M: Lejeune projekti

lauri taitaa olla uusi täällä

avataan tätä nyt tasapuolisuuden nimissä, että mua ei ahdista yhtään kun tää menee roskiin.

Olli on tainnu nukahtaa junaan?

anti olla

Ottaisin kyllä stongan talteen.

monark - 17:06, 22.4.2017 » Ottaisin kyllä stongan talteen.
jep.

Joko rämäpyörien hobohype meni ohi?

joo nykyään kaikki vetää vaan just kasatuilla powereilla

Ottaisin kyllä pyörän talteen. Näyttäisi samalta rungolta kun vaimolle rakennettu helyett. On kaunis pyörä kunnostettuna.

spacer - 17:36, 22.4.2017 » Joko rämäpyörien hobohype meni ohi?
Ranskisstandardi-itsemurhalla ja hobo hypellä eio juurikaa tekemistä keskenää

Ohjainlaakerin rasvaus ja putsaus ja kierteetön keskiö. No problem.

Kyllähän tuo ainakin kuvan perusteella on kaukana käyttökelposesta, aika harva lienee surullinen jos tuo kasa patonkistandardeja menee roskiin

Kiilapulttikampien irrotus on (imho) ainoa haastava hetki tälläsessä rojektissa. Muuten hieno peli. Käykää nyt joku pelastamassa. Uusia kiilapultteja löytynee kivijalasta.

Minä lähetin jo osto tarjouksen. Kyllä meikää ainakin surettais jos roskiin menis.

makko - 18:09, 22.4.2017 » Kyllähän tuo ainakin kuvan perusteella on kaukana käyttökelposesta, aika harva lienee surullinen jos tuo kasa patonkistandardeja menee roskiin
No hohhoijaa mitähän tämän tyyppisessä pyörässä on standardeille väliä.
Tompsukka - 19:12, 22.4.2017 »
makko - 18:09, 22.4.2017 » Kyllähän tuo ainakin kuvan perusteella on kaukana käyttökelposesta, aika harva lienee surullinen jos tuo kasa patonkistandardeja menee roskiin
No hohhoijaa mitähän tämän tyyppisessä pyörässä on standardeille väliä.
tää on kyllä ihan totta sillä ei ne stanrdardit siellä roskiksessa mitään merkkaa

Tulipa tehtyä syntiä. Tarjosin fillaria jossa on vaihteet ja vieläpä väärän standardin kierteitä. Olen nyt hyvityksenä itkenyt pussi päässä pimeässä nurkassa, ripotellen tuhkaa päälleni. Toivottavasti palstan herkät puritanistit toipuvat traumoistaan ja voivat tämän ilmoituksen unohtaa.

Ja mitä käyttökelpoisuuteen tulee, niin tekijämies duunaa tästä ihan menevän fillarin. Tissiposket itkee vääriä kierteitä ja käsien likaantumista.

Niin joo, näillä näkymin tälle löytyy pelastaja eli voitte jatkaa elämäänne.

Hyvää uhriutumista.

FF - 16:08, 22.4.2017 » lauri taitaa olla uusi täällä
np - 13:08, 23.4.2017 » Tulipa tehtyä syntiä. Tarjosin fillaria jossa on vaihteet ja vieläpä väärän standardin kierteitä. Olen nyt hyvityksenä itkenyt pussi päässä pimeässä nurkassa, ripotellen tuhkaa päälleni. Toivottavasti palstan herkät puritanistit toipuvat traumoistaan ja voivat tämän ilmoituksen unohtaa. Ja mitä käyttökelpoisuuteen tulee, niin tekijämies duunaa tästä ihan menevän fillarin. Tissiposket itkee vääriä kierteitä ja käsien likaantumista. Niin joo, näillä näkymin tälle löytyy pelastaja eli voitte jatkaa elämäänne.
Aika ylimieline asenne jäbällä