AMA: Fairlight Secan

kyttyra - 8:23, 2.1.2019 » Mukavan näköinen pyörä. Onko lokarit mietinnässä, vai tulisko liikaa ciccailua kun on kahdet kiekot ja kaikki?
Kiitti. Ei oo lokarit mietinnässä kun on toinen pyörä loksuilla. Majavanhäntä toki loskakeleille niin ei pylly kastu

Onko vaihdeamat uus normaali vai oliks tässä jotain peruspyörästä poikkeavaa mikä mun silmään ei osu?

Jos pyörää muuten pitää arvostella niin sanoisin et olis varmaan sellanen 8/10.

Vaihdepyörä: not cool
Vaihdepyörä runkolaukulla: cool

^^No katoppa tuosta vaikka

Mull Dundane - 13:27, 2.1.2019 » ^^No katoppa tuosta vaikka https://www.bikeradar.com/road/gear/article/fairlight-secan-53373/
Koitin linkkiä, mutta sivu ei toimi adblockin kanssa... Sivusto sellasta kuraa, että tuskin sielä mitään erikoisia pyöriäkään on?

^ toimi mun adblockin kanssa. Onko pakko alottaa 2019 samalla jatkuvalla narinalla?

tewms - 13:53, 2.1.2019 » ^ toimi mun adblockin kanssa. Onko pakko alottaa 2019 samalla jatkuvalla narinalla?
Oonko narissu sivustojen adblock ongelmista? Mähän kommentoin tätä pyörää kuitenkin ihan normaalisti ja palstan uusien linjauksien mukaisesti

Tää on kiva pyörä, toivon lisää kuvia kevään mittaan!

Kelpaisi mullekin. Hieno pyörä!

josbanse - 13:51, 2.1.2019 »
Mull Dundane - 13:27, 2.1.2019 » ^^No katoppa tuosta vaikka https://www.bikeradar.com/road/gear/article/fairlight-secan-53373/
Koitin linkkiä, mutta sivu ei toimi adblockin kanssa... Sivusto sellasta kuraa, että tuskin sielä mitään erikoisia pyöriäkään on?
no sitten ois kans tuommoinen https://road.cc/content/review/248008-fairlight-cycles-secan

Stemmi näyttää mielestäni jotenkin hassulta, muuten hieno pyörä.

Ah siisti pyörä kyllä! Tänään just kävin tämän listan läpi ja Secan oli ehdottomasti yksi kiinnostavimista, vaikkakin himoitsen noista jokaista.

Ite tuli myös hankittua Secan runkosetti early bird tarjouksesta, samat värit vieläpä. Tosin tein exzentrikerillä sinkulan ja nyt talvihommissa fixed.

Mahtuu 2.25" nappulat kera lokasuojien. Ajelin jokusen talven pomppiksella 35mm marawintereillä, kun ei 38mm snow studit kerta kaikkiaan mahtuneet lokasuojien kanssa. Siihen verrattuna lumitilaa on valtaisasti.

Palstan nykyinen linjaus on se, että vaihdepyöriä saa postailla kunhan varautuu Johanneksen tinttailuun

Tässä buildissa suurin yllätys oli Vittorian Mezcalit. 40mm nanojen jälkeen tuntui hurjalta miten paljon mukavammat sekä pitävämmät voi droppitangollisen pyörän renkaat olla. Rullaamisen arviointi vähän henkimaailman hommia, mutta tuntuvat jopa rullaavan 40mm nanoja paremmin. Ainakin bicycle rolling resistancen testeissä olivat rocket ronien kanssa rullaavimmat testatut maastorenkaat 20w vastuksellaan. Seos toimii näin talven pakkasillakin oikein hyvin ja voin suositella tämän henkiseen pyörään.

Hienoa että palstalla on muitakin Secaneita. Kuvaa vaan jossain vaiheessa! Fairlightin Dom kuulemma kysyi toiselta suomalaiselta tilaajalta että minkä takia näitä runkoja menee Suomeen niin suhteettoman paljon.

Fiksu pyörä khyl.

Aika vähä niille lowridereillekaan on tarvetta, jos pakkaa kevyesti. Tai näin olen itse kokenut, vaikka mun pyörään ne reiät lisättiin, mutta harvoin on mukana niin paljon ja selkeesti kivempi ajaa ilman sitä painoa keulassa.

Parempi väri kuin se sininen, joten vaadin enemmän ja parempia kuvia tästä siististä pyörästä!

Wombbu - 11:07, 3.1.2019 » Hienoa että palstalla on muitakin Secaneita. Kuvaa vaan jossain vaiheessa! Fairlightin Dom kuulemma kysyi toiselta suomalaiselta tilaajalta että minkä takia näitä runkoja menee Suomeen niin suhteettoman paljon.
Mä päädyin tähän sen jälkeen, kun kyselin fb-sivulla Faranin rengastilaa ja Dom siihen vastasi ja kertoi että vähän hifimpääkin on tulossa myöhemmin. Lisäksi ne eri runkojen design notet ja kuvat olivat aika vakuuttavia, kun ei oikein mistään muusta ole parempaa infoa kuin että "mahtuu x kokoiset renkaat" ja ehkä geometriataulukko.
Wombbu - 11:07, 3.1.2019 » Palstan nykyinen linjaus on se, että vaihdepyöriä saa postailla kunhan varautuu Johanneksen tinttailuun Tässä buildissa suurin yllätys oli Vittorian Mezcalit. 40mm nanojen jälkeen tuntui hurjalta miten paljon mukavammat sekä pitävämmät voi droppitangollisen pyörän renkaat olla. Rullaamisen arviointi vähän henkimaailman hommia, mutta tuntuvat jopa rullaavan 40mm nanoja paremmin. Ainakin bicycle rolling resistancen testeissä olivat rocket ronien kanssa rullaavimmat testatut maastorenkaat 20w vastuksellaan. Seos toimii näin talven pakkasillakin oikein hyvin ja voin suositella tämän henkiseen pyörään. Hienoa että palstalla on muitakin Secaneita. Kuvaa vaan jossain vaiheessa! Fairlightin Dom kuulemma kysyi toiselta suomalaiselta tilaajalta että minkä takia näitä runkoja menee Suomeen niin suhteettoman paljon.
Sama huomio Mezcal:eista. Tosin 29x2.25". Rullaa erittäin hyvin ja aika pienillä paineilla voi ajaa perusajot. Taitaa olla nyt E:1,2bar ja T: 1,8bar. Runko on jämäkämpi, kuin esim Spessu Renegade:ssa.

Hieno peli! Jos jotain pitäisi moittia niin nimim. esteetikko ois sittenkin ehkä valinnu tähän mvstat thomsonit kirkkaiden sijaan…

sepe84 - 16:25, 3.1.2019 » Hieno peli! Jos jotain pitäisi moittia niin nimim. esteetikko ois sittenkin ehkä valinnu tähän mvstat thomsonit kirkkaiden sijaan...
Itse tykkään juuri nykyisestä, eli kirkkaista putkista. Mustilla putkiosilla olisi imho jälleen vain runkosetti mustilla osilla. Kirkas keventää.