P: ACNBSSCX

Velocity A23 kehät oli itellä mietinnässä mutta internetsit puhu näistä ahtaina eli kumin laitto ois hankalaa ja tarttis ohuen vannenauhan. Tais tän takia jäädä tilaamatta. Jotain murtumahommiaki oli mitkä kuittasin läskien ja osaamattomien kritiikkinä mutta oonki aika kukkakeppi. Ryde pulse sprint löyty kans listalta mutta liekö mitään käytännön eroa A23:een paitsi huonompi saatavuus.

Alkuun lämpesin ja sit taas viilenin DT Swissille mutta syitä en enää muista ku speksailusta on jo aikaa. Sen jälkeen oon kyllä lukenu foorumilta ihan positiivisia kokemuksia tämän firman kehistä. Nyt ihan tosissaan mietityttää että miks ei oo just noita R 460 tai sit RR 411 kehiä.

Oikeastaan tulin vain sanomaan että erittäin siisti pyörä.

Väliaikainen fixie setuppi uusia kiekkoja ja keskiötä odotellessa.

Muutokset: XT/Revo/LP373 + Easton EC90

jatkoon/jatkossa.

Jos vetäis raa’alle teräälle ni tää olis melkein ku käyhän miehen mash work

Tanko :confused:

Jos se on suorana oikeella korkeudella niin minkäs teet :confused:

:confused:

kyttyra - 0:03, 24.2.2019 » Jos se on suorana oikeella korkeudella niin minkäs teet :/
No laitat siltiki riserin lol.

Kai tossa sweeppiä ja leveyttä kuitenkin on? Varmaan (taas kerran) ihan vaan kuvakulmaa miettimällä pyörä näyttäis tuoltakin osin hyvältä. Mut onneksi kaikki muu on jo kohdillaan.

Mitäs suoratango-vihaaja-klubi täällä on kokoontunut. Leveyttä just sopivasti 590 ja sweeppiä ny ainaki muutama aste. Riserillä tulis ohjaamo turhan ylös jota tietty vois kompensoida leveydellä, mut tällä mennään toistaseks.

Suora tanko on kyllä muutenki hyvä.

Suora tanko all day every day

Aika karsee, mut onneksi väliaikainen

niq - 10:26, 24.2.2019 » Mitäs suoratango-vihaaja-klubi täällä on kokoontunut. Leveyttä just sopivasti 590 ja sweeppiä ny ainaki muutama aste. Riserillä tulis ohjaamo turhan ylös jota tietty vois kompensoida leveydellä, mut tällä mennään toistaseks. Suora tanko on kyllä muutenki hyvä.
Mä en ainakaan heittaa suorii tankoi. Tyhmempäähän se nyt olis laittaa riseri ja kompensoida [i]sitä[/i] jyrkemmällä stemmillä.

Flättitangoissa ei ole mitään vikaa. Suora keppi on sitte eri asia, sopinee tuumaisella kiinnityksellä 30 cm leveänä tyhmäpyöräilyyn.

Tämmöinen se itellekin kolahti parhaiten:

https://c2.staticflickr.com/6/5452/17999510821_40550b5894_c.jpg

jokin tuossa ohjaamossa ärsyttää itseäkin alitajuisesti, mutta en pysty perustelemaan mikä
ja se menee ohi

ihan sama kai se on missä tasossa tangon päät väpäjää suhteessa muihin juttuihin
no tavallaan jäykemmäksi luulisin noin, tiiä vaikka ois teoriassa kestävämpikin

kaikki on ajaneet flättitangolla joskus (itsekin) eikä oo aiheesta kokemusperäistä valitusta kuulunut

Flatbar-ohjaamollinen pyörä - varsinkin jos ohjaamossa ei oo jarrukahvoja - on vähän epätasapainoisen näköinen suoraan sivulta kuvattuna, kun ohjaamo “katoaa”. semmosta se on. Ei varmasti haittaa muuten kuin internetissä pyöräillessä.

^Juurikin näin!

Joko tähän on Rotoreja soviteltu? Mikä malli tuli? Omat tulee tänään.

niq - 16:13, 15.1.2019 » https://www.bike24.com/i/p/6/9/65396_00_d.jpg
1.2 näyttäis olevan.

Proju etenee hitaasti, koska tää onki aika kiva kiinteenä. Pitää laittaa joku toinen pyörä fiksiks ni voi sitten jatkaa tän kanssa hommia.

Hommasin rattaan ja vaikka se onki kiiltävä vs. kampien mattapinta, niin mielestäni sopii ihan hyvin tollanen raju överisti jyrsitty CNC-tekele kampien jyrsintöjen kanssa yhteen. Se keskiö pitäis käydä vaa hakemassa/tilaa ni pääsis sovittelemaan.

Lähtisköhän noi rattaan kuviot asetonilla… ei ainakaa vaikuta laseroiduilta.

Nyt kyllä sopii ratas kampiin todella nätisti imo.