Velo orange polyvalent disc on kiinnostavin runkosetti aikoihin

tmar - 22:54, 8.11.2017 » Kellonajoista voi päätellä että kyseiset postaukset tehty ns. kännis ja läpällä, olen pahoillani negiksen puolesta ja otan asian puheeksi.
negiksen postauksissa ei oo ollu mitään hauskaa tooodella pitkään aikaan, pidähän ihan perusteellinen palautekeskustelu.

interventio on merkki välittämisestä.

tmar - 22:36, 8.11.2017 »

Saisinko muutaman esimerkin liittyen lainaamaani osaan viestistäsi?

Käyttäjä kaukomieli voisitko vastata? Jos jaksat lukea polkupyörän kuvauksen esim. Velo-Orangen verkkosivuilta tai tästä topikista vapaasti suomennettuna huomaat että tätä mallia ei varsinaisesti markkinoida retkipyöränä. Ohjainlaakeriongelmat ovat omassa kalustossani (niin kierteelliset kuin kierteettömät) olleet harvinaisia mutta lupaan tutkia asiaa tänään työstä päästyäni tai viimeistään ensi viikolla.

MKIII hinta oli v-o nettikaupassa 400$ eli pidän 500-600€:n hinta-arviotani euroopasta hankittuna realistisena.

Pelago stavanger asiaa en koe tarpeelliseksi kommentoida tässä tobassa.

Pitääkö nyt kaukomielen vielä erikseen tuoda esille tämän topin otsikko ja noi negiksen superlatiivihypetykset? Onko sillä väliä kuka ne pyytämäsi muutamat esimerkit toimitti?

Jep. Lumikko tossa vastasikin jo mun puolesta ei mulla oo tarvetta lisätä siihen mitään.

GripNut ei oo tuttu kun tollaset 150 taalan ohjainlaakerit ei oo oikein mun juttu. Mut siihen kun lisäis viä 250 taalan stemmin niin alettais ehkä lähestyyn niitä superlatiivin arvoisia yli-tasoja.

Ei siinä. Ihan mielelläni ajaisin tällaisella keisarin uudet vaatteet päällä kainalokarvat hulmuten auringonlaskuun.

Ostaahan ihmiset mihin tahansa muuhunkin runkoon Kingin, tähän kandee vaan ostaa GripNut, jonka saa muuten konversiokitillä muutettua kierteettömäksi tai 2Nut -versioksi. Omastani maksoin muistaakseni 110€.

Stronglight A9:n saa edelleen neulalaakereita netistä tilaamalla, noin 25€ 2 kpl. Luulen että tommosella parilla ajaa aika pitkään. Itse kupit ei paljoa maksa esim. Saksasta.

Foorumin käyttöjistöllä taitaa olla vastaavia pelejä ainakin yks soma grand randonneur ja yks rawland, jos saisi heiltä käyttökokemuksia tämän tyyppisestä 650b low trail geometriasta? :slight_smile:

tmar - 14:27, 9.11.2017 » Stronglight A9:n saa edelleen neulalaakereita netistä tilaamalla, noin 25€ 2 kpl. Luulen että tommosella parilla ajaa aika pitkään. Itse kupit ei paljoa maksa esim. Saksasta. Foorumin käyttöjistöllä taitaa olla vastaavia pelejä ainakin yks soma grand randonneur ja yks rawland, jos saisi heiltä käyttökokemuksia tämän tyyppisestä 650b low trail geometriasta? :)
Perustin uuden topin https://www.yksivaihde.net/old/31441

Oon välillä kahlaillut tätä tobaa ja pitänyt polyvalentin ns.hehkutusta rillauksena ironiatopsun hiilloksilla, mut nyt en oo enää ihan varma ollaanko täällä tosissaan. Hienolta polkupyörältä näyttää ja 1" nykyään kieltämättä melko trololoo -manuuveri, mut kolme laakerin suhteen ongelmatonta quillpolkupyörää omistavana en nyt pitäis tätä ihan NIIN vakavana akilleen kantapäänä. Tai jos se sellainen on, niin next frame please ja auringonlaskuun. En itsekään ehkä uutta uutta runkoa hankkis jossa 1" täytyy myöntää, mut jos polyvalentin kononen muuten on täynnä haaveita, joita ei ilmankaan pysty saavuttamaan niin voisin elää asian kanssa.

laittaa vaan sellasen quill>ahead adapterin niin problem solved

^No eihän se muuta laakeria miksikään, eikä quill sinänsä ole mulle ongelma.

