Myyty

Satunnaisesti olen viime aikoina ajallista. Pääasiassa seisonut varastossa. Kuvassa suoraan käytöstä eli ei ole pesty eikä puunattu!

Tuntuko välillä, että valut penkistä?

Tuntuuko, että pyörä olisi voinut olla helpompikin myydä?

Siisti biek tho.

Eipä oikeastaan? Erikoisempi vekotin on aina vaikeampi myydä.! Kyllä vanha, erikoisempi tavara aina ostajan löytää!

Moi onx tää se perjataitopsu.
onx tääl ketää mimmei

terov - 16:54, 12.1.2018 » Eipä oikeastaan? Erikoisempi vekotin on aina vaikeampi myydä.! Kyllä vanha, erikoisempi tavara aina ostajan löytää!
Pakko tarttua...erikoisempi? Eiköhän noita Ole torit pullollaan. Ysärillä kyseisiä pyöriä on myyty monia tuhansia. Kun mtb buumi oli valloillaan. Sanoisin että jos osasarja (alivio) olisi esim. Xt niin myynti satkulla menisi kyllä. Tuosta ei mielestäni oikeastaan voi käyttää kuin rungon.

E: ja joku nyt tästä ehkää tuohtuu sanomalla että et tiedä näistä mitään…sekin voi olla mahdollista!

Lakimies84 - 19:22, 12.1.2018 » Ysärillä kyseisiä pyöriä on myyty monia tuhansia.
Varmaa tietoo?

Hei lakimies84! Kuten sanoin jo aiemmin, tarjotakin voi jos hinta tuntuu kalliilta. Minä löysin torista myynnistä yhden, joka on selkeästi huonommassa kunnossa. Mutta onhan noita varmasti 15 vuotta sitten paljon myyty, mutta hyviä on jäljellä vähän! Ja eräänlainen klassikko tämä lienee? Suomessa valmistettu rautaruukin teräksestä, näin luin polkupyörä foorumeilta.

Mutta kiinnostus kyllä yllätti, ostajaa ei vielä ole tullut!

Mulla on ollu kaksiki Kayapoa.

Sain ne kyllä ilmaiseksi. Molemmissa oli satulatolppa jumissa, ja keskiö. Liikkuuko tolppa vielä?

Groucho - 15:30, 12.1.2018 » eliq hinta näkyviin
hintahan näkyy otsikossa

Jooo, kaikki toimii. Kuten tuossa joku tarkkasilmäinen huomasikin, penkki on etukenossa. Tämä siksi, että vaihdoin alkuperäisen penkin takaisin pyörään, enkä jaksanut ruveta sitä värlkkäämään. Käytin itse pehmeämpää istuinta!

Saanko kysyä mitä teit noille ilmaiseksi saamillesi pyörille?

hei tota onx tääl ketää mimmei

Oon kohta juonu niin et vitu oon mikä vaa uli uli

Konsta! Nyt peliä!

terov - 20:53, 12.1.2018 »

Saanko kysyä mitä teit noille ilmaiseksi saamillesi pyörille?

Ajoin monta vuotta toisella, sitte huolsin ja myin kaverille satasella. Siin oli tosin XTn osia suurin osa, edessä eri haarukka ja nestelevyjarru jne kaikki uusia osia.

Toisen annoin ilmaiseksi eteenpäin.

https://www.yksivaihde.net/old/25839/611421

mah niga

terov - 19:57, 12.1.2018 » Hei lakimies84! Kuten sanoin jo aiemmin, tarjotakin voi jos hinta tuntuu kalliilta. Minä löysin torista myynnistä yhden, joka on selkeästi huonommassa kunnossa. Mutta onhan noita varmasti 15 vuotta sitten paljon myyty, mutta hyviä on jäljellä vähän! Ja eräänlainen klassikko tämä lienee? Suomessa valmistettu rautaruukin teräksestä, näin luin polkupyörä foorumeilta. Mutta kiinnostus kyllä yllätti, ostajaa ei vielä ole tullut!
Tä sun pyörä ei lukeudu niihin hyviin joita on jäljellä vähän vaan niihin joita on yhäkin jäljellä tuhansia koska rautaruukin patarautainen viemäriputkiteräs ei ruostu läpi vaikka toi ois maanut merenpohjassa sen 15v. Ja ei, en viittaa siihen, että olis niin priimaa vaan on niin paksua ja painavaa.

Kiinnostukseksi ei lasketa palstan huumoritarjouksia joilla piilovittuillaan sun päin persettä alkaneelle foorumiuralle joka päättyy todennäköisesti jo ennen tän pyörän myymistä.

Käy viel kertaamassa säännöt kun et vissiin huomannut lukea että esim vaihdepyörien myynti on kielletty ellei pyörää myydä konversioaihiona single speed hommiin. Vituttaa nää spedet joiden mielestä on hyvä idea rekata kaikki foorumit läpi et saa omat roskansa myyntii ja säännöistä välittämättä spämmätä myyntipostaukset ja hävitä sen jälkee.

Ei täs muuta ku hyvää jatkoa, pyörän voit kiikuttaa vaikka roskalavalle.

Kyyyllä tuolla on tangen tarra tuolla satulaputkessa.

Violetti tarra on plain gauge. Tuo on jokin muu?

Voi vittu josba.

mo. onx tääl mimmei