Sovitaanko, ettei käytetä all-capseja otsikoissa?

pyrsta - 13:35, 3.10.2017 »
asb - 13:28, 3.10.2017 »
pyrsta - 13:14, 3.10.2017 » VARASTETTU asbin Langsteri Started: 1 year ago Most recent reply: 1 year ago. Mut onhan ex(?)-moden tsygä nyt sen verran tärkeä et pitää capsilla kirjottaa ¯\_(ツ)_/¯
Hyvin sherlokoitu, mutta eihän se argumenttiani heikennä, vai kuinka? Jos kaikki tekis, kuten minä, niin hippasen vähenis varastetun pyörän saama huomio.
No näinhän se on mutta jos capseille ois nollatoleranssi ni ei sitä sais sieltä erotettua kuitenkaan. Vai onko vaan tärkeille asioille sallittu capsilla kirjoitetut otsikot? Ihan normaalia älä tee niinkuin minä teen vaan tee niinkuin minä sanon- tyyppistä meininkiä. Ymmärrän kyllä sun pointin mutta en allekirjoita sitä.
Ei täällä ole millekään nollatoleranssia. Palsta moderoi itseään. Siksi avaus aiheesta tällee julkisesti, eikä Tonille privalla vittuillen.

Äläkä viitsi vihjailla, että mä en kykene itsereflektioon. Jos joskus olenkin kirjoittanu otsikkoon sanan CAPSEILLA, niin ei se meinaa, että aion tehdä silleen aina. Katsos, vuosi sitten tämä asia ei ollut niin usein etusivulla, että se olisi häirinnyt minua. Nyt on, joten en tee enää niin.

zykkeli - 14:03, 3.10.2017 » Jos nyt räädiydestä ja esikouluikäisyydestä halutaan puhua niin enemmän minua mietityttää etusivun topicien listauksessa kaksi vittu -sanan sisältävää lähtöä kuin capsit. Mutta jokainen toki kiinnittäköön huomionsa mihin haluaa.
Sinulta juuri olisin odottanut sarkasmitutkan toimintaa ja kontekstin hahmottamista. Vaikuttiko tähän se, että listasin sun tekemän topicin tuolla aiemmin?

Ai tää olikin sarkasmia.

Foorumin käytettävyys ja luettavuus kiinnostaa. Asbin mielipide asiaan ei kiinnosta pätkän vertaa, pelkästään siksi koska häntäkään ei kiinnosta täällä muiden viihtyvyys.

Capseja en ylikäytä jatkossakaan.

No avaatko asb meille nyt vähän tätä tämänkertaisen vittu-meuhkaamisesi kontekstia ja laadukkuutta foorumia ajatellen?

Omaan kommenttiini vaikutti lähinnä se, että postauksesi innostamana satuin katsomaan etusivun postausten ulkoasuja ja tämän huomion nyt satuin tekemään. Ikävää offtopiciahan tämä on, mutta ajattelin nyt hyödyntää tämän laadukkaan lähdön.

Omaan capsien käyttööni se mitä sinä olet mieltä ei vaikuta pätkääkään, joten olisit voinut noita osaltani listata enemmänkin. Tapahtumien nimet tulen jatkossakin kirjoittamaan otsikoihin capseilla.

Jos perusteluja haluat niin toisin kuin sinä, minä taas koen nuo aivan helpoiksi lukea. Lisäksi se nyt vaan näyttää paremmalta.

ja asb, jätkä muuten kuuluu niihin harvoihin jotka ovat myös jengiä ohjeistaneet capsien käyttöön Toimintamalliohjeita ilmoituksen laittajille - Myydään - Yksivaihde.net

Eikös tällainen jatkuva “MYYTY” ja “OSTETTU” käyttö tiputa huomioarvoa? Vai miksi näin nyt alkujaan on kannattanut ohjeistaa varsinkin jos se sitten kuitenkin ahdistaa?

