Vetoomus/ehdotus foorumilaisille, pt. 2

Onneks oon tuottanut hyvää ja positiivista sisältöä jo alusta asti.

Noniin pehmokuulat, luupäät ja muut pyöräsankarit:

näyttää social distancing vaikuttavan aika paljon ulosantiin, joten katsokaa ennen kirjoittamista peiliin, tutkikaa parrankasvun etenemistä (jos kasvaa, jos ei, niin on niitä näppylöitä siellä tutkittavaksi), miettikää miten voisit parantaa omaa oloasi ja sitten postaa jos on vielä ajankohtaista.

Ja tehkää projekteja.

Mä onnistun näemmä aina missaamaan nämä foorumin kauhut ja tuskan. Eiks voisi perustaa jonkun ketjun, johon kerätä tämä materiaali? Voisi sieltä sitten lukea että pysyisi kartalla.

yritin kyllä perustaa jo vuosia sitten tätä paljon kaivattua linkkikollaasia eli perjantai topsu tärppi topsua, mutta ei kelvannu tai siis olin todennäköisesti vain aikaani edellä kuten aina

vasaraasialainen - 12:19, 2.4.2020 » Mä onnistun näemmä aina missaamaan nämä foorumin kauhut ja tuskan. Eiks voisi perustaa jonkun ketjun, johon kerätä tämä materiaali? Voisi sieltä sitten lukea että pysyisi kartalla.
Tää

Hain kotiin just pyöräprojektin joka ois tarkoitus purkaa ja kasata kokonaan, tän lisäks opettelen tekemään ravintolatason(ei se pizza kebaab) tason pizzaa kotona.

ps. ja missä on taas vedetty ja mitä?

Tahmatassu - 13:11, 2.4.2020 » Hain kotiin just pyöräprojektin joka ois tarkoitus purkaa ja kasata kokonaan, tän lisäks opettelen tekemään ravintolatason(ei se pizza kebaab) tason pizzaa kotona.
Hyvä pizza tarvis vaan 300 asteisen uunin, ellei jopa enemmän. Oma uuni lämpeää 250 asteeseen ja se riittää nippanappa.

Kannattaa hommata Pizze-kirja.

Tutkiskelin ja koitan eka hommata metallisen pizzakiven uuniin, taisi olla pakollinen jos haluaa kunnon pohjan ja sitten tomaattikastike taidettiin laittaa raakana pizzan päälle.

Pizzateräs tai pizzakivi on ihan ykkösjuttu. Toinen on sit se, että tollasessa kylmemmässä kotiuunissa taikina tarvitsee korkeamman hydrataation kuin ammattilaisuuneissa, itse oon tehnyt viimeakoina n. 75% hydrataatiolla, joka tekovaiheessa tuntuu tahmealta, mutta loppujen lopuksi tekee parhaimman pizzan. Hapanjuuri antaa pizzalle myös aika paljon lisämakua pohjaan, joten suosittelen sitäkin.

Tomaattikastikkeissa on vähän kahta koulukuntaa, toiset laittaa ns “tuoreen” kastikkeen, toisen kypsennetyn, makueroahan noilla on ja itse vaihtelevasti käytän kumpaakin. Jos kypsentelee, kastikkeesta tulee makeampi, tasaisempi, jne. Jos ei niin lopputulos on hapokkaampi ja tuoreemman makunen.

Sit vaan kohtalaisesti täytettä, ja jos tosiaan uunin maksimit on n. 250 ja haluaa napolilaistyylistä pizzaa vääntää niin mozzarella kannattaa laittaa vasta vähän jälkijunassa, ettei keitä rasvaa irti siitä juustosta, koska napolilaisessa pizzassa juusto ei oo sellasta ruskistunutta rasvaista tuotetta vaan vähän lämmössä sulanutta mozzarellaa.

:smiley:

Lainaus teoksestani Kun tekniikan ylioppilas pitsan teki

Ai onks munccis tekniikan ylioppilas?

Voi ollakin, mutta eihän Juha Vuorinenkaan ole juoppohullu vaikka on kirjoittanut Juoppohullun päiväkirjan.

Hiiligrilli ja pizzakivi!

Mites paistatte pihvinne? Ite diggaan aika raakana vetää niinku about kaiken muunkin vetämisen teen raakana. Oma suosikki ollu viimeaikoina tomahawk. Jösses ku potkasee nätisti semmonen.

Mul ois semmonen ehdotus et pidettäis pizzat pizzatopissa, vetoomukset vetoomustopissa pt.1 ja ununun ja tahmiksen bromance jossain muualla ettei sössötys rönsyilis ihan joka puolelle.

Mut aika pienen piirin hölmöilyä kuiteski, suht nopeesti voi nimimerkin perusteella päätellä kuinka laadukasta keskustelua on odotettavissa ja kannattaako välttämättä klikata.

Mä vedän mun pihvit 54 asteisina. Sous videllä sisälämpöön ja sit kuumalla pannulla tai grillissä pinnat.

Mä nuijin pihvit u-lukolla ja joku mode vois nuijia lukon tähän kun tää on niin nähty.

josbanse - 14:29, 2.4.2020 » Mä vedän mun pihvit 54 asteisina. Sous videllä sisälämpöön ja sit kuumalla pannulla tai grillissä pinnat.
Liharuokaa boostattuna tarpeettomalla muovijätteellä. Aivan vitun kovaa menoa vuonna 2020.
asb - 14:35, 2.4.2020 »
josbanse - 14:29, 2.4.2020 » Mä vedän mun pihvit 54 asteisina. Sous videllä sisälämpöön ja sit kuumalla pannulla tai grillissä pinnat.
Liharuokaa boostattuna tarpeettomalla muovijätteellä. Aivan vitun kovaa menoa vuonna 2020.
Ite näkisin ton ehkä enemmänkin niin, että voin korvata määrää laadulla ja syödä niillä pihvinsyöntikerroilla takuuvarmasti laadukasta pihviä, jolloin sellasta peruspihviä ei tarvi syödä niin usein. Kokonaisilmastovaikutus on siis jopa positiivinen.

:smiley: