P: Världsmästarcykeln "sportgrus"

Ei hitto vie sulla oli noi kiekot ylimääräisenä. Olis sopinu hyvin mun krossariprojektiin, mut unohdin kokonaan et ne oli joskus myynnissä Fillaritorilla…

Ysipakkaa ja vaihtajaa saattaa olla ylimääräisenä.

Lahdesta vai e-Lahdesta?
Anyways, tiesitkö että esim. StyleRide Turussa myy ranskiskuppeja, joihin voi pikkuaskartelulla sovittaa minkä vaan perus nelikanttisen kasettikeskiön?

Tuosta tulee hieno.

kiertäsin kyl joo kaukaa velo orangen artesaanikäppä parts jos vaan mahdollista

Miks kiertäisit? VO-keskiö iha samanlaine hyvä tai huono konelaakerilline bulkkikeskiö ku tanget ja suginot ym.

MINKÄ VÄRISTÄ (TAI VÄRITÖNTÄ) VOIMANSIIRTOA AJATTELIT LAITTAA?

mä speksaan tästedes vaan aikakausikorrektia campaa

Kammet tulee todennäköisesti olemaan mustat, että tulee vähän kontrastia vaalean rungon ja vaaleiden putkiosien kanssa. Tai sit kirkkaat kammet ja musta ratas.

Mielenkiintoinen tuo StyleRiden kuppiratkaisu, onko tuohon sopivaa ISO-viisteistä keskiötä että voisi laittaa Campan kammet?

11-vaihteinen toimii aivan hyvin kitkavivulla.

^ Millä kitkavivulla olet käyttänyt, riittääkö liikerata ja onko ollut ghost shiftingiä runtatessa?

Oon kans kuullut että 11 toimisi kitkalla jopa paremmin kuin 9 tai 10. Väite kuuluu että todennäköisyys ketjun kohdalleen menemiselle kasvaisi, kun rattaiden väli on tiheämpi, jolloin niiden välissä olisi vähemmän tilaa virheasennoille.

Ite varmaan laittaisin ihan microshiftin tai dura-acen indeksoidut vivut viistoputkeen tai tangon päihin

cog - 8:59, 15.8.2019 » Mielenkiintoinen tuo StyleRiden kuppiratkaisu, onko tuohon sopivaa ISO-viisteistä keskiötä että voisi laittaa Campan kammet?
Mulla on vanhassa Cressussa [tällanen](https://custom-junkies.com/token-TK8670CM-bottom-bracket-square-taper-iso-english-thread). Noita Tokenin keskiöitä saa varmaan eBaysta halvemmallakin, mutta tilasin tuolta kun ystävällisesti vaihtoivat ranskiskupit pyynnöstä ilman lisähintaa. Kupitkin löytyy siis tuolta samasta kaupasta.
inforest - 21:32, 14.8.2019 » Lahdesta vai e-Lahdesta? Anyways, tiesitkö että esim. [StyleRide](https://www.styleride.fi/tuote/18966570) Turussa myy ranskiskuppeja, joihin voi pikkuaskartelulla sovittaa minkä vaan perus nelikanttisen kasettikeskiön?
Mites tää muuten onnistuu kotikonsteilla, jos oot kokeillut? Miten vetopuolen kuppi lähtee irti, lämmittämälläkö? Oli aikasemmin ongelma just näiden irtokuppien kanssa toisessa Cressussa kun en uskaltanu kauheesti vasaroida uutta keskiöö rikkomisen pelossa.
Piotr Felis - 10:28, 15.8.2019 » Mites tää muuten onnistuu kotikonsteilla, jos oot kokeillut? Miten vetopuolen kuppi lähtee irti, lämmittämälläkö? Oli aikasemmin ongelma just näiden irtokuppien kanssa toisessa Cressussa kun en uskaltanu kauheesti vasaroida uutta keskiöö rikkomisen pelossa.
Katotaan ehdinkö ennen Konstaa. Keskiö kiinni runkoon. Millimetrikierteisellä 8 mm pultilla keskiöhylsy kiinni akseliin ei-vetopuolelta ja lähdet vaan kiertämään kuppia irti, niin akseli ja toivon mukaan myös laakeri tulee mukana ja vetopuolen kuppi jää runkoon.

Niinkin simppeliä. Kiitos tästä!

cog - 10:00, 15.8.2019 » ^ Millä kitkavivulla olet käyttänyt, riittääkö liikerata ja onko ollut ghost shiftingiä runtatessa?
Joku vanha shimano seiska mtb-vipu, jonka saa sekä kitkalle, että pykälille. Vihtajana 9-speed alivio, et en tiedä sit miten käy 11-vaihtajalla, ku vipusuhde eri, meneekö huonompaan suuntaan tarkkuus?

Tällainen siitä sitten tuli:






https://live.staticflickr.com/65535/48643235417_81c8637939_b.jpg
https://live.staticflickr.com/65535/48643095221_7c9db21890_b.jpg

Alun perin tuohon kaavailemani 42t musta eturatas olisi ollut esteettisempi, mutta olikin siiten väärää pulttijakoa. 39x16 tuntui kyllä ensilenkillä tosi passelilta. Hauskahan tuolla oli t-paita lepattaen ajaa auringonlaskuun…

10,2 kg näytti vaaka.

Vaparilla vai fixed? Omaan silmään ainakin asiallisen näköinen polkupyörä. Kovaa ajoa vaan!

oikeinkin jeppis

^^ Vaparilla, tuossa on kirkkaaksi kiillotetut Record 9/10/11 navat sinkulakitillä. Tuntui hyvältä tuollaisena, vaihteita tuskin tulee vaikka niitäkin tuohon kaavailin. On ne vaan crossituubit ja Nemesikset soralla mukavat ajaa.

Ihana.