AMA: Huntin sebu, eli varapyörä töihin ja kaikkeen muuhun

Joo, tartsia pitis laskea ja mietin jo pajauttelua, mutta alemmilla korvakkeilla voisi toimia paremmin. Noi kiinnikkeet ovat minusta oikeat tähän, koska muilla tarde ei tule tarpeeksi eteen. Haluan takareunan suunnilleen stongan tasolle.

TS olisi varmaan opettanut mut lyhentämään noita letkuja, mutta Lumikko listasikin tuossa monta syytä sille miksen just nyt jaksaviitsi noille mitään tehdä. Ulkonäköhaitan lisäksi tosta kiepistä ei oo kummempaa vaivaa. Taipuu pois tieltä, jos tulee lastia ja enempi toi kahva on tiellä, mutta sitä en voi siirtää, kosk’en halua.

Rollerin Commuteriin pitäisi juottaa sivulaukkukiinnikkeet jollekin järkevälle korkeudelle, eli pitänee taas itkeä Odieta apium ja samalla vaikka pilkkoa tuotakin, koska sietäisi olla usrita denttejä alempana.

Ja joo, supremet siis. Noita matathon evoja on kai kokonaisen suvun ja huoneen vertan erilaisia.

Työ ukko pyörä mutta saattaisin ajaa vaikka ei maksettais. Kuumottava Paskamo Israel viba kyl.

Sen kiinnikkeen voi myös kääntää alassuin.

Hieno työkalu kyl, oispa itelläki huntin sebu

Oliko täällä summunoitu meikäläistä? Korvia alkoi oudosti kuumottaa…

tnts - 11:53, 2.5.2018 » ^ tuossa on tosiaan tartsin kiinnikkeet a) väärät b) väärissä korvakkeissa.
Jes, mallailin tartsia vähän uudestaan ja totesin, että vähän maltillista voimaa käyttäen tuon tartsin saa tarpeeksi eteen toisilla kiinnikkeillä, kun vähän vääntelee. Paremmalta tuo nyt näyttää ja on käyttökelpoisempikin, kun on matalammalla. En kyllä ihan hiffaa tuota kohtaa b), eli meinaatko, että pitäisi olla kiinni noissa alemmissa korvakkeissa? Niihin ei tartsi istu ollenkaan, kun pitäisi speissata sentin verran, että ylipäänsä mahtuu ja olisi jotenkin outo paikka muutenkin.

https://preview.ibb.co/eviur7/20180504_093026.jpg

Kakkadigitaalicamo!

vasaraasialainen - 8:44, 4.5.2018 » Kakkadigitaalicamo!
Diggan khaki-kamoa.
asb - 8:54, 4.5.2018 »
vasaraasialainen - 8:44, 4.5.2018 » Kakkadigitaalicamo!
Diggan khaki-kamoa.
Oot ASB kipee ukkeli :DD

Tolle tartsille saa ja pitää antaa vähän toverillista taivuttelua, omanikaan ei ollut ihan jiirissä tehtaan jäljiltä

tutam - 8:42, 4.5.2018 »
tnts - 11:53, 2.5.2018 » ^ tuossa on tosiaan tartsin kiinnikkeet a) väärät b) väärissä korvakkeissa.
Jes, mallailin tartsia vähän uudestaan ja totesin, että vähän maltillista voimaa käyttäen tuon tartsin saa tarpeeksi eteen toisilla kiinnikkeillä, kun vähän vääntelee. Paremmalta tuo nyt näyttää ja on käyttökelpoisempikin, kun on matalammalla. En kyllä ihan hiffaa tuota kohtaa b), eli meinaatko, että pitäisi olla kiinni noissa alemmissa korvakkeissa? Niihin ei tartsi istu ollenkaan, kun pitäisi speissata sentin verran, että ylipäänsä mahtuu ja olisi jotenkin outo paikka muutenkin. [https://preview.ibb.co/eviur7/20180504_093026.jpg](https://ibb.co/jKnLW7)
Tähänhän löytyy ihan [asennusohjeetkin](https://www.dropbox.com/sh/vzqeyoetfb6u64a/AACgBupKyi8YKwRZUzEcgv7Aa/pelago-commuter-front-rack_rasket-01.pdf?dl=0)?
tutam - 8:42, 4.5.2018 »
tnts - 11:53, 2.5.2018 » ^ tuossa on tosiaan tartsin kiinnikkeet a) väärät b) väärissä korvakkeissa.
En kyllä ihan hiffaa tuota kohtaa b), eli meinaatko, että pitäisi olla kiinni noissa alemmissa korvakkeissa? Niihin ei tartsi istu ollenkaan, kun pitäisi speissata sentin verran, että ylipäänsä mahtuu ja olisi jotenkin outo paikka muutenkin. [https://preview.ibb.co/eviur7/20180504_093026.jpg](https://ibb.co/jKnLW7)
joo ne yhdet kiinnikkeet, joissa on pisin kaartuva jalka on tarkoitettu lokarikorvakkeeseen, jos käyttää haarukkaa, jossa ei ole tartsikorvaketta dropoutin etuyläpuolella. vaatii tosiaan pidempää ruuvia ja spaceria väliin myös. Sit kolmas on vielä akselikiinnitykselle, jos ei ole mitään korvakkeita.

Ruoto vielä lyhentämättä? vai onko failsafe/droppia ajatellen?

jboman - 9:11, 4.5.2018 » Ruoto vielä lyhentämättä? vai onko failsafe/droppia ajatellen?
Joo, ruotoa jätetty sen verran, että on varaa tangoille, joissa on vähemmän nousua kuin tuossa. Vaikka aika korkea toi ajoasento nytkin on, kun on tottunut Steamrolleriin dropilla.

Ja surlymies kaipaa spacer stäkkiä, jos ei stemmin alla, niin sitten vähintään päällä. Mitä Veijokin sanoisi, jos ei olisi?

Tartsin jalkojen alakiinnitys levyyn ei oo pakko tapahtua vierekkäisiin reikiin.

Kuvan tilanteeseen tuo helpotusta, jos laitat taaemmat jalat alimpiin reikiin ja etummaiset jalat toiseksi alimpiin.

Eiks ton nyt saa vaakatasoon ihan vaan lyhentämällä tota kiinnitystä tuolta ylhäältä?

Miten musta tuntuu, että Pelagon tarakan kiinnittäminen Pelagon polkupyörään pitäis onnistua ilman kikkailua tai voimankäyttöä?

Taitaa olla ongelma se, että

tutam - 15:07, 2.5.2018 » Haluan takareunan suunnilleen stongan tasolle.

Noita kruunuunkiinnittyviä L-paloja joutuu muuten välillä kanssa isorakeisissa haarukoissa porailemaan että tartsin saa mahd. lähelle ohjaamoa.

Anyhow, ratkaisu kaikkeen tähän, ja moneen muuhun elämän ongelmaan on happiasetyleeniliekki ja 110% fool custom.

Jep. Takareuna stongan kohdilla, ei stemmin alla. Kiinnityksiä justeeramalla olisi ehkä vaaterissa, mut nytkin on tarpeeksi. Tossahan on kaikki köytettynä, eli lievä slouppailu ei haittaa.

Js tosiaan, sit jos ton kanssa alkaa nysväämään, ni se on saha- & pillihommelsit. Ja uudet kiinnitykset sivulaukuill, koska noi orkkikset o iham paskat.

kuin kaksi paskanmarjaa:

1 Like