Rungonrakennuskurssi, kova- ja täytejuottamisen perusteet /// HEINÄKUU 2022

Kyllä! Hinta ja ajankohta kiinnostaa! Kurssin ohella, tietty…

Kiinnostaa, mut Koirakivi ei ole ihan tossa Oulun naapurissa.

Jos lähdetään purkamaan tätä siten että työpaja-ohjaajan tuntipalkka ois 40€ ja kahtena päivänä (la-su) tunteja ois 15 (lasketaan nämä nyt ihan 60min tunteina), niin siitä tulis 600€.

Jos osallistujia ois 6kpl, niin se ois 100€ per nenä, jos taas 4 niin 150€. Mikäli materiaalit (messinki, jotku putkenpätkät ja juoksute) kuuluis tuohon 150€ settiin, pajan lattialla sais yöpyä ja meininki ois enemmän kaveripohjanen entä suorituskeskeinen niin homma kuulostais ihan järkevältä. Ite oisin valmis maksamaan 150€, sillä matkoista tulee vielä lisää kuluja tuohon päälle kun lähtee Oulusta liikkeelle.

Kyllähän tuo kiinnostaa mutta kuten yllä todettu, kerralla ois parempi.

Tuota hinta-asiaa teidustelin kipurajan suhteen lähinnä siitä syystä, että tällainen kurssi on kuitenkin aika vapaasti räätälöitävissä ja jos porukalla on innostusta panostaa enempi, niin voidaan just tilata vaikka harjoitusmuhveja valmiiksi nippu + muuta kivaa. Viimeksi kurssille taisi tulla hintaa juurikin jotain 100-150€ välillä per nuppi materiaaleineen. En nyt tarkemmin muista kun kaikki teki sit lopulta niin eri juttuja ja materiaaleja meni hieman eri määrät henkilöä kohden. Otto tai Tuomas tai Tyko vois tietysti muistaa paremmin.

Varmaan se 2 tai 2.5 päiväisenä olisi parasta jälleen järjestää, elikkäs todennäköisesti pe illasta sunnuntaille. Ja ei meillä ole vieraiden tarvinnut verstaalla nukkua. Ihan on päässyt sisälle tai aittaan tai rantasaunalle nukkumaan. Näin talviaikaan kaksi viimeksi mainittua on tosin hieman viileitä.

Melko rennolla otteella olisi tarkoitus taas pitää kurssia ihan osallistujien etenemistahdissa ilman sen suurempia tavoitteita. Juottamaan toki jokainen oppii, sen voin luvata.

Kuulostaa hyvältä.

Mikäli hinta on max 150€ ja ajankohta suurinpiirtein tammikuussa niin mun nimen voi kirjoittaa osallistujien listaan.

spacer - 23:35, 10.11.2017 » Kuulostaa hyvältä. Mikäli hinta on max 150€ ja ajankohta suurinpiirtein tammikuussa niin mun nimen voi kirjoittaa osallistujien listaan.
Samoilla linjoilla tässä

Jos kasais “paketteja” joissa eri matskut, laittaa hyvissä ajoin näkyviin maksutietoineen, ja sit tilailet sen mukaan kamaa? Henk. Koht kiinnostais vaikka koko rungon teko, mut aika, työkalut yms ei varmaan riitä jos 4 tai 5 ukkoa siinä touhuaa. Mut pääkolmiokin on alku jo. Tai haarukka. Pääsääntöisesti kiinnostais kuitenkin:
-Juottaminen
-Putkien mitoittaminen ja leikkaaminen/notchaaminen
-Putkien, muhvien yms erot ja ominaisuudet rungon valmistamisen näkökulmasta ja kaikki sellanen mitä täytyy ottaa huomioon
-Rento touhuuminen

Olis mulla tossa esim yks konversio johon tarttis vaihtaa ratadropoutit, ja vois sille muitakin asioita tehä. Että mikään pakko kauheelle kasalle “raakaputkia” ei oo.

Long story short: max 150€ ja joku hyvä viikonloppu niin munkin nimen voi laittaa listaan.

spacer - 23:35, 10.11.2017 » Kuulostaa hyvältä. Mikäli hinta on max 150€ ja ajankohta suurinpiirtein tammikuussa niin mun nimen voi kirjoittaa osallistujien listaan.
Kimppakyyti?

