M: Nishiki Trim Master TKU

Omaan trim masteriini (82) olisi mennyt helposti 32 ilman lokareita. Isompaakin vaihtamalla keulan ja crimppaamalla. Tästä tulisi myös hyvä 650B-aihio, tuurilla vähintään 38 menisi. Kromisukkien murjomisesta voi tietty olla mieltä mutta on sellaisenaankin tosi hyvä. GLWS.

Muistaakseen ainakin mun vaihderossinin myynti-ilmoitukseen puututtiin ja jouduin muistaakseni mainostamaan konversioaihiona. Vaadin siis, että ilmoitus muutetaan sääntöjenmukaiseksi. Ehkäpä sormien välistä voidaan katsoa foorumilaisen kohdalla, jolla jonkunlaista kontribuutiota foorumille on muutenkin kuin se, että tullaan foorumille, postataan yksi ostoilmo (vaihdepyörästä) ja yksi myynti-ilmo vaihdepyörästä.

Mee nyt jo siitä vaatimasta ja päsmäröimästä. Kuka susta on jonkun sääntöjen sanelijan tehny?

RTZ - 14:45, 12.4.2018 » Mee nyt jo siitä vaatimasta ja päsmäröimästä. Kuka susta on jonkun sääntöjen sanelijan tehny?
Mielestäni mulla on hyvinkin oikeus vedota tasavertaiseen kohteluun, parempi argumentti kuin monella täällä.
> peremmälle
> toivottaa

https://www.yksivaihde.net/old/31205

ystävällisenä kehotuksena ettei joka langassa tarvitse käydä tätä samaa keskustelua

Eikö täällä muutenkin erityisemmin myyntitopsujen osalta ideana ole ollut se, että vastaavanlaisten vaihdepyörien myynti on kielletty jo ihan siitä syystä, ettei foorumista tulisi yleinen luukutuspaikka, jonne rekisteröidytään myymään tori.fi fillareita?

Edit: Muistaakseni olen viimeaikoina ja pääasiassa aina ollut foorumilla foorumin hengen mukaisesti ja tiedostan, että yksi konversioprojekti itsellänikin on vaihdeprojektiksi muuttunut.

Trim Master hemmetisti keskivertoa parempi konversioaihio, mun mielestä olis urpoa kieltää tämmösten myynti täällä.

Ja toki saat josba vedota. Vaatiminen on toinen juttu, ja antaa susta ylimielisen mulkun kuvan. Samoin tommonen postaajien postcountin mukaan eriarvoisen kohtelun ehdottaminen.

RTZ - 14:53, 12.4.2018 » Trim Master hemmetisti keskivertoa parempi konversioaihio, mun mielestä olis urpoa kieltää tämmösten myynti täällä. Ja toki saat josba vedota. Vaatiminen on toinen juttu, ja antaa susta ylimielisen mulkun kuvan. Samoin tommonen postaajien postcountin mukaan eriarvoisen kohtelun ehdottaminen.
Lähinä ajattelin, että tuo post count antaa osviittaa siitä, millä aikeilla foorumille tullaan ja kyllä mielestäni pidempään foorumilla "nätisti" ollut omaa paremman harkintakyvyn ainakin keskimäärin kuin Lassi "myynnpä tässä vaihderojua" luukuttaja.
josbanse - 15:00, 12.4.2018 » pidempään foorumilla "nätisti" ollut omaa paremman harkintakyvyn ainakin keskimäärin kuin Lassi "myynnpä tässä vaihderojua" luukuttaja.
Ei tarvi paljoa lukea foorumia, että ymmärtää tän paskapuheeksi. Lisäksi Lassi Luukuttajan Trmi Master on ihan yhtä asiallinen konversioaihio kuin Wirallisen Luuccu-Uconkin, mutta todennäköisesti asiallisemmin hinnoiteltu.
RTZ - 15:07, 12.4.2018 »
josbanse - 15:00, 12.4.2018 » pidempään foorumilla "nätisti" ollut omaa paremman harkintakyvyn ainakin keskimäärin kuin Lassi "myynnpä tässä vaihderojua" luukuttaja.
Ei tarvi paljoa lukea foorumia, että ymmärtää tän paskapuheeksi. Lisäksi Lassi Luukuttajan Trmi Master on ihan yhtä asiallinen konversioaihio kuin Wirallisen Luuccu-Uconkin, mutta todennäköisesti asiallisemmin hinnoiteltu.
Antaisitko esimerkkejä, jotka kumoavat tuon keskimäärin sanan. Haluaisin nähdä, että jossain määrin merkittävä määrä vaihdepyörän myynti-ilmoituksia postaajalla, jolla on ennen kyseistä ilmoitusta ollut ihan asiasisältöä foorumille tulisi löytyä, jotta tuo keskimäärin parempi arvostelukyky - väitteeni voidaan kumota. Nuunuun häiriökäyttäytyminen yksissään ei riitä.

