///Sister City Cat 26.5///Viimeiset paidat jaossa + kuvia tarvitaan!!!

Vika keikka heitetty, ilmassa on ällärijuhlan tuntua :wink: ainakin mulla!!

Nähdään kohta joko Lastenlehdon puistolla tai Paven HQ:ssa, jos ei löydy mulle voi soittaa o4o-7ooo7o7 Ajatuksena, että voi joko hengata puistossa tai käydä tsekkaamassa Pave Helsingin uutta officea (ja ottaa olutta). Pyrin olemaan paikalla 17:30 aikoihin, mutta mulla on vielä jotain juttuja hoidettavana niin aivan tarkkaa aikaa en pysty sanomaan.

Paitoja on uunituoreena tarjolla, hinta se 15€, josta 5€ menee CMWC:lle, kokoja on vielä tarjolla kaikkia!:

Toivottavasti nähdää viivalla hyvin jengiä!!! Kapat kestää 2h, mutta ajaa voi vaikka 15min. Ällärin sisällä on pari muuta kisaa eli halutessaan voi ajaa vaan ne minikapat. Kaikille jotain. ULIULIULI!!!1! Kuka voittaa, kadulla ajosta on näissä kapoissa hyötyä, mutta voittaako messenger, ex-messenger, fakenger, foodenger, randonneur vai roadie!!! :smiley:

Rasvakaivo mainittu

Puisto tyhjä. Luolassa jääkaappi täynnä.

spämmiii!!!

Uusi hinnasto:

IPA ja APA: 3,50+
66: 3,00+
Karhu ja Koffi: 1,50+

Mobile pay toimii!!!

Mittöö

hyvät ällärit voi sössiä ajamalla persielleen. multa voi kysyä neuvoa. ei mitään järkeä ollu tänään ajelussa.

Ai hitto ku oli kivaa. Himassa pitkän älläritauon jälkeen oli vielä vähän fiilis, että pitäiskö sitä ollenkaan, onkohan siellä ees kivaa. No perkele oli. Iso kiitos Kimille järkkäilyistä ja Pavelle ja Lotalle messcaven avajaisista!

Viltsu - 22:54, 26.5.2017 » Ai hitto ku oli kivaa. Himassa pitkän älläritauon jälkeen oli vielä vähän fiilis, että pitäiskö sitä ollenkaan, onkohan siellä ees kivaa. No perkele oli. Iso kiitos Kimille järkkäilyistä ja Pavelle ja Lotalle messcaven avajaisista!
Kyllä! Ajaminen oli kivaa. Älläriaivo otti aivoon.

Nää on näitä, kun ei rutiinia ollut.

Mutta kivaa.

Joshiiii!!!

Ja mä :smiley:

Edit: ja topi tietty kans :slight_smile:

Puttes btw

jea! it’s alive

Huh ja huippua, jos ajo maistui!!!

Nyt on takki tyhjä, väsynyt, sekava, mutta onnellinen olo!! :smiley:

Oli upeeta nähdä noin paljon jengiä viivalla 29!!, kaikille ajajille ja apukäsille iso arvostus!!!
Tasapainoilu riittävän ja liian haastavan kapan kanssa on aina vähän narullakävelyä, nyt ehkä tuli vähän horjuttua, mutta toivottavasti kaikilla oli hauskaa. Itseä jäi nyt harmittamaan, etten ollut laittanut kaikkia sääntöjä manifestiin vaan selitin niitä lähdössä, älläriaivo ei ole vastaanottavainen. Pahoittelut niille jotka käsittivät jotain väärin ja kapa meni pieleen. Manifestit jäivät messcaveen, mutta kärkitulokset kutakuinkin näin (saa korjata, jos meni vikaan):

  1. Josh cowa 120$ (ei ajanut 50$ skattaa)
  2. Pave 115$
  3. Otto
  4. Viltsu
  5. Sami

Skattan Sprintti:

  1. Pave
  2. Jaakko
  3. Paulus ja Samuli

Iso kiitos Pavelle ja Lotalle messcavesta ja huippu avajaisista, parasta!!!
<3 kaikille!!! Nyt unta ja huomenna vois ajaa pyörää ;D

Btw… kello on vast abaut viis iipee.
New Yorkis :wink:

Olipa kyllä taas kivaa. Ajaminen kulki joskaan ei yhtään synkassa manifestin kanssa, mutta noin muuten.
Parasta nähdä kunnolla väkeä startissa ja hyvää menoa.
Isoa kiitosta kaikille! Erityisesti nyt Kimille järkkäilystä ja Pavelle luolamenoista.
Niin, ja kuvakisan sentään voitin.

