Velorution 2017, TÄNÄÄN 17:00->, 4.8.2017

Siistihuippuu!

Ja ajankohta on hyve: on saanut ajoa pohjalle, niin ei tartte ihan uuvattina ovaalia kiertää ja miettiä miten sitä pyörää ajettiinkaan.

Keitäs muita viivalla tänä vuonna?

Avattakoon vielä, että kyseessä on lauantaisen Wauhtiajojen paluun ilmoittautumis- ja esitapahtuma, jossa ymmärtääkseni luvassa ns. klassikkolähtö.

road bikellä kellottais jossain välis mielellään lentävän 400 ellei rd ota kiinni yläkaarteessa

e. eikun ei mit kattelinkin vasta nyt noi lajit

Juu, klassikkoajojen hommat samaan aikaan ja jotain kirppistäkin vielä, eli porukkaa on paikalla. Itse olen viivalla, mikäli vaan aikataulut sallii homman viedä muutenkin maaliin. Viime vuonna oli smurffin kanssa kova lähtö eräajossa ja oisin varmaan ottanut pataan jos olis smurffin ajot olleet taktisemmat. Nythän peesasin puolitoista kierrosta ja ajoin ohi. Ens vuonna strategiat kuntoon kaikilla kuskeilla ja kovatasoset amatöörikisat!

Meges fo sho fo reals yo.

Juu kaikki vaan sankoin joukoin paikan päälle! Mielelläni näkisin paljon väkeä kokeilemassa ihan iisiä kisailuakin. Luvassa myös kirppari ja kuten Smurffi jo sanoikin, lauantaina taas verrattoman mainiot Wauhtiajot.

voin tulla pitää rungon maalaus workshoppia.

e. tai siis otan kameran ja bönthöö ja tuun kattoo ku ihmiset ajaa lujaa

Juu tokkiinsa tuun. Viime vuonna erälähdöissä oli ihan hilkun kilkun, ettei Teerihalme jäänny. Vähä parempi taktiikka tälle vuodelle sitte. Vois ostaa ton nimmarikirjan “aja kovempaa” tai en tiiä.
http://stream1.gifsoup.com/view1/4093955/indiana-jones-motorcycle-flip-o.gif

niq - 22:14, 16.2.2017 » voin tulla pitää rungon maalaus workshoppia. e. tai siis otan kameran ja bönthöö ja tuun kattoo ku ihmiset ajaa lujaa
Jesh voidaa yhes ostella vigorellejä katsomos ;--------DDD

en tiiä vielä yhtään tuunko paikalle mut jos mahdollista ni sitte

Frankton - 22:48, 16.2.2017 » Juu tokkiinsa tuun. Viime vuonna erälähdöissä oli ihan hilkun kilkun, ettei Teerihalme jäänny. Vähä parempi taktiikka tälle vuodelle sitte. Vois ostaa ton nimmarikirjan "aja kovempaa" tai en tiiä. http://stream1.gifsoup.com/view1/4093955/indiana-jones-motorcycle-flip-o.gif
Voin kertoo ettei varmaa ollu iha hilkulla se :) mr T on aikas kova, mutta kovaa reeniä ni peset kaikki ens kesänä!

Täytyy toivoa, että kesälomat ei mee päällekäin tän kanssa. Formaatti kuulostaa hyvältä.

Upataan topikkia. Mulla saattaa huonolla tuurilla langeta polttarit (kaverin, ei omat) skabaviikonlopulle, joten lisäkäsiä tarvittaisiin, jos mulla käy huono mäihä tuon ajankohdan suhteen. Voin hoitaa kaikki tiedotusasiat foorumin puolella, sekä järkkäillä hommia muuten. Jos omistat läppärin niin tulosseurantaa varten se olisi mukava olla.

täytyy varmaanki peruuttaa tää ilmoittautuminen sitten :confused:

FF - 14:06, 16.2.2017 » oho, jos josba järkkää ni sit tänne kannattaa varmaan tulla kauempaakin (#espoosta) juomaan kaljaa

uppaillaan, koska tilanteet elää

voin järkkää jos nää järkätään turus :smiley:

olis kyl hauska nähä tvc jermujen naamat ku kupittaan velolle pärähtää 30 ratakuskia karjala 100packien kanssa

make turun velo great again

Mikäs on Velorution 2017 tola?

Hyvä kun kysyit. Ilmo oli tarkotus avata tässä lähipäivinä, mutta hoidan sen alta pois. Mun lisäksi järkkäilyapuna on foorumilta SanttuT. Ja siis on järjestymässä aiottuna ajankohtana.

Yksi ilmoittautuja jo listalla. Nyt foorumilaiset kunnostautukaa ja nimeä listaan. Kisat ovat erittäin rennot ja sopivat monenlaiselle kuskille!

KOVA!