P:Vandraren - valmista kauraa

Ai tähän mun tolppa tuli, i like. Täst tulee varmasti hyvä! Mikä toi tartsi on?

http://i.ebayimg.com/00/s/OTExWDEwNjc=/z/te4AAOxyUrZSr0Rt/$_1.JPG

E. Tommone.

Mihin väliin noi tarakan jalat muuten kuuluis laittaa etuhaarukassa? Toki varmaan lokarin kiinnitysreiät vois olla paras. Tossa tuli kahdet jalat erikokosilla rei’illä mukana, elikkä mielestäni ihan fiksu ratkaisu muutenkin kun ulkonäöllisesti.

Huh kuin siisti. Olispa sopiva kuningaskulkuri itellekin. Tätä kokoa rakentelin yhden pidemmälle kaverilleni ja tykkäsin.

peltsip - 8:23, 6.4.2017 » taikasanat: "quill" "ahead" quill on se mitä tahdot. vuosilukujen kanssa menee 50% todennäköisyydellä väärin.
Taitaa olla kans peltsipin postauksissa 50% todennäköisyys että liittyy aiheeseen ollenkaan.

Tässähän puitiin kahta erityyppistä kierteellistä laakeria: joissakin ylemmän laakerin kuppi prässätään emäputkeen, toisissa kartio. Molempiin menee kuitenki quillistemmi.

niq - 21:39, 24.4.2017 » Mihin väliin noi tarakan jalat muuten kuuluis laittaa etuhaarukassa?
Heti haarukanpäiden ulkopuolelle.

Sinne ne tais mennäkin jes. Alko linkun pituus muuten tulla vastaan jo.

Ai näitä söpöjä tartseja saa taas! Itellä kans pari tollasta.

Hyvä projekti, onhan toi upee runko monin tavoin. Eilen just koitin tuolta Kuningaskulkurikaupasta poistaa itelleni yhtä viisysiä, mut ne on kuulemma loppu. :confused:

Joo tää oli viimenen :frowning:

Katotaa ny mitä täst tulee. Jotenki mittasuhteiltaan, rengastiloiltaan ja erinäisillä kiinnityskorvakkeiltaan tulee vähä mieleen pelagon san sebastian.

Entiä mut nautin tästä tälleen tähän aikaan vuorokaudesta, toi rungon väri on jotenkin maaginen. Paselat sopii, aah. Oispa Vandraren.

Joo, toi ohuesti hileinen ja vasaralakkamainen väri on aivan ihana. Kasaan kaverille samanlaista ja kyllähän tuollainen olisi itellekin kelvannut :slight_smile:

Väri kyllä miellyttää itseänikin. Lokarit varmaa pitäs laittaa kun kerrankin sellasille olis a) tilaa ja b) kiinnityspaikat

Ohjaamo näyttää kyl dropinki kanssa aika korkeelta, mut kattoo ny. Vanha kameralaukku istuu aika hyvin etutarakalle. Taidan askarrella siitä diy-cameracoolerin.

Huomen pyöräpajalle rotsaa ja feissaa. Tutoriaalivideot opeteltu ulkoa youtubesta jo.

niq - 21:33, 25.4.2017 » Väri kyllä miellyttää itseänikin. Lokarit varmaa pitäs laittaa kun kerrankin sellasille olis a) tilaa ja b) kiinnityspaikat Ohjaamo näyttää kyl dropinki kanssa aika korkeelta, mut kattoo ny. Vanha kameralaukku istuu aika hyvin etutarakalle. Taidan askarrella siitä diy-cameracoolerin. http://i.imgur.com/sh5A8nE.jpg Huomen pyöräpajalle rotsaa ja feissaa. Tutoriaalivideot opeteltu ulkoa youtubesta jo.
Toimii!

Kahden pikalinkun kierteet korkattuaan päätti hän vaihtaa läpiakseliiin…

Ostelin/ostelen sitä hyvää 600 Veijoa. Must tuntuu et tästä tulee aika hyvä.


Hyvää kampetta!

mikä olis kiva kasari japanisatula? Kashimax aero?

kehiks ajattelin araya ct-19n tb14 sijaan ja muutenki kasari shimano/japani buildi vois olla hyvä.

uskon et kashimax aero ei oo millään tavalla kiva, hommaa flite

On jo mutku väärä maa ja vuosikymmen

tolppa muuten 6310
laakeri 6500 (koska konelaakerit)
kammet 6207
stemi 6300

iha sillisalaatiks meni muutenki :frowning:

Eiköhän tuo satula ole ihan käyttäjän ahterista kiinni. Itselleni tuo k-max on paljon kivempi kuin flite. Ja jos totta puhutaan niin flite on itselleni ihan paska!

Tuli sit huudeltua pikku simoissa myös:

hyvä stem