Ehkä keulan kierteellisyys ei ole niin iso uhka kuin olen ehkä maalaillut, onhan noilla tosiaan tullut ajettua ongelmittakin(aheadin kans tosin ei oo koskaan ollut pienintäkään ongelmaa). En vain ymmärrä miksi ihmeessä vuonna 2017 pitää vielä hölmöillä vanhojen standardien kanssa kun uudempi on monella tapaa ylivertainen.

Oisivat laittaneet modernin keulan ja tehneet sille pariksi ylituumasen quillin jos se on stemmistä kii, tai jotain.

Mut en vissiin oo kohderyhmää joten voisin häippästä täältä. Onhan tässä jo jankutettukin, sori siitä.

No ei muuta. Turhaa lätinää meikältä. Samoilla linjoilla että pärjäähän sillä quill mutta miksi pitäisi. Ja ne läpiakselit. Eikä sillä että mulla olis ees rahaa tuollaseen.

kaukomieli - 18:04, 9.11.2017 » Oisivat laittaneet modernin keulan.
tämähän se ois.

Jännä kyllä tämän topsun ja sen aiheuttaman muutoksen pelago stavangerini geoon myötä tuntui äsken ko. fillari ihan uudelta pyörältä. #lowtrail #650b #ahead

En siis ole hirveän pätevä oikeasti aistimaan noita tuntumia ja tulkitsemaan, että mikä johtuu mistäkin kulmasta ja millistä.

tnts - 18:34, 9.11.2017 » En siis ole hirveän pätevä oikeasti aistimaan noita tuntumia ja tulkitsemaan, että mikä johtuu mistäkin kulmasta ja millistä.
Tämä on mielestäni nöyrä ja rehellinen havainto, jonka voin itsekin allekirjoittaa.
kaukomieli - 11:43, 9.11.2017 » Jep. Lumikko tossa vastasikin jo mun puolesta ei mulla oo tarvetta lisätä siihen mitään. GripNut ei oo tuttu kun tollaset 150 taalan ohjainlaakerit ei oo oikein mun juttu. Mut siihen kun lisäis viä 250 taalan stemmin niin alettais ehkä lähestyyn niitä superlatiivin arvoisia yli-tasoja. Ei siinä. Ihan mielelläni ajaisin tällaisella keisarin uudet vaatteet päällä kainalokarvat hulmuten auringonlaskuun.
Nyt tajusin miksi crust -kuvissa ollaan usein alasti.
lnstj - 20:54, 9.11.2017 »
kaukomieli - 11:43, 9.11.2017 » Jep. Lumikko tossa vastasikin jo mun puolesta ei mulla oo tarvetta lisätä siihen mitään. GripNut ei oo tuttu kun tollaset 150 taalan ohjainlaakerit ei oo oikein mun juttu. Mut siihen kun lisäis viä 250 taalan stemmin niin alettais ehkä lähestyyn niitä superlatiivin arvoisia yli-tasoja. Ei siinä. Ihan mielelläni ajaisin tällaisella keisarin uudet vaatteet päällä kainalokarvat hulmuten auringonlaskuun.
Nyt tajusin miksi crust -kuvissa ollaan usein alasti.
naurattaa

https://scontent-arn2-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/23507728_105734380203213_721422852095475712_n.jpg

uus kuva vihreästä pikku polyvalentista. oispa kuitenkin just toi vihree myös tuotantomallin väri, aika hiton siisti täys kirkkailla partseilla.

Mä sulle kirkkaat partsit näytän.

Renkaiden kyljet, satula ja gripit kaikki eri ruskeaa. Saatanan tunarit. Ei jatkoon.

lnstj - 20:54, 9.11.2017 »
kaukomieli - 11:43, 9.11.2017 » Ihan mielelläni ajaisin tällaisella keisarin uudet vaatteet päällä kainalokarvat hulmuten auringonlaskuun.
Nyt tajusin miksi crust -kuvissa ollaan usein alasti.
:D
zykkeli - 8:04, 13.11.2017 » Renkaiden kyljet, satula ja gripit kaikki eri ruskeaa. Saatanan tunarit. Ei jatkoon.
Ööh ekana pistää silmään suora keppi droppitanko rungossa