Allroad race 14.4. Helsinki - Lieto

Jehep, kunnon vetämistä luvassa.

Ja vanttera lupas hoitaa meille maalijärjestelyt Liarossa, hemmetti! Myös yöpymismahdollisuus.

Unohdin huudella, mutta eiköhän messissä.

Oliko jotain ajatuksia lähtöajasta muuten kuin aikainen?

Huh apua tämmöinenkin

Huh joo hemmetti kuukauden päästä ajetaan!

Nähdäkseni lähtö voisi olla aamuseitsemältä. Ei törkyaikaisin, mutta kuitenkin aikaisin, kun myöhään menee kuitenkin.

Tässä fiilistelyksi pari videoa etäisesti vastaavansuuntaisesta ajamisesta:

Haittaako seuraavana päivänä järjestettävä HEL POR HEL tätä?

Ajattelin että pitäisikö sitä kohta jo alkaa miettimään Turku-majoituksia.

Noi fiilisvideot toimis kyllä paremmin jos tää kisa ois esim. heinäkuussa, tälleen huhtikuussa ei varmaan päästä shortsi-ja pölynnostatuskeleihin :smiley:

siis millä lailla?

eonwe - 13:27, 22.3.2018 » Ajattelin että pitäisikö sitä kohta jo alkaa miettimään Turku-majoituksia.
Olikin tosiaan puhetta että tän maali voiskin olla tarkemminottaen Liedossa vantteran luona (tarkennan tän tohon reittiin) ja siellä myös yöpymismahdollisuus lattialla olisi jollekin melko riittävälle määrälle ihmisiä. Tuskin meitä ihan mahottoman monta tulee, vaikka toivottavasti tulee. Kunnon seikkailu hemmetti, en edes ite tunne noita kaikkia teitä, tulkaa kaikki!

Juuh elikkäs

Meille (maaliin) mahtuu mökkiolosuhteisiin (lämmintä, sähköä, vettä, pihasauna) sänkyihin nukkumaan noin 6, lattioille yms toiset 6, hätätilanteessa kolmannet 6, pihalle hammokeihin tms viljalti. Sauna lämpeää joskus iltasella kärjen edistymisen mukaan, ja on lämmin niin kauan ku väkeä on aktiivisesti etenemässä maalia kohti. Tai siis myös sitä viimeistä maaliintulijaa varten, tarkoitin!

Kai se olis reilua ottaa vastaan yösijavarauksia tarpeen/ilmoittautumisjärjestyksen mukaan, eikä niin, että ekat kuus pääsee sänkyihin ja viimeiset kuraojaan. Eli jos haluat jäädä yöksi, ilmoita via PM. Jos varaat makuupaikan etkä kuitenkaan lähde esim. matkaan, olet näätä ja ansaitset julkisen häpeän. Kaikista pidetään kyl huolta maalissa, eli vaikka oisit kolmastoista yöpyjä ni varmaan selviät hengissä. Ommeillä telttojakin ja kaikkea jos väkeä tulee ihan solkenaan.

Kunhan saadaan kvantitatiivista ja kvalitatiivista osallistujaprofiilia luotua niin päätän myös ruokailun sisällöstä. Eli lähinnä siitä, pitääkö tehdä vegaaninen/vegetaristinen/sekaravintoinen ape. Jotain lämmintä ja palautumista edistävää luonnollisesti. Jos on kysyntää, saatan tuoda maaliin odottamaan myös markkalaageria ja/tai laatikkoviiniä. Yösijasta ei maksua peritä, mut jos syöt ja dokaat 12h ajon jälkeen toiset 12 tuntia, joudut vastuuseen. Ruoka esim. 2e, kaljat markkina- eli markettihintaan.

En tiä SuicideHubin reittipolitiikasta juuri mitään, mut ekan viestin reitti ei ainakaan ole sieltä loppupäästään kovin looginen. Tai siis, kilometrin 283 kohdalla tapahtuva käänne lounaaseen ei ole validi; reitin kuuluis jatkua siitä pohjoiseen/luoteeseen. Siellä on hyviä sorapätkiä muutes.

Meiltä on Turun linja-autoasemalle aamulla 20km suoraa kelviä TAI kaupungin bussilla 30min TAI sit voin neuvoa hyvän/eri paluureitin alkuun jos ei halua samoja polkuja takaspäin ajella. Tervetuloa.

Päivitin aloituspostauksessa olevan reitin päättymään oikeeseen paikkaan, Liedon vanhalle asemalle.

Kiitos Matti.

Mä tuun sitten sunnuntaina takas Helsinkiin fillarilla, lähden joskus aamulla ja ajan jotain melko suoraa reittiä. Saa liittyä seuraan.

Hei kaikki!

