P: Chinko

:smiley: Ajattelin et tä oli joku Pachinko juttu

projektipäivitys

Voisin mäki tämmösen ottaa mutta possibly fiks

Tupla eli vitsin paikka:

On sateinen joulun välipäivän yö murhakontilla. Noisecore ja viimeisin hitsaustoimeksianto valvottavat.

Kontilla ollaan pähkäilty ensin bikecadin, sitten itse tigaamisen merkeissä, sillä eräs Autistisella raivolla watteihin fiksoitunut saksanpaimenajokoira on pyytänyt valmistaa itselleen tandemin - neliraajaiselle kun ei normaali polkupyörä käy.

Ajokoira on myös itse saapunut paikalle seuraamaan toimenpidettä, joka saa kontin väen entisestään ärtymään. Suutuspäissään Odie lirvauttaakin tämän huomaamatta ajokoiran transhumanistista soylentiä sisältävään shakeriin kunnon tujauksen kotipolttoista.

Yö ja lopulta tajunta pimenee.

Aamulla kontilla heräillään, kaasupullot ovat kiinni mutta ilmassa leijuva viinanhaju tulenarka.

Saksanpaimenkoira pettyneenä tutkii epäilyttävästi kynttelikköä muistuttavaa rakennelmaa joka vielä eilen oli alkutekijöissään ja matkalla polkupyöräksi. Ei perkele.

Varvasastujamme hapuaa vapisevin raajoin pontikkaputelia ja ahnaasti tyhjentää sen pohjalla lilluneen kellertävän nesteen, sillä harva koira tasuroi kuin rapulaa valittava tahmatassu roi.


kohtuu pitkän emäputken ohennusta

En edes ymmärrä miksei merkkarin tuotosta ole noteerattu enempää.

konkeli - 12:49, 12.2.2020 » En edes ymmärrä miksei merkkarin tuotosta ole noteerattu enempää.
Ei piä postaa legendaarista paskaa joulun välipäivinä.

Eilen otin alkurepäsyn tässä projektissa ja kasasin runkoputket jigiin. Columbukselta olis tulossa kaikenlaista erikoishienoa rööriä, mutta päätin silti kierrättää. Viisto- ja vaakaputki (vaikka ne on samassa kulmassa, höhö) on pelastettu revenneestä San Sebastianista ja satulaputki Brooklynista, jonka chainstayn oli jäätyessään paisunut vesi räjäyttänyt. Emäputken sorvasin itse ohuemmaksi 1.5mm seinämävahvuisesta cromosta ja keskiö on ihan perus Ceewayn 40mm cromokeskiö.

Vaikka arkijärjellä näiden minibaikkien pitäis olla keveempiä kuin normikokosten, niin rungon painavimmat osat, eli emäputki ja ruotoputki, on pitkiä ja tuo lisää massaa. Saa nähdä millon Velo Orangen Neutrinoon saa hiilarihaarukan? Oletan, että Woundupilta sais jo jotain.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0269/1301/3834/products/tirecockz-black-side_720x.jpg?v=1574513586
Laita schrader kehät varulta jos ilikka sattuu tän joskus ostamaan

Kiekot kasattu. Oisin mielellään laittanut jotku coolit kehät niinku Velocityt, mutta eihä semmosii post-brexit euroopasta saa. Spoonit kyllä varmasti ajaa asiansa. Navat on käytetyt Hope XC:t ja renkaat Maxxis DHTt.

Spankillä kyl enemmän street crediä pikkuvanneskenessä, eli hyvin tehty

Ommuute rintattu toi kyrpä. Nään pikseleistä. Löytyyköhä 'versestä…


mulla on joku eksistentiaalinen kriisi. oon koko ajan helvetin epävarma, onko tää hyvä idea ja voiko tällä edes ajaa. vähän päälle viikko ja pitäis olla jo matkalla.

Mikäs tässä vois mennä vikaan. Ihan oko akseliväli. Onko pikkupyörissä istuinkulma tota perusluokkaa, kun takakolmio on aika lyhyt?

Just hyvä. Viikonloppuna polttelet vähän midnight oilia ja rukki kasaan.

Edit: Dissain näyttää perkeleen paljon paremmalta ku neutroni, tykkään noista alaspäin sviippaavist seatstaystä kovasti.

pabs - 9:19, 26.2.2020 » Onko pikkupyörissä istuinkulma tota perusluokkaa, kun takakolmio on aika lyhyt?
Kuva hämää, koska toi nojaa keskiön ja takaharukan päällä. Sivun alussa näkyy geo. Kulma ihan sama ku esim VO:n neutrinossa, jota tässä just ihan muuten vaan katselen.

En perustanut kysymystä siihen kuvaan vaan geotaulukkoon.
Ja joo, Neutrinoon verrattuna näyttää samantyyppiseltä. Tai oikeastaan varmaan vähän paremmalta.

Ja tulee tosta rungon siluetistä kivasti mieleen kaskelotti jota Japanin merialueella tykkäävät narrata.

Mä taisin vähän muokata geoo, niin että ajoasento vastais mahdollisimman lähelle Ninan Sibboo, jossa asiat on kuulemma kohdallaan.

kolkka - 11:51, 26.2.2020 » Ja tulee tosta rungon siluetistä kivasti mieleen kaskelotti jota Japanin merialueella tykkäävät narrata.
Pitäskö mun tilata Spacerilta semmonen custom-runkolaukku, jossa ois kaskelotin pää?