SPD pyöräilykengät

FF - 16:46, 3.9.2013 » girolta uutta popoa ensikuussa. [Terradura.](http://www.bikerumor.com/2013/08/27/first-look-new-giro-cipher-full-face-helmet-terraduro-mtb-shoes-remedy-x-gloves/) http://brimages.bikeboardmedia.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2013/08/2014-Giro-Terradura-womens-mountain-bike-shoe.jpg vasemmalla ylhäällä ihan rauhallisen ja asiallisen näköinen popo jopa kaupunkikäyttöön.
Vasemmanpuoleiset kiinnostaa. Onko kellään tietoa saako näitä jo jostain?

nopea guugle kertoo ettei briteistä eikä saksasta ainakaan. jenkeistä kyllä.

korjaan: terraduro(terradura naisille) löytyy alwaysridingistä

^Löytyy, mutta…
“This item is unavailable until 31/01/2014, sorry!”
:frowning:

http://fcdn.mtbr.com/attachments/apparel-protection/12978d1082738388-specialized-body-geometry-shoes-specialized.jpg

Tuommoiset toimineet vuodesta 2005. Ei oo tarvinnut muita kokeilla niin ei ole vertailupohjaa. Pikkuhiljaa rupee olemaan aika rapeessa kunnossa popot niin ehkä vois harkita uusia piakkoin.

no nyt: Dominatoria

Olen laiska ja kysyn selaamatta lankaa, että miten saa klossit kenkien pohjista irti jos ovat todella tiukassa ja pelkää että korkkaa pyöreäksi kolonreiät

kuusiokoloa väännetään kunnes pyöristyy, sit haetaan ylikoon torx joka hakataan vasaralla kantaan jolla saa ruuvin irti.

Gonnorz - 21:58, 13.11.2013 » Olen laiska ja kysyn selaamatta lankaa, että miten saa klossit kenkien pohjista irti jos ovat todella tiukassa ja pelkää että korkkaa pyöreäksi kolonreiät
taltta & vasara

When in doubt, lubricate. Emt, jotain CRC:tä kokeilla?

Sirkus - 9:50, 16.10.2013 » Kiinnostaisi testata Giron kenkiä, jos jollain olisi Helsingissä about kokoa 42-43. Gauge tai Privateer esimerkiksi. Sidien kanssa on painittu nyt vajaa vuosi. Mega-lestillä menee ihan liian leveäksi, mutta tuo normaalilestinen taas aiheuttaa mulle aika hankalia hermosärkyjä, sillä kenkä ei istu tukevasti jalkaa vasten puristamatta jalkaa leveyssuunnassa kasaan.

Jos joku on vastaavien ongelmien kanssa paininut, ja löytänyt hyvän ratkaisun, niin kerro ihmeessä. Harmittaa kalliit kengät jotka eivät oikein aja asiaansa.

Tuli kokeiltua pyörällä ajamista taas pienen tauon jälkeen, ja vasemman jalan jalkapöytää särkenyt nyt eilisillasta saakka. Tarjoan vaihtoon Sidi Eaglet (Dominatorista vähän paremmalla ilmanvaihdolla varustettu malli) koossa 43,5 jos tarjoat mulle jotkut aavistuksen tilavammalla lestillä olevat, ehkä puoli numeroa pienemmät. Toki tää nyt on vähän tällasta arpomista ja vaatii paljon sovittamista, mutta uskoisin noiden Girojen lestin sopivan minulle paremmin. Erikin kenkää sovitin joskus (41,5 eikös) ja ehkä puoli tai kokonaisen koon isompaa tarvitsisin tilaa varpaille, mutta muuten natsasi. PM jos joku nyt kokee tärppäävän.
peltsip - 22:01, 13.11.2013 » kuusiokoloa väännetään kunnes pyöristyy, sit haetaan ylikoon torx joka hakataan vasaralla kantaan jolla saa ruuvin irti.
This

Ja kun sekin nuljahtaa, porataan ruuvista kanta tai murretaan klossi ruuvipenkissä.

Jos tilavaa kenkää kaipaa, Diadorat on yks. Leveämpiä kuin esim. Mega Sidit, eikä muutenkaan lainkaan paskempia. Cycle centerissä voi sovittaa.

Gonnorz - 21:58, 13.11.2013 » Olen laiska ja kysyn selaamatta lankaa, että miten saa klossit kenkien pohjista irti jos ovat todella tiukassa ja pelkää että korkkaa pyöreäksi kolonreiät
Kun olet korkannut kuusiokannat ja hakannut torxit ja klossit vaan pysyy, siirry väkivaltaan.

Klossit ovat kovaa mutta haurasta metallia. Laita ne ruuvipenkkiin ja purista. Kuuluu RÄKS ja klossi poistuu ruuvien ympäriltä. Sitten laita ruuvin kanta ruuvipenkkiin ja väännä auki.

Kyllä, olen kokeillut. Toimii.

Edit: Suicide ehtikin laittaa vinkin jo kiertoon.

nostetaan koska talvikenkäin hankkimiset edessä…

menin yläfemmassa testaamaan lakeja(MXZ303) koska jimmy pakotti. ei ois pitäny koska aivan helvetin hyvän tuntuiset mut hinta kirpaisee…

shimpan MT91 on vissiin aika monella käytössä(?), missäs kohtaa tulee raja vastaan asteissa(vai tuleeko)? Sidi Diablo? 45NRTH Fasterkatt/[i]Wolfenstein/i?

rahaa palaa mut eilinen VPCX-keissi todisti et vaikka dominaattorit ja paksut sukat toimii kävellessä myös pakkasella niin ajossa viima puree läpi…

Mites ois kengänpäälliset ensi hätään? Ei varmasti korvaa talvikenkää mutta pitää tuulen varpaiden välistä.

käyny mielessä (lähinnä maantiepopojen päälle) mut ennemmin säätelen sukan paksuudella talvikenkien lämpöä kelien mukaan.

mitään liian ylistäviä kertomuksia kengänpäällisten erinomaisuudesta&kestävyydestä en myöskään ole kuullut eli tän tyyppinen kompromissi ei ehkä oo se mun juttu.

Gore Bike Wearin kengänpäälliset on harkinnanarvoinen vaihtoehto, joskin 42-44 koko on hitusen iso 42,5 Dominatorin päälle. Käveltäessä kärki nousee helpohkosti kengän päälle.

Tsekkaapa myös Shimanon MW81.

Oman kokemuksen mukaan Spessun Defroster on kelvollinen kylmillä keleillä. Viimeisin ostos on ollut myös erittäin kelvollinen.

lämpimimmät kengänsuojat on kotimaiset sportfiren turkisvuorelliset suojat