Nyt on siten, että vaihtikamppeille ja sellaisille saa Lietoon kyydin. Lietoon lähtee Hesalasta lauantai-illalla auto, jonka mukana saat varavaatteet ja pyyhkeet ja sen sellaiset mukanasi jos tarvitsee… ei tarvitse sitten kantaa kaikkea kilvan ajan mukana.

Sinun pitää olla vain skarppina ja pakata mukaan tulevat kamppeesi johonkin laukkuun ja tuoda se 18 mennessä 13 pvä perjantaina Velobiaan ja ilmaista että olisi tämmöistä.

Pakaasivaatimukset ovat melko helpot: Yksi selkeä kassi/drybag jne, mielellään jotenkin nimettynä niin omistaja samanlaisista mustista repuista löytää omansa eli kokoelmaa kaupan muovipusseja ja muuta irtosilpettä ei hyväksytä mukaan.

Itse varmaan tähtään 18 tuntiin (kai), joten kannattaa ilmoittaa jos on kovinkin nopsakka, että kuski osaa olla Vantteran asemalla tarpeeksi aikaisin roippeet hylättyinä.

Näillä näkymin pakettiauto palaa samana iltana/yönä Hesalaan eli jos jotain jää kyytiin tai palaa auton mukana on se sitten noudettavissa Velobiasta seuraavalla viikolla.

Mainiota!

Tarkensin tuonne aloituspostaukseen maaliintulomuodollisuuksista, että pankaa oma saapumisaikanne muistiin. Paras tapa olisi ottaa saapumiskuva niin että maali näkyy, niin siitä voi tarkastaa ajan.

Ja valmistautukaa tosiaan suunnistamaan itse, opasteita tai opasta ei ole. Vaikka joku ridewithgps tms. aplikaatio lienee kätevä jos ei varsinaista gps-härveliä ole.

Mutta tuo ei tarkoita etteikö yhdessäkin saisi ajaa. Voitte ajaa kaverin kanssa tai ryhmänä jos tahdotte.

Työvuorot sumplittu ja mukaan lähden. Turusta olis tarkoitus tulla helsinkiin jo pe iltana, eli suosituksi edullisesta majoituksesta tai löytyykö jonkun nurkista paikka sisäsiisitille kuskille ja pyörälle?
Myös ajoseura kelpaa… Varsinkin noin pitkällä matkalla. Vauhti kelpaa rennosta reippaaseen. Anyone?

Jaa a. Olen jo ilmoittautunut Hesalaporvoohesalaan ja molempia en lähde ajamaan. (ei sössötystä aiheesta, molemmat kyl ehtis samaan viikonloppuun, tiedetään) Juuh nyt sit alko kuumottaan että mitäs jos kuitenkin lähtis tähän kelkkaan. Olen nyt viihtynyt uuden työ-rollerin kyydissä aika hyvin ja koitan kelailla tässä että eiköhän se vois olla aika metka peli just tähän koitokseen. Vois olla aika kivaa. Näkisin vanhempiakin ehkä sit sunnuntaina

villeet - 13:37, 5.4.2018 » löytyykö jonkun nurkista paikka sisäsiisitille kuskille ja pyörälle? Myös ajoseura kelpaa... Varsinkin noin pitkällä matkalla. Vauhti kelpaa rennosta reippaaseen. Anyone?
Sohvapaikka taattu Länsi-Pasilassa. On varsin hyvä sohva IMO. Mikäli olen itse lähdössä ajamaan, saat ajoseuraa kärsimysmäelle asti. Siitä ajattelin jatkaa enemmän tai vähemmän yksin meditoimaan.
kolkka - 19:39, 5.4.2018 »
villeet - 13:37, 5.4.2018 »
Sohvapaikka taattu Länsi-Pasilassa.
Hienoa. Oon yhteyksissä lähempänä.

Kuuluuko tapahtuman henkeen potentiaalisten taukopaikkojen ja niiden aukioloaikojen listaaminen tähän ketjuun? Vai onko niin että jokaisen kuuluu hoitaa itse oma googlailu ja mitäs läksit.

Reppu jätetty Velobiaan eli enää ei voi jänistää.

kolkka - 14:27, 7.4.2018 » Kuuluuko tapahtuman henkeen potentiaalisten taukopaikkojen ja niiden aukioloaikojen listaaminen tähän ketjuun? Vai onko niin että jokaisen kuuluu hoitaa itse oma googlailu ja mitäs läksit.
Ei nähdäkseni ole syytä rajoittaa keskustelua, kyl tässä tapahtumassa voi taktiikkaa speksata täälä kun reittikin on annettu.

Reitin profiiliin ja maastoonkin kannattaa hieman perehtyä, esim. alkumatkasta on aika möykkyistä.