Allroad Race 6.-7.4.2019 // Kaikkea oli.

tudetski - 9:27, 28.3.2019 » ^ terkuin siis tude, ei leroy
Voi hemmetti eka luulin että Iirolla tää harkinnassa, sit tajusin että ei ookkaan ja sit tajusin että hemmetti jos Tude ei pääse. :(

Wtb Nano 40mm löytyis 1 kpl, oliks noita hesalassa kivijalassa jos hakis kaveriksi toisen. Tai jos jollai olis nurkissa joku kulunut

Itseasiassa minäkin pohdin, että voisko jopa noilla Contact speedeillä lähteä, käytännössä sileet ohuella timanttikuviolla, ~40mm. Nanotkin olis, mutta lunta ja mutaa lukuunottamatta noikin on hyvät. Ja onhan sitä ennenkin mutkia pitkäksi ajettu, miksei nytkin. Tai en tiiä.

Tässä on se että ennenki poljettu väärillä välineillä ja silti ollut hauskaa. Ainoo mitä mietin 40mm posliinin ja 40mm kuvioidun välillä on mutavelli ja eteenpäin vievä pito. Paikoillaan sutiminen on se mihin oma huumori loppuu nopeaan. Ohjaavaa ja pysäyttävää pitoa saanee aika kivasti kun tiputtaa paineet alas. Tai emmä tiiä.

Tänään täällä Varsinais-Suomen ytimessä ja työn ja tiedon puistossa oli tarjolla pääosin tätä

mutta aika paljon myös tätä

tämmöstä 120-130kg yhdistelmää (kuski, pyörä, viinat ja retkikamat) 2.35-tuumasilla eivät kuratiet kantaneet. Vitun synkkää oikeestaan, paitsi et kurjet ja joutsenet ovat palanneet ja nyt oon perillä.

Viikon päästä vois olettaa sisä-Suomen teiden olevan vastaavassa kunnossa. Suosittelen niin isoa ku runkoon mahtuu, pito ei oo ongelma.

Ihanan näköistä tietä. Jos flunssa suo, lähden mukaan!

Samalla tavalla kuin viimekin vuonna yöpymis- ja vaihtovaatekamppeille on kyyti maaliin.
Perjantaihin mennessä yhteen helposti tunnistettavaan laukkuun tai pussiin pakatut varusteet Velobiaan, josta ne lauantai-illaksi/-yöksi kulkeutuvat maaliin.

Auto poistuu Rauman suunnalta samana iltana/yönä riippuen miten itse saavun maaliin.

Ihanaa yhteisöllisyyttä hei. (ei ironisesti)

Muistutan ulkopaikkakuntalaisia siitä että Hesalan päässä tarjolla yöpaikkaa ja aamukahvit vartin polkemisen päässä lähtöpaikalta. Tiedustele PM allekirjoittaneelta ja mielellään parin päivän sisään jos mahdollista.

^laitoin pm!

Reitti on tässä. Ja myös aloituspostauksessa pienellä evästyksellä.

Kävin alkumatkan reitti2000-osuutta ja vähä muuta katselemassa tänään. Strattipaikalle pääsi ajamalla. Yhdeltä ansalta säästän meidät. Tai kahdelta. Mutta on niitä. Ajoin ~40mm käytännössä sileillä renkailla ja se on mahdollista. Tai ei ajaen koko ajan mutta pyörän kanssa kuitenkin. Mutta taidan itse laittaa jotain nappulaa. Lunta riittää paikoitellen, jäätäkin, joskin keväisen pehmeää. Toki sitten paremmilla teillä taas on hyvinkin kevät, melkeinpä kesäisen kuivia pätkiä. Samaan aikaan Serenalla on vielä rinteet auki ja Oittaallakin hiihdetään. Laitoin jotain kuvia instagramin stooreihin, linkki sigus.

Lämmintä viikkoa toivoen.

Sairasta.

Tirsk

Hyvältä näyttää. Itsellä sen verran köhää edelleen päällä, että taitaa olla pakko jättää ajaminen väliin.
Mietin mahdollisuutta jeesailla ihmisiä pääsemään maalista himaan.

Aaaah toi Yläne-maali-osuus just bestein

Mulle voi etukäteen laittaa pm-viestiä jos on jtn erityistarpeita ravinnon tai muun huollon suhteen. Niinku allergioita tms.

Meen ite mestoille autolla päivällä joskus, jos on jtn muita autoilijoita ni saa tulla saunomaan ja. Oletan, et jossei tuu kummallisuuksia ni Samuli kaartaa pihaan kuuden maissa iltasella näyttäen just heränneeltä

Tosi mielenkiintoista nähdä että miten väki ajaa. Oma tapani ajaa on kovin semmonen, että sitä jaksaa tosi pitkään. Vaikka nyt taas talvella oon koittanut ajaa enemmän lyhyttä kovatehoisempaa lenkkiä. Tai tarkoitus oli, mutta meni tota kevättalvea flunssassa aika paljo.

Näin etukäteen oon tohon reittiin sinällään tyytyväinen, kun luvassa on taas tarpeeksi seikkailua, tarpeeks hankalaa ja isoa, mutta kuitenkin ihan kohtuullisessa ajassa tapahtuvaa.

Ja mahtavaa kaikin puolin, että tää hoituu näin yhteisön voimin. Kiitti Matti ja myös Paulus ja Janneko sitä pakua ajaa.

Google mapsista jo tihrustin, että mikä töppyrä tuolla 268 km kohdalla on, mutta digitöppyrä ilmeisesti. Lykkyä tykö kaikille osallistujille.

Ja aiemmankaltaisia träkkerihommiakin olis taas viritteillä.

Smurf - 10:41, 30.3.2019 » Samalla tavalla kuin viimekin vuonna yöpymis- ja vaihtovaatekamppeille on kyyti maaliin. Perjantaihin mennessä yhteen helposti tunnistettavaan laukkuun tai pussiin pakatut varusteet Velobiaan, josta ne lauantai-illaksi/-yöksi kulkeutuvat maaliin. Auto poistuu Rauman suunnalta samana iltana/yönä riippuen miten itse saavun maaliin.
Varmistelen että ehtiihän repun tuoda perjantaina ennen klo 19 vielä? Vai ymmärsinkö aikamääreet väärin

Kerkeää tuoda perjantaina klo 19, mut siitä ei kärsi venyä. Kauppa menee kiinni klo 19.

Keli näyttäis vuodenaikaan nähden olevan täydellinen, myötätuuli ja kaikki. Hlökoht toivotan kaikille rohkeille osallistujille jaxuja

E: viikossa alueen tiet kuivunu merkittävästi.