Turun pyöräpaja

vallengrach - 12:59, 18.10.2018 » otatteko vastaan lahjoituksia? olisi ainakin seitsemän (7) kappaletta alumiinisia maastopyörän runkosettejä tarjolla. myös runsaasti 26er maastokiekkoja sekä -kumeja. voin toimittaa cargolla / munis voi toimittaa volkkarilla :D :D :D
otetaan vastaan kunhan saadaan ne tilat eka

nice!

can’t wait :DD

Thumbsup.jpg

Voisiko tilojen suhteen auttaa esim. kurmottelemalla kaupungia?

Kaupungin taholta on vastattu meiän tiedusteluihin ihan ystävällisesti ja kaupungin tiloihin aika varmasti pyritään pääsemäänkin. Jotain vuokraa joudutaan todennäköisesti jokatapauksessa maksamaan, tätä asiaa nyt selvitellään ja katsotaan miten edetään. Pajatoimintaan sopivia tiloja ei myöskään välttämättä ole tarjolla kauheasti, sijainnin pitäis kuitenkin olla suht keskeinen että hommassa ois järkeä.

Täysi tuki projektille Helsingin Pyöräpajalta, all thumbs up. Hienoa että Turussakin pyöräilynedistämishommat ruohonjuuritasolla etenee ja kentällä pöhisee.

Ehkä tästä kimmokkeena tulevaisuudessa saadaan myös Tampereelle, Ouluun ja muihin kookkaampiin kaupunkeihin vastaavaa, kaikille avointa pyöräpaja-toimintaa.

Rolling Resistance - 15:34, 18.10.2018 » Täysi tuki projektille Helsingin Pyöräpajalta, all thumbs up. Hienoa että Turussakin pyöräilynedistämishommat ruohonjuuritasolla etenee ja kentällä pöhisee. Ehkä tästä kimmokkeena tulevaisuudessa saadaan myös Tampereelle, Ouluun ja muihin kookkaampiin kaupunkeihin vastaavaa, kaikille avointa pyöräpaja-toimintaa.
VeloFinlandissa oliki puhetta tästä ja tavattiin juurikin Oulun ja Tampereen? tyyppejä asian tiimoilta. Frankton veti meille workshopin ja ite jäin miettii pyöräpajaverkostoa, et mikä sen funktio vois olla ja miten sen toteuttais. Jotkut Pajapäivät tai Pajasymposium mihin keräännyttäis jauhaa paskaa porukalla ja pidettäis jotkut bileet kerran vuodes? En tiiä

Toriparkkityömaan seurauksena on kohta koko keskusta täynnä tyhjiä liiketiloja. Kiitos TurkuKaupunki!

syyskokous nyt torstaina jea!!

Ihana Turku <3

Tää nytkähti nyt kunnolla eteenpäin, eli meillä on nyt tilat ja paja aukeaa tässä keväällä. Stay tuned ja seuraa Turun pyöräpajaa somessa!

[s]https://www.facebook.com/vapaaratas/[/s]
[s]https://www.instagram.com/pyorapajavapaaratas/[/s]
Turun Pyöräpaja
https://www.instagram.com/turunpyorapaja/
https://turunpyorapaja.info/

e. toivottavasti Helsingin pyöräpajan tyypit ei pahastu kun kopioin törkeesti teiän etusivun

Keväällä sit etelärannikon pyöräpaja-rando! Kotka-Hki-Tku

manuelkala - 8:14, 22.2.2019 » Tää nytkähti nyt kunnolla eteenpäin, eli meillä on nyt tilat ja paja aukeaa tässä keväällä.
Helvetin iso ylöspäin osoittavan peukalon kuva tekijätyypeille.
manuelkala - 8:14, 22.2.2019 » https://turunpyorapaja.info/
Serti ei futaa :-I [Let's Encrypt?](https://letsencrypt.org/)

Sertti menee nimim. sanin piikkiin :----D

Pidetään yhdistyksen kokous tiistaina 26.2 pajalla kello 18.00! Kalevantie 15, sisäänkäynti takapihalta, isot punaiset ovet. Tervetuloa KAIKKI ihmettelemään tiluksia ja suunnittelemaan pajaa!

