M: pyöriä

Täällä vissiin sai vaihdepyöriäkin nykyään myydä? Muutto tulossa eikä tietoa tulevaisuuden säilytystiloista joten voisi karsia vähän vähemmän käytettyä kalustoa.

Merida Big Nine M-kokoinen 29" maastopyörä, 500e. Vaihdettu RS Recon Silver keula, XTR kammet ja KS hissitolppa, mukaan myös Ice Spiker -talvirenkaat. Ei kovin moderni tai muodikas mutta pääsee helposti ja halvalla maastopyöräilyn makuun.

Vitus Mach 3 54cm -kokoinen hybridipyörä, 500 450e. 2x9 Shimano Sora-vaihteet, nestelevarit, Spessun pitsatarakka (tää läks toisen pyörän mukaan, Vituksen hintaa alennettu).

20" minivelo hassuttelypyörä, runko vissiin jotain 54cm vastaava, 200e. Vapari toisella puolella kiinni ja jarrut saa mukaan myös.

Sitte ois kanssa keltainen V2 long gangsta, siitä luovun edelleen pelkästään kompliittina koska en usko että Ellipse-kiekkoja saisi nykyään myytyä irrallisina… eli sellaset kiekkoina, Dura-Ace kammet, Brooklyn tolppa, 1990-flite penkkinä ja tosi leveä Kona Humuhumu hassuttelutanko kiinni. Tää on vähän palasina tällä hetkellä varastossa niin ei kuvaa, mutta 1000e haluaisin tästä.

Pyörät Malmilla, yhteyden saa yksärillä.