Pitäkää ketju elossa, mulla on perjantai jo huomenna

Kuka postaa caps-lokin?
Capsittelu ei varsinaisesti häiritse, mutta hyvä jos se pysyy rajoissa, joita tässä ilmeisesti yritetään määritellä.
Pitääkö muuten tuotemerkki SRAM oikeaoppisesti kirjoittaa huutoaakkosilla?
Ja esimerkiksi “MYYTY” otsikoissa ei ärsytä capsi, vaan se että hyvä runko meni jo.

presta - 15:18, 3.10.2017 » Pitääkö muuten tuotemerkki SRAM oikeaoppisesti kirjoittaa huutoaakkosilla?
Pitää.

Kuinka kauan pitää olla foorumilla
rääd pitää olla et voi jättää isot alkukirjaimet ja välimerkit pois? Ite en oo viä uskaltanut.

voin vahvistaa et user id 13:lla ainakin onnistuu

Stan Ray Day on kova nimi.

Mites ninjaeditointi?

kaukomieli - 16:03, 3.10.2017 » Mites ninjaeditointi?
ununun kohal yllättää ku käy avaa jonku viikon vanhan topsun ja ihan eri vastaus ku eka vastaus tai viiden minsan jälkeinen vastaus :D

ei siinä – hieron itekki :smoker:

Olen viimeaikoina alkanut nähdä asb:n Sven Dufvan kaltaisena sankarina, vaikka itseni samassa kontekstissa venäläisenä.

Naurattaa se, että asb itse nimittelee ihmisiä typeriksi, tekopyhiksi ja ties miksi ja itse esiintyy “yhteisön rakentajana”, mutta käyttäytyy toistuvasti äärimmäisen loukkaavasti. Sillä tavallahan se yhteisö vahvistuu ja ihmiset tunnetusti oppii ja ottaa onkeensa parhaiten, jos niille sanoo oikein pahasti niin että varmasti ymmärtävät olevansa paitsi väärässä, myös huomauttajaa huonompia ihmisiä.

Jätkän koko foorumilla olo on yhtä allcapsia.

hyvä topi

Yks kaveri kirjottaa kaikki fb-postaukset capseilla ja se on jotenkin iha vitun häiritsevää. Täällä en oo osannu häiriintyä. Joskus kyllä siitä, että ihmiset laittaa enää-sanaan ylimääräsen ännän perään. Enään. ENÄÄN. Ei ole sellasta sanaa, saatana. On muute todella typerää, että se vituttaa.

Sanasta vittu tykkään myös. Kiroilusta muutenkin.

Ja joku vois tehä botin, joka kuvakaappaa kaikki nuunuun postaukset nanosekunti postauksen ja jokasen editin jälkeen. Mut ehkä se ois väärin. Pala taikaa katoais maailmasta.

zykkeli - 15:11, 3.10.2017 » ja asb, jätkä muuten kuuluu niihin harvoihin jotka ovat myös jengiä ohjeistaneet capsien käyttöön https://www.yksivaihde.net/old/75 Eikös tällainen jatkuva "MYYTY" ja "OSTETTU" käyttö tiputa huomioarvoa? Vai miksi näin nyt alkujaan on kannattanut ohjeistaa varsinkin jos se sitten kuitenkin ahdistaa?
Hyvä huomio, korjataan tuo pois. Ennen ei tosiaan ollut ongelmaa, kuten jo aiemmin mainitsin. Ehkä se meni sulta ohi, kun olit niin kiukuissas esimerkiksi päättymisestä. Mut aika syvältä tosiaan oot käyny sherlokkaamassa. Kertoohan se asian tärkeydestä.

Tuo huomion hakeminen tapahtumille on ihan validi pointti ja mä voin uskoa sen toimivan, jos edes yksi teistä edais capsit veke tapahtuman päätyttyä. Koska nythän tuo kusee suoraan seuraavan tapahtuman järjestäjän muroihin.

Asb on kokovartalokyrpä, mutta capsien poistamisessa on mun mielestä hyvä ajatus taustalla.

Voitaisko tehdä sellainen linjaus, että modeiksi valitaan vain luokanopettajia?

ketä esim?