Täysii Hangosta Nuorgamiin

Ei tossa ole oikein mitään virallista ja esim. brittien LEJOG:issakin on vain päätypisteet, joiden välille saa suunnitella reittinsä. Nuorgamissa on se kivi siinä rajalla ja etelässä se tullin niemi olis periaatteessa eteläisin, mutta selkeämpi paikka on käytännössä yhtä etelässä rannalla oleva vapaudenpatsas, jolle pääsee käytännössä paremmin kuin satama-alueelle. Siitä patsaalta Lundkin lähti.

Nelostie vois olla nopein, mutta käytännössä yhtä nopee ja paljon mukavampi reitti näyttää löytyvän pohjanmaan kautta.

Tulosveto on auki!

vastattud. hyvä meno täällä.

Tästähän kerroit kun nähtiin viime viikolla. Samalla kun itseä jännittää kahdensadan matka, niin tulosvetoon laitoin sulle aika paljon enemmän kilsoja / päivä. Dogspeed jne jne.

Tuun starttiin, moneltako aiot olla Hangossa?

E. Tai siis tuun jos sopii tulla :slight_smile:

Sopii toki. Pitää vähän vahtia säitäkin yms., mullahan on koko viikko aikaa sovittaa tuota, mutta alustavasti olis tarkoitus tulla varmaan tolla 10:19 junalla sinne, syödä jossain ja lähteä klo 12.

dogspeed & myötäisiä.

tnts - 11:21, 27.5.2019 » [b][Tulosveto on auki!](https://forms.gle/EAuKy4hwGBUnxnHo9)[/b]
Totta kai vastasin, toivottavasti en aivan yläkanttiin. :D
kolkka - 12:20, 27.5.2019 »
tnts - 11:21, 27.5.2019 » [b][Tulosveto on auki!](https://forms.gle/EAuKy4hwGBUnxnHo9)[/b]
Totta kai vastasin, toivottavasti en aivan yläkanttiin. :D
vastasit minuutilleen saman kuin reilusti samulin rinnalla polkenut sami.

julkaisen illalla ensimmäisen suuntaa antavan tilaston/yhteenvedon veikkauksista, mutta vähintään 50 riviä pitäis saada

SuicideHub - 12:04, 27.5.2019 » Sopii toki. Pitää vähän vahtia säitäkin yms., mullahan on koko viikko aikaa sovittaa tuota, mutta alustavasti olis tarkoitus tulla varmaan tolla 10:19 junalla sinne, syödä jossain ja lähteä klo 12.
Skiffer on auki, ei petä. Muut kalliita tai mitä sattuu.

Mä oon muuten miettiny kans että vois jonkun viikon käyttää tällaiseen matkaan parhaimpaan aikaan keskellä kesää kun valoa ja lämpöä riittää. Mieluusti alle 30°C kuitenkin.

Ekan kerran kun ajelin niin Helsingistä Nuorgamiin meni joku 10 vrk, kansallispuistoja kierrellen, luonnonvesissä uiden ja kivan näköisiä juttuja valokuvaten. Yksi puusaunakin tuli lämmitettyä ja reitit oli välillä haikabaikkia.

Hitaassa etenemisessä on puoleensa mutta tuosta retkestä mieleen jäi myös se kuinka helposti matka etenee kun yön koittaessa ei tulekaan kylmä eikä pimeä.

74 vastauksen perusteella keskimäärin tuollaista suoritusta veikkaillaan. Luotto on vahva. Mukana myös Samulin itsensä arvaus ja sanotaanko, että siinä on keskimääräistä kovempi keskari…

Mielenkiinnolla seurantaan ja hyviä kelejä toivottaen.

Noirutulta Pohojammaalta löytyy tosiaan mukavia, joskin maisemallisesti hivenen tylsiä teitä, mutta kyllä ne nyt aina 4-Mordorin voittavat, vaikka siinä suht leveät ja samettiset pientareet onkin (ainakin joissain kohdin).

Kova meininki on nyt! Koirapiriä, lykkyä ja etelätuulia.

Kunnollista! Sopivalla myötätuulella noita Pohjanmaan lakeuksia on mukava rallatella menemään.

Tätä pitää seurata

Erittäin kova!

tnts - 15:55, 27.5.2019 » https://i.imgur.com/kMihFVr.png 74 vastauksen perusteella keskimäärin tuollaista 3 vrk 20 h 16 min suoritusta veikkaillaan. Luotto on vahva.
SuicideHub - 17:01, 20.11.2017 » Pyh

Mielenkiinnolla seuraan! Jos ei mitään suurempaa yllätystä tule vastaan niin varmaankin murskaat tuon minun vuoden 2017 ajan. Olen monesti miettinyt kuinka paljon pystyisin itse parantamaan. Paremmalla kelillä ja kunnolla luulisin johonkin neljään päivään pääseväni.

Pohjanmaan teillä on kapeat pientareet ja ainakin omalla reitillä oli melkoisesti liikennettä ja autoilijoiden ajotyyli ei ollut kehuttava. Se oli aika kamalaa. Siellä kannattaa olla tarkkana.

Seurantaan tämä ja kovaa ajoa!
Jos Oulu sattuu matkan varrelle (mennessä ja/tai tullessa) niin majoitus järjestyy!