Meillä on myös tiistaina käytössä pakettiauto eli jos jollain on pajalle lahjoitettavaa isompaa tavaraa niin voidaan tulla noutamaan! Tarvitaan ainakin seuraavaa:

Tukevia pöytiä/tuoleja
Hyllyjä
Sohva
Vahvari ja kajarit
Työkaluja, myös sähkövehkeitä
Hitsausmaski ja muita suojavälineitä
Jääkaappi ja mikro
Sähköpatteri/lämpöpuhallin
Maaleja
Jatkojohtoja
Ruuveja/nauloja/jesaria

Tai mitä nyt tulee mieleen, kyl te tiiätte.

myltsi - 21:12, 24.2.2019 » Pidetään yhdistyksen kokous tiistaina pajalla kello 18.00! Kalevantie 15, sisäänkäynti takapihalta, isot punaiset ovet. Tervetuloa KAIKKI ihmettelemään tiluksia ja suunnittelemaan pajaa! Meillä on myös tiistaina käytössä pakettiauto eli jos jollain on pajalle lahjoitettavaa isompaa tavaraa niin voidaan tulla noutamaan! Tarvitaan ainakin seuraavaa: Tukevia pöytiä/tuoleja Hyllyjä Sohva Vahvari ja kajarit Työkaluja, myös sähkövehkeitä Hitsausmaski ja muita suojavälineitä Jääkaappi ja mikro Sähköpatteri/lämpöpuhallin Maaleja Jatkojohtoja Ruuveja/nauloja/jesaria Tai mitä nyt tulee mieleen, kyl te tiiätte.
Facessa Turun roskalava ryhmässä ainakin ollut sohvia lahjoituksena. Tänään viimeksi.

heippa vaan mussukat

Pyöräpajalla järkätään keskiviikkona 6.3. TALKOOPÄIVÄ klo 16-20

silloin siellä siivoillaan pajaa, järkkäillään kamppeita paikoilleen ja rakennetaan pöytä!
yhdistys voinee tarjota limsaa ja sipsiä janoisille ja sipsinnälkäisille talkoolaisille.
pajalla voi myös liittyä yhdistyksen jäseneksi.

Pajan semiajankohtainen tarvelista, eli jos teillä on ylimääräsenä tällasia tai tiiätte mistä voisitte saada näitä Pajalle niin tuokaa/hihkaiskaa:
palosammuttimet, palovaroitin, sammutuspeite
jatkojohtoja
pyörätyökaluja
pyöräpumppuja
rihtauspukki
sähkötyökaluja
pyöränosia ja pyöriä
muovilaatikoita
mikroaaltouuni
pattereita/lämmittimiä
jakkaroita (semmonen satulajakkara olis upee)
jääkaappi
aterimia
mattoja ja sisustusesineitä, esim kättä heiluttava kissa
pyörätelineitä ulos
eristelevyä
videotykki
wifi-tukiasema
tulostin

muistuttelen vielä talkoopäivästä

tulkaa tutustumaan pajaan ja pajan ihmisiin!

Tuon pari sähköpatteria. Öljytäytteisiä, toinen vähän isompi ja toinen pieni.

manuelkala - 17:35, 28.2.2019 » heippa vaan mussukat Pyöräpajalla järkätään keskiviikkona 6.3. TALKOOPÄIVÄ klo 16-20 silloin siellä siivoillaan pajaa, järkkäillään kamppeita paikoilleen ja rakennetaan pöytä! yhdistys voinee tarjota limsaa ja sipsiä janoisille ja sipsinnälkäisille talkoolaisille. pajalla voi myös liittyä yhdistyksen jäseneksi. Pajan semiajankohtainen tarvelista, eli jos teillä on ylimääräsenä tällasia tai tiiätte mistä voisitte saada näitä Pajalle niin tuokaa/hihkaiskaa: palosammuttimet, palovaroitin, sammutuspeite jatkojohtoja pyörätyökaluja pyöräpumppuja rihtauspukki sähkötyökaluja pyöränosia ja pyöriä muovilaatikoita mikroaaltouuni pattereita/lämmittimiä jakkaroita (semmonen satulajakkara olis upee) [s]jääkaappi[/s] aterimia mattoja ja sisustusesineitä, esim kättä heiluttava kissa pyörätelineitä ulos eristelevyä [s]videotykki[/s] [s]wifi-tukiasema[/s] tulostin
Voisin etsiskellä, löytyisikö jatkojohto ja palovaroitin.