Projekti: Sex(ual) reassignment surgegery

Kirjoitit otsikossa “spexual” väärin.

toivottavast projektirunko on kayapo

tulee varmasti mielenkiintoinen sekä hyvä råjekti

Santtu pelastaa!

diy itse hitsattu rohloff kova

Nice - nää rooloffit ja hihnat tuli vissiin korkeen ahman mukana(?)

sepe84 - 12:24, 25.9.2018 » Nice - nää rooloffit ja hihnat tuli vissiin korkeen ahman mukana(?)
Juuh

santtu teki joskus ite napoja fiksibuumin aikaan ni miksei nyt sitte Sohloffkin taipuis kun uudet tuulet puhaltaa

Varmaan hieman eri asia. Mutta toivottavasti olet oikeassa. Sehän olisi jo enemmän kuin seuraavaa leveliä. Osa näistä projekteista on niin salaisia…ja sehän niistä tekee juurikin kiinnostavaa!

Noniin, homman nimihän tässä oli se, että hommasin hihna-rohloff-ahman, joka oli auttamatta liian iso, ja asiantilaan tarvitsi saada muutos. Sensijaan, että ryhdyin silpomaan ahmaa, myin sen kusarille ja kaivoin pelagomyyjäisten perua olevan L-koon EBB airiston (kiitos pelago!) murhakuution syövereistä ja totesin hetken mittailtuani notta hyvä tästä tulee. Alkutilanne tässä:

Tiedustelin artesaaniverkostolta chainstaysplittereitä airiston hihnaistamiseksi, ja kun niitä ei kenenkään nurkissa tuntunut pyörivän, tartuin kirkkaanpunaiseen lepakkopuhelimeeni ja pyysin santtua askartelemaan moisen, mistä iso kiitos. Tossa splitteri asennettuna:

Ensin suunnittelin laittavani airistoon ainoastaan splitterin, mutta hetken pähkäiltyäni totesin että ajelen kuitenkin mieluumin timanttirunkoisella pyörällä. Ja onhan toki askartelukin mukavaa joten ajattelin siirtää toptubea parikymmentä senttiä ylemmäksi, ihan vaan koska syyt.
Eilen ehdin mitoittamaan putken suunnilleen valmiiksi, mutta juottaminen jää ensikertaan:

Video-footagea eilisillan puuhastelusta löytyy instagrammin stooreista, kun joku joka puhuu atk:ta kertoo mikä on iisein tapa lykätä nuo klipit tähän lankaan niin voin sössötyksen myös tänne upata…

Arvostan tekemistä ja insta-raportointia :slight_smile:

Odie - 9:53, 26.9.2018 » Ensin suunnittelin laittavani airistoon ainoastaan splitterin, mutta hetken pähkäiltyäni totesin että ajelen kuitenkin mieluumin [s]timanttirunkoisella [/s] MISOGYYNIpyörällä.

tOkSinen MAsKULLIsUuS p0lKu PyÖrä?

Takahaarukan mixteputket kiinnittyis seatstayhin sellaisessa kohdassa, että splitterin asentaminen niitä poistamatta/siirtämättä olis kanssa ollut vähän hankalaa, oli helpompi vain riipaista koko putki irti.

mikä on kun ei kaupan design riitä
jätiks pelagon lätkän kuitenki toho eteen :smiley:

Miehelle jolla on vasara, kaikki ongelmat alkavat näyttää nauloilta. Keulamerkkiä tossa ei ollu.

ite arvostan turhaa kikkailua silloin kun lopputuloksena oletettavasti jotain laadukasta ja mielenkiintoista, sekä ymmärrän kyllä että asiat pitää “tehdä” vaikkei se itelle olekaan mikään kutsumus.

hyvää palaa tulossa (jee) mut mihis käyttöön ja kuinkas paljon päällekkäisyyksiä tän myötä tallissa?

Ei kyl ole pahastikaan päällekkäisyyksiä, yhtään hihnavetoista rohlopyörää ei tallissa ole!

Edit.

Olen muuten nyt erittäin pettynyt foorumin puujalkavitsiväkeen, oon tässä kohta jo päivän pantannut ja hyvin pedattuja ilmiselviä “Helmi Airisto, tota” laukaisuja, mut ei, vaikka kuinka petaa niin kukaan ei tartu :confused:

Odie - 12:18, 26.9.2018 » Ei kyl ole pahastikaan päällekkäisyyksiä, yhtään hihnavetoista rohlopyörää ei tallissa ole! Edit. Olen muuten nyt erittäin pettynyt foorumin puujalkavitsiväkeen, oon tässä kohta jo päivän pantannut ja hyvin pedattuja ilmiselviä "Helmi Airisto, tota" laukaisuja, mut ei, vaikka kuinka petaa niin kukaan ei tartu :/
jengi ei seuraa uutisia.

mutta siis kiva kuulla ettei ole päällekkäisyyksiä koska tässä on rohlo.

Ajoin testin korttelin ympäri, voi luoja kun tuli ruma pyörä.

Odie - 23:24, 16.10.2018 » Ajoin testin korttelin ympäri, voi luoja kun tuli ruma pyörä.
Kuva ois kiva