Mielestäni sivuston yleisten linjausten muuttumisesta tiedottaminen on sitäpaitsi ylläpidon asia ja niin kauan kuin mitään kannanottoa ei ylläpidon suunnalta tule, niin voitaisiin pitäytyä itse aiheessa eli yksivaihteisissa.

^^Sun pitäs aluksi osoittaa, että vaihdepyöräilmoitusten puute johtuu paremmasta harkintakyvystä, eikä esim. siitä, ettei jaksa jonkun josbansen polisointia. Äläkä nyt rupea vänkäämään vaihdepyöräilmoituksista yleisesti, raja menee konversiokelpoisissa takadropeissa, vaikka onhan täällä vaihdekrossarirunkosettiäkin myyty “sinkulakrossarirunkosettinä”, eikä se tainnu esim. sua kiinnostaa.

Mikä SULLE ihan tarkalleen on ongelma siinä, että palstalla myydään hyvää konversioaihiota kokonaisena? Vaikka sen sitten joku ostaisi ja pitäisi vaihdepyöränä?

(Aion muuten jatkaa tätä keskustelua loputtomiin ihan vaan bumpatakseni tätä ilmoitusta. Hyvä pyörä, ostaisin jos olis millekään tuon kaltaisellekaan tarvetta just nyt.)

Mutta ku mua kiusattiin joskus mut sit näytin niille ja nyt mä oon konkari ja kiusaan muita koska maailma ei muutu

Mun mielestä on vain ja ainoastaan upiaa ettei josba alistu teidän surkeiden ja vittumaisten hiljentämispyrkimyksienne alle.

Ja kyllä, vituttaa että bumppasin tätä myyntitopsua.

RTZ - 15:22, 12.4.2018 » ^^Sun pitäs aluksi osoittaa, että vaihdepyöräilmoitusten puute johtuu paremmasta harkintakyvystä, eikä esim. siitä, ettei jaksa jonkun josbansen polisointia. Äläkä nyt rupea vänkäämään vaihdepyöräilmoituksista yleisesti, raja menee konversiokelpoisissa takadropeissa, vaikka onhan täällä vaihdekrossarirunkosettiäkin myyty "sinkulakrossarirunkosettinä", eikä se tainnu esim. sua kiinnostaa. Mikä SULLE ihan tarkalleen on ongelma siinä, että palstalla myydään hyvää konversioaihiota kokonaisena? Vaikka sen sitten joku ostaisi ja pitäisi vaihdepyöränä? (Aion muuten jatkaa tätä keskustelua loputtomiin ihan vaan bumpatakseni tätä ilmoitusta. Hyvä pyörä, ostaisin jos olis millekään tuon kaltaisellekaan tarvetta just nyt.)
Sinkula ja konversioaihio on palstahyväksyttyjä termejä. Tääkin myyjä ois voinut tollalailla pyöräänsä markkinoida, mutta koska päätti vaan luukuttaa pyöränsä säännöistä piittaamatta, niin eipä varmaan tullut mieleen. Viimeksi kun tarkistin niin palstalla oli ohjeet/säännöt myynti-ilmoitusten tekemiseen ja vaihdepyörät ei niiden puitteissa sallittuja tuotteita olleet. Voiko asia enää yksinkertaisemmaksi muuttua. Vaihdepyörien myynti-ilmot ns vittuun täältä.

Mun mielestä ton ilmoituksen toinen lause on aivan selvä myyntipuhe konversioaihiolle. Tommonen sössötys vittuun täältä.

Ilman sössötystä tää olis kai jo poistunu etusivulta.

baader - 17:02, 12.4.2018 » Ilman sössötystä tää olis kai jo poistunu etusivulta.
Totta kai. Itse sössötän suureksi osaksi sen takia tähän.

Sama

Saatan nyt sortua “mitä valitatte koska on suurempiakin epäkohtia” -sössötykseen, mutta jos vertaa esim. luuccu-uckelssonin ciccailuun niin tää nimenomainen myyntilanka on aika pieni murhe.

tossa nishikissä ei ees oo yhdistelmäkahvoja joten muutama vaijeri sekä niihin liittyvät välityksenmuuntimet veke niin ai että tulee hyvää konversiot kunniaan -matskua :slight_smile:

hups, ups ja