P: Taas yksi Niessin Krisun Rolleri (paskan kiillotusta)

Aloitetaan kuvilla.

UVP* 229.00 EUR
119.00 EUR

Osat tulee pääasiassa täältä:

https://i.imgur.com/oM72t93.jpg

Lisää myöhemmin.

2 Likes

Kiva väri ja kiinnostaa muutenkin!

Onko tuo maali oikeasti tuosta Bilteman purkista? Ihanan näköinen.

Maali tuli ihan oikeasti noista Bilteman purkeista. Sävy meni vuosia sitten harrastetun auton perusteella, jonka korjausmaaleja oli kaksi korkkaamatonta purkkia hyllyn perällä. Päälle vedin vielä reilun kerroksen saman kaupan kirkaslakkaa.

Kuva tietysti otettu kännykällä loisteputken alla, ja luonnossa sävy on vähän eri.

^^Jos on niin aikas hyvin tehty. Oman kokemuksen(vuosien takaa) mukaan kyseinen maali on nimensä mukaista. Parannusmaalia, jolla ehosteteaan vanhaa maalipintaa, peittävyys/pigmentti lirun vesivärin luokkaa.

E: ^Oho, ok. Montako purkkia/kerrosta meni?

kaukomieli - 16:05, 14.4.2018 » ^^Jos on niin aikas hyvin tehty. Oman kokemuksen(vuosien takaa) mukaan kyseinen maali on nimensä mukaista. Parannusmaalia, jolla ehosteteaan vanhaa maalipintaa, peittävyys/pigmentti lirun vesivärin luokkaa. E: ^Oho, ok. Montako purkkia/kerrosta meni?
Maalia meni kolme purkkia. Lakkaa tais mennä saman verran. Kerroksia en laskenut, mutta alussa ohkasia ja lopussa niin paksuja että maali/lakka vetää pintajännitykselle eikä jää vain sumuna siihen pintaan.

Pohjalle en laittanut mitään vaan alotin suoraan niillä mitä oli. Peittävyys jännitti kyllä, ja ekan purkin jälkeen oli aivan selvää ettei kaksi purkkia riitäisi.

Seurantaan! Toi maaliduuni on kyllä impressive kilikolitings!

Parts bin - black specs

vaikuttaa hyvältä

krisu träk kult 2%

miks tommone unicrown haarukka vaiko siks et oli parts bin? eikös ne niessin perusforkit ollu semmoset perinteisemmät?

veikkaan ettei potentiaali riitä siinä niessin tähä runkoo kuuluvas haarukas joka vetäsee hätäseen 33millisen krossinappulan

Eihän siel oo takanakaan tilaa senkään vertaa.

nooo

Hyvää palikkaa menossa kiinni. Miltä runko itsessään vaikuttaa, onko ihan viemäriputkea?

Ohennettua ylikoon putkeahan se on:

mulla on tollanen samanlaine ja iha rolleri se on, oli jopa ilmotettua kevyempi

pieni merenneito - 9:41, 17.4.2018 » miks tommone unicrown haarukka vaiko siks et oli parts bin? eikös ne niessin perusforkit ollu semmoset perinteisemmät?
Tollanen unicrown siks että a) parts bin, ja b) IS2000-levykorvake.

Tähän tulossa myös levyjarru eteen, sillä tarkoitus on vetää välikelit ja talvet tällä. Unicrowniin mahtuu nastarengas lokarin kanssa, joten näillä mennään. Emäputken alareunasta feissasin jonkun ~5mm pois, sillä toi keula on A-C:lta 393 mm, ja runko suunniteltu varmaan jollekin 380 milliselle ¯_(ツ)_/¯

Tässä vois olla hyvä varasuunnitelma jos ei unicrown-hommat natsaa: Kona Retro Road Gabel CrMo 28" für langschenklige Bremsen 1 1/8" schwarz

Ite venaillu tässä kolmatta vuotta, että Chrisu sais nää myytyä, niin sais omasta kunnon hinnan.

Maaliduunista kiinnostuneille tiedoksi, että about tällanen siitä tuli.

Kasasin myös kiekot. Navat romukopasta (nimetön konelaakeroitu fix/free ja Shimanon HB-M475). Ohentamattomat pinnat CNC:ltä. Kehät samasta paikasta 8€ kappale. Kumit romukopasta. Painaa, mutta olipahan halvat.