Kiinnostusta löytyy enemmän, kuin vapaita viikonloppuja. Eli yhdessä pätkässä, max pari hunttia, ja toivottavasti järjestyy useampi kurssi, että voin valita sen sopivan viikonlopun.

pyrsta - 0:00, 11.11.2017 »
spacer - 23:35, 10.11.2017 » Kuulostaa hyvältä. Mikäli hinta on max 150€ ja ajankohta suurinpiirtein tammikuussa niin mun nimen voi kirjoittaa osallistujien listaan.
Samoilla linjoilla tässä
Näillä spekseillä: kiinnostaa!

Mukana ollaan jos sopiva viikonloppu löytyy!

Konga - 23:19, 10.11.2017 » Tuota hinta-asiaa teidustelin kipurajan suhteen lähinnä siitä syystä, että tällainen kurssi on kuitenkin aika vapaasti räätälöitävissä ja jos porukalla on innostusta panostaa enempi, niin voidaan just tilata vaikka harjoitusmuhveja valmiiksi nippu + muuta kivaa. Viimeksi kurssille taisi tulla hintaa juurikin jotain 100-150€ välillä per nuppi materiaaleineen. En nyt tarkemmin muista kun kaikki teki sit lopulta niin eri juttuja ja materiaaleja meni hieman eri määrät henkilöä kohden. Otto tai Tuomas tai Tyko vois tietysti muistaa paremmin. Varmaan se 2 tai 2.5 päiväisenä olisi parasta jälleen järjestää, elikkäs todennäköisesti pe illasta sunnuntaille. Ja ei meillä ole vieraiden tarvinnut verstaalla nukkua. Ihan on päässyt sisälle tai aittaan tai rantasaunalle nukkumaan. Näin talviaikaan kaksi viimeksi mainittua on tosin hieman viileitä. Melko rennolla otteella olisi tarkoitus taas pitää kurssia ihan osallistujien etenemistahdissa ilman sen suurempia tavoitteita. Juottamaan toki jokainen oppii, sen voin luvata.
Antin opeille iso peukku ja full support.

Kiinnostaa tosi paljon!

happo-orgiat - 7:50, 11.11.2017 »
pyrsta - 0:00, 11.11.2017 »
spacer - 23:35, 10.11.2017 » Kuulostaa hyvältä. Mikäli hinta on max 150€ ja ajankohta suurinpiirtein tammikuussa niin mun nimen voi kirjoittaa osallistujien listaan.
Samoilla linjoilla tässä
Näillä spekseillä: kiinnostaa!
Tää
asb - 5:05, 11.11.2017 » Kiinnostusta löytyy [s]enemmän, kuin vapaita viikonloppuja[/s]. Eli yhdessä pätkässä, max pari hunttia, ja toivottavasti järjestyy useampi kurssi, että voin valita sen sopivan viikonlopun.

Kiinnostaa, tietenkin.

Kiinnostaa! Näköjään saat järkätä koko kevään täyteen.

Oishan se kiva kokeilla pilliä käteen. Isossa maailmassahan tällaiset kurssit maksaa maltaita, eli pari hunttia ei kuulosta pahalta lainkaan.

tutam - 11:02, 11.11.2017 » Kiinnostaa, tietenkin.

Ohhoh! Kiinnostuneita olikin enempi kuin ajattelin. Periaatteessa kurssi tuli täyteen jo illalla. Oon sitä mieltä, että toi 4 hlöä on kyllä aika maksimi kurssikoko kun ottaa huomioon, että verstaalta löytyy vain yksi setti juotosvehkeitä, samoin työpisteitä on aika rajoitetusti. Kaksi kurssia ei ole aivan mahdottomuus, joten laitetaan harkintaan.

Jos tehdään niin, että katson tässä lähipäivinä sopivat kaksi viikonloppua alkuvuodesta kursseille ja hieron hieman tuota ohjelmaa ja hintaa ja laitan tänne tarkemmat speksit ilmoittautumisohjeineen.