Ai että ! Olipa kiva olla pitkästä aikaa kuvioissa. Vaikken ajanutkaan, niin oli kiva nähdä kaikkia.
Vähän alko tulla fiilis, että pääsispä iteki jo ajaa…

Itsehän lähdin matkaan stubbmaisesti kolmella pointilla:

  • Ajele niin paljon kuin olot antaa periksi
  • Älä vie kodittomien tavaroita taas
  • Nauti kesästä

Alku taisi mennä nappiin ja kovemmat ajomiehet taisivat sössiä, mutta silti ajatukset sijoituksesta ovat edelleen

Sepsodus - 22:02, 26.5.2017 » Mittöö
Sir Oliverilla meinasin minäkin sössiä Karjaloita laskiessa. Siinä tuijottelin ja joku ukko totes terassilta "Et kai sä ikkunoita laske?" jonka tietty ajattelin kuulevani "ikkunoista". Meinasin mennä jo sisälle laskemaan vaakunoita, mutta kerrankin skarppasin vähän. Tosin kyllä sen äijän ilme paljasti molempien tietämättömyyden kun pikku kiroilun kanssa epäilin sanoman todenmukaisuutta.

Oli kivaa! Kiitti Kim! Kiitti messcaven oluet!

Facebook-eventistä löytyy video lehtori Airaksisesta tuomaroimassa valokuvakilpailua Vantaan kaupungin sivistystoimen antamin valtuuksin. Kuvaajat voisivat laittaa teoksiaan tänne nähtäville, kun videosta ne näkyy melko heikosti.

Oli kyllä nastaa ajella pitkästä aikaa ällärit! Oma keskustaan ja länteen keskittynyt taktiikka ajella tuttuja osoitteita osoittautui ihan hyväksi. Siistii nähdä näin paljo jengiä paikalla. Seuraavaan kertaan!

Tässä linkkinä meikäläisen otos.

Avainsanat: skyline, cosmopolitan, kattobaari, Sex and the city

https://www.instagram.com/p/BUkJdYWgKTI/

Roger Kuitti - 10:38, 27.5.2017 » [Facebook-eventistä](https://www.facebook.com/events/220658091766863/permalink/230389330793739) löytyy video lehtori Airaksisesta tuomaroimassa valokuvakilpailua Vantaan kaupungin sivistystoimen antamin valtuuksin. Kuvaajat voisivat laittaa teoksiaan tänne nähtäville, kun videosta ne näkyy melko heikosti.
Tää oli niin hauska ohjelmanumero! Ja ilta kaikenkaikkiaan, superkiva luetunymmärtämistehtävä, ja hauskaa nähdä taas paljon ihmisiä!

Tässä mun Vapaudenpatsas-otos:
http://i.imgur.com/MbrBM3R.jpg

Käytiin bullittin kanssa ajamassa melbournen versio kapasta. Liekki oli päässyt vähän himmentymään kun ei noita kisoja niin paljon ole. Nää kaikki ajaa rossia.
Startissa aivan kauhea älläriaivo ja heti kättelyssä aivan vitun paha suunnistusvirhe, toinen tuli skaban puolivälissä. Mutta rupes se poltekin löytymään. Kaikki rastit sisälti tehtäviä ja oli parkkihallien katoilla, pari oli pickup-dropoff järjestyksessä jonka sai tietää vasta rastille tullessaan. 12 kerroksisen parkkihallin kiipeäminen oli lystiä aina kuudenteen kerrokseen asti ja jostain itselleni tuntemattomasta syystä en edes harkinnut hissiä. Hähää, mutta noi toimitusrastien metkut hiffasin heti.
Kolmantena maaliin ja vittu että ärsyttää. Mutta jösses oli hauskaa päästä vetää hyvät ällärit!