bike/trail.html

RTZ - 22:11, 15.12.2019 » Laskurin mukaan jos rake 45 -> 25 mm, niin trail 48 -> 68 mm. Numeroidentuijottelija sanois, et varmaan aika lunki ohjaus tulee. Mut eihän nää tosiaan yhteen muuttujaan tyhjene, ja kokeilijat gonna kokeileting.
Semmoset retkipyörägeot sieltä. Jos olisin karzan niin harkitsisin vielä että jos vaan palauttais sen haarukan avaamatta pakettia.

paljon hyvää pohdintaa täällä

bike_futurist - 23:02, 15.12.2019 » http://www.phred.org/~josh/bike/trail.html
Juu keulakulman ja raken vaikutukset trailiin on kyllä ihan hyvin tiedossa. Sen sijaan laiskistuva ohjaus [s]ei tarkota yhtään mitään[/s] on itselleni vielä täysin epäselvä käsite.

Kyllä mä ainakin aika helposti ymmärrän, mitä “laiskistuvalla ohjauksella” tässä kohtaa tarkoitetaan. Ei se ehkä ole oikea tekninen termi, mutta ihan ymmärrettävä IMO.

RTZ - 23:10, 15.12.2019 » Kyllä mä ainakin aika helposti ymmärrän, mitä "laiskistuvalla ohjauksella" tässä kohtaa tarkoitetaan. Ei se ehkä ole oikea tekninen termi, mutta ihan ymmärrettävä IMO.
Hieno homma.