Jopo

Kuvapilvi tuonne osoitteeseen kun laitat kuvan ja se osoiteen laitat tuossa kirjoituskentän yläpulellaolevissa napeissa olevaan IMG.tä painamalla aukeavaan ikkunaan.

Onko duomaticin kanssa olla sama eturatas kuin normaali favoritin kans?
Ja minkä mittaisia kampia/monihampaisia rattaita on minkäkin navan kanssa
ja vuosimallin pyörissä? Oma duo matic projekti on tässä vaiheessa, eli
pitäis viedä hiekkapuhallukseen ja sen jälkeen maalata… http://kuvaton.com/k/yTTa.jpg
Mahtaakohan kellään olla jopon etuheiastimen linssiä? sellaisen tartteis…
Myös ehjä hella mallin kissansilmä kiinnostaa!

sama eturatas on ollut kuin myös takaratas, ainoona erona et välitys on navasta sitten. 1 suhde 1.36 sillä isommalla vaihteella näissä duomatic ja automatic navoissa.

Haussa projektiin satula, valkeat lokarit ja takanapa, Torpedo tässä mutta joku vastaava 36-reikäinen käy. Toimiva! Lisäksi vanhempi kantikas ketjusuoja olisi kiva.

Voisin myydä nimellishintaan alta löytyvät Talmun heijastimet jos jollain on vielä tarvetta. Kunto hyvä, valkoisesta puuttuu toisen puolen heijastin, klikkaamalla kuvat isommiksi. Taka-Töölö/posti

http://i.imgur.com/XFCEM3am.jpg?1
http://i.imgur.com/lQLe5B4m.jpg?1
http://i.imgur.com/rmYmoJYm.jpg?1

Kiven alla joka ikinen jopon osa. Tässä ny noin vuoden kattellu jopon “hella” takaheijastinta, ei lyödy, jos lyötyy myyty jo.

Asia ei koske Jopoa mutta kerran pyöritään samalla aikajanalla ja samoissa renkaissa niin kysyn täältä enkä kiekon kasaus -ketjussa. Romukasan Ponissa Sturmey Archer 22" johon nyt aloin laittamaa takarengasta kuntoon. Sheldonin ohjeella talvella kasasin 28" kolme ristiin, 2 yli ja 1 ali mutta tässä kaikki oli yli. Itseasiassa kaikissa nurkissa pyörivissä renkaissa on 3 yli. En ole ikinä katsonut esimerkiksi omistamiani Kombin renkaita asiantuntemuksella joten nyt pysähdyin miettimään että kannattaisiko purkaa koko hoito ja kasata uudelleen

Oliko noihin kammen polkimen kierteiden eheytykseen joku taikakeino olemassa? Vai siirrytäänkö suoraan metsästämään uusia fauber-kampia? Ja jos jälkimmäinen, onko niitä markkinoilla hyvin?

Polkimien kierteiden korjaus onnistuu luultavasti avaamalla kierteet tapilla. Mikäli kierteet ovat korkanneet pahemmin, uudet kammet auttavat. Kierretappeja löytyy pääkaupunkiseudulta Pyörätohtorilta, marlonilta ja minulta.

Kierre lienee 1/2 tuumaa? Ja tähän löytyis joltain kierretappi. Sen lainaaminen olisi tietysti eri hienoa. Ei veto-puolen kierre lienee “väärän” kätinen?

Onko kellään orkkisjopon satulaa ylimääräsenä? Ja sitä kiinnikettä sille.

Tässä lisää kissansilmäkeskusteluun. Talmun heijastin on aika heikko kestämään. Tämä pysyy läjässä tuon ehjän ruuvikiinnikkeen ansiosta.
http://www.ekotop.fi/images/RetroRide2014/RetroRideII/IMG_7247.JPG

Tähän metallinpunaiseen IsoJopoon asennettu kissansilmämalli lienee kestävin malli.
http://www.ekotop.fi/images/RetroRide2014/RetroRideII/IMG_7248.JPG

Minäkin meinasin laittaa tähän Jopoon kammen, jossa oli aika sileä kierre polkimelle. Onneksi tuli vilkaistua, kun tässä laakerikupit ovat pieksettävää mallia.

joposta tulee ensi keväänä uusi malli. nyt alkaa sentään näyttääkkin jopolta.
http://kuvaton.com/k/ypjZ.jpg

^Olisko ne markkinamiehet sittenkin sitä mieltä, että siinä vanhan mallin lookissa oli jotain hyvää? :slight_smile:

Onko tollanen oikeesti tulossa!!! Ei omasta mielestä näytä kovin hyvälle…
voi tosin olla, että silmä tottuu…

Ei kyllä toimi mun silmään yhtään, vaikka vanhaa jopoa paljon paremman näkösenä pidänki. Kirkkailla kammilla rattaalla ja ketjusuojalla vois ehkä näyttää vähän paremmalta.Valkosivut toi kyllä kans tarvis.

^ samat asiat luettelitkin, mitä itsellä tuli mieleen kun ekan kerran katsoin. ehkä valkoinen tai sitten kirkas ketjusuoja olis jees. takalokarin kissansilmä on ihan hiton ruma möhkäle, senkin olis voinut tehdä sirommin ja valkoisella rungolla.

Kaipa tuollaiseenkin ajan kanssa silmä tottuisi?
Suora perinteinen tarakka on ihan ok, mutta…

^Nuo jopot ovat ehkä nuorisolle liian vanhoja. Häpeävät, kun ajalevat tuollaisella.
Mutta, onko armyjopoja tehty suomessa,vai onko ne kaikki taiwanilaisia?