M: yyty

Ainaki if myy yritysmyynnin kautta vakuutuksen tällaseen kalliimpaan lähetykseen n. 50-70€ ja ulkomaille postitus on sen reilun satasen ni parin sadan kokonaiskulut ei tunnu paljo mitään. Laittaa 5000 OBO myyntii ja kääräsee hyvät hillot.

josbanse - 9:37, 14.6.2017 » Ainaki if myy yritysmyynnin kautta vakuutuksen tällaseen kalliimpaan lähetykseen n. 50-70€ ja ulkomaille postitus on sen reilun satasen ni parin sadan kokonaiskulut ei tunnu paljo mitään. Laittaa 5000 OBO myyntii ja kääräsee hyvät hillot.
Mistä kumpuaa tämä kategorinen tarve saada kaikki kivat pyörät pois suomesta?
Odie - 9:38, 14.6.2017 » Mistä kumpuaa tämä kategorinen tarve saada kaikki kivat pyörät pois suomesta?
Näinkö hallituskriisin sivuvaikutuksina se poliittinen diskurssi ui myös yksivaihteen myyntitopsuihin?

Meillä on jo aivovuoto ja sen seurauksena tyhmyys vaan suomessa konsentroituu. Tarvitaanko täs nyt vielä sekin että kaikki muut pyörät paitsi loopit ja powerit laivataan perässä?

mitä oddo itse arvioisit syyksi

ununu - 9:47, 14.6.2017 » mitä oddo itse arvioisit syyksi
En ole keittiöpsygologian tohtori, joten en uskalla ryhtyä speguloimaan.
Odie - 9:48, 14.6.2017 »
ununu - 9:47, 14.6.2017 » mitä oddo itse arvioisit syyksi
En ole keittiöpsygologian tohtori, joten en uskalla ryhtyä kommentoimaan.
no itsehän olen joten: kommentoiminen kommentoimisesta jättämisestä on joskus suurin kommentti

Hmm. mitä eroa loppupeleissä onko jonkun toisen omistuksessa oleva katuratapyörä samassa kaupungissa, jossain toisessa kaupungissa vai vallan toisessa maassa.

melko track bike dystopia normatiivista pohdintaa

tää muuten taitaa olla ainoa foorumin myynnissä olevista 'daleista mikä tulee menee kaupaksi pyyntihinnallaan edes jonnekin tbh

kyttyra - 9:51, 14.6.2017 » Hmm. mitä eroa loppupeleissä onko jonkun toisen omistuksessa oleva katuratapyörä samassa kaupungissa, jossain toisessa kaupungissa vai vallan toisessa maassa.
no olihan se aika ihanaa nähdä yks päivä vihreä cännäri kaupungilla

Mun mielestä tällasissa keisseissä pitää yksinomaan ajatella sitä, että fillarista saa edes suunnilleen arvoisensa hinnan, jos ei suomesta niin ulkomailta. Saahan niitä takasin suomeen laivattua jos joku suomessa tollasen haluaa. Sit ei auta itkeä kalliista hinnasta ja tulleista yms, kun ei silloin osteta kun täällä on myynnissä.

Nää on vaan polkupyöriä eikä bisneksen tekovälineitä.
Voisin vaikka vannoo että tolla 3ke saa ChainTung voittoa ihan sopivasti ilman pakkoa myydä ulkomaille.

josbanse - 10:27, 14.6.2017 » Mun mielestä tällasissa keisseissä pitää yksinomaan ajatella sitä, että fillarista saa edes suunnilleen arvoisensa hinnan
DanielBraun - 10:33, 14.6.2017 » Nää on vaan polkupyöriä eikä bisneksen tekovälineitä.
Et lainannu, ni pakko varmistaa, että liittyikö nää kommentit toisiinsa?

Eiks voittoa saa tehdä enemmän kuin vain sopivasti? Tai kai tää nyt on täällä taidettu tapella jo läpi. Mutta kummastelin nyt kuitenkin.

Hieno pyörä, toivottavasti menee hyvään kotiin!

En jaksa danskun jutuista provosoitua. Toivon myyjälle myyntionnea!

Rakas Johannes, en mä täällä provoillut vaikka selkeästi sitä nyt kaivat että joku aloittaisi perinteisen väännön sun kanssa.

Esitin vain eriävän mielipiteeni tarpeeseen myydä ulkomaille saadakseen parhaan mahdollisen tuoton. Joillekin tahoille ei ole tarpeellista myydessään maksimoida voittoa.

vasaraasialainen → Jep, näinhän se on. Jokainen myy haluamallaan tavalla ja sillä hinnalla kuin katsoo parhaimmaksi. Asia tosiaan on puitu aika moneen kertaan joten turha siitä tän enempää jauhaa.

DanielBraun - 13:16, 14.6.2017 » Rakas Johannes, en mä täällä provoillut vaikka selkeästi sitä nyt kaivat että joku aloittaisi perinteisen väännön sun kanssa. Esitin vain eriävän mielipiteeni tarpeeseen myydä ulkomaille saadakseen [i]parhaan mahdollisen tuoton[/i]. Joillekin tahoille ei ole tarpeellista myydessään maksimoida voittoa.
Hei Daniel, miksi sä olet tahallasi tuollainen kusipää? Kato ne lainaukset, jotka tonne ylös laitoin. Josba kirjoitti "suunnilleen arvoisensa hinta" sinä tulkitsit "paras mahdollinen tuotto".

Ei muuten, mutta kun sun paskapäisyyttä ohjaa joku kauna Josbaa kohtaan ja se saa sut kirjoittamaan suorastaan idioottimaisia valheita.

Älä viitsi olla tommonen mulkku.

¯_(ツ)_/¯