Myyty: Murrospyörä

Kyllä tuon tarkka tutkiminen vaatii FEM-anlyysiä eri kuormitustilanteissa. Kuormitustilanteita onkin sitten yhtä monta kuin on ajotyylejä.
Pyörähommissa taitaa käytännön kokemus olla paras apuri. Tahmiksen analyysi on naurettava yksinkertaistus.

Täten analyysini päättyy siihen että ehkä hajoaa ehkä ei.

Mutta tietokoneella nuo jutut kannattaa suunnitella kