M: NELSON PISTA 51CM

itte oon maksanut osista ja runkgosta noin. 1300 yhteensä joten täs olisi helkutin hyvä pyörä halvalla ja laatu palikoilla, vähän jopa itkettää luopua , mutta tarviin rahaa tällä hetkellä enemmän!

ja tinkimis varaa löytyy hieman

puh.numerokin vaihtunut sen saaa kysymällä yv

tämänkö sai palauttaa nykyään samaan lokeroon lasipullojen kanssa

en aatellu tiputtaa 264P hp ite ennen seukki sykliä /:

bike_futurist - 8:03, 1.6.2018 » Melkee kaikkien fiksirunkojen valmistus on lopetettu ku ostajia ei tuu uusia ja suurin osa siirtyny muihin juttuihin
syklit on lyhyitä, esim. [liideri](https://www.leaderbikesusa.com/) tehny come backin, mashsf on hyvässä iskussa, uutta gangstaa puskettiin ulos ja myytiin saman tien loppuun. onhan näitä.
glws
ununu - 22:06, 15.7.2019 » tämänkö sai palauttaa nykyään samaan lokeroon lasipullojen kanssa en aatellu tiputtaa 264P hp ite ennen seukki sykliä /:
suomennatko minulle tämän? :D what u mean ja toi linkkki ??
bossibosss - 23:36, 15.7.2019 »
ununu - 22:06, 15.7.2019 » tämänkö sai palauttaa nykyään samaan lokeroon lasipullojen kanssa en aatellu tiputtaa 264P hp ite ennen seukki sykliä /:
suomennatko minulle tämän? :D what u mean ja toi linkkki ??
suomennettuna tarkottaa että ununu vetää nyt henkeä ja teroittelee kynsiään vähäisempien myyntilankojen kanssa ennenkuin taas tukottaa koko foorumin look 264p luucutuksella

Eniveis, GLWS

nyt sit

Tän arvo on edelleen 350€. Jos maksoitkin tästä uutena 1300€, niin maksoit silloinkin tuplasti liikaa. Ne on oppirahoja, älä yrittä maksattaa niitä muilla.

no mutta

o: cannondale track 150€

asb - 10:26, 1.8.2019 » Tän arvo on edelleen 350€. Jos maksoitkin tästä uutena 1300€, niin maksoit silloinkin tuplasti liikaa. Ne on oppirahoja, älä yrittä maksattaa niitä muilla.
Tällä tahdilla hinnanalennus kohtaa uuden fiksikiiman nousun n. 400€ hintatasossa parin vuoden päästä.

Te kaikki tiärätte et näit ei valmiseta mut ootte vaa nii pa ettei teil oo rahaa, jos teit ei nappaa/ole rahaa ni miks tuhlaatte aikaa ulisemalla siitä täällä. Kuulostaa joltai narkkareitten kommenteilta jossain sipulilaudalla.

asia topi

Ihan kaikki ei ole keräilykamaa valmistuksen lopettamisen jälkeen. Ilmeisesti tarkoituksena on kuitenkin myydä tää pyörä, joten raati kertoo näkemyksiään hinnasta.

Laita huutonettiin ja katso mitä tapahtuu.

bossibosss - 20:31, 13.8.2019 » Te kaikki tiärätte et näit ei valmiseta mut ootte vaa nii pa ettei teil oo rahaa, jos teit ei nappaa/ole rahaa ni miks tuhlaatte aikaa ulisemalla siitä täällä. Kuulostaa joltai narkkareitten kommenteilta jossain sipulilaudalla.
Eikai kukaan kiellä keskustelemasta myyntitopikeissa?

Terveisin
Persauki.

2 Likes

voi Antti hei jos sun mielestä tuote on kallis niin ei sun tarvitse siitä välittää, voi ostaa tai olla ostamatta. tiivistän vielä eli jos et ole asiakas ei ole sinulla valittamisen aihetta.

hinta saattaa olla vähän yläkanttiin ku ei oo vieläkää ostanu kekkää

Wot. Montako näitä on jo myynnis?

1 Like

Ilmeeni, kun palstalla on just ny myynissä toinen Nelson Pista 51cm hintaan 350€.

Toivottavasti tää on ollu viimeiset kolme vuotta ajossa, ettei oo menny oppirahat hukkaan.

4 Likes

Taidat olla uusi täällä. :slight_smile:

Eiku hitto, tämä ilmoitus on kyllä vanhempi kuin covid-19. No olkoon menneeksi: tällä foorumilla on tapana ja sallittua ”suolata” myyntitopsuja. Me ei haluta, että tällä foorumilla ostoksia tehnyt saa jälkikäteen huomata maksaneensa ylihintaa, jos siihen jotenkin voidaan vaikuttaa.

Myyntitopicit eivät ole omiasi; täälläkin pätee foorumin kirjoitetut ja kirjoittamattomat säännöt. Näitä vastaan pyristeleminen ei edistä kaupantekoa.

Kukapa nyt haluaisikaan asioida tyypin kanssa, jonka hinnoittelusta muilla on huomauttamista ja vastauksena on puolustelu – ikään kuin myönnät siis itsekin että pyynnissä on ylimääräistä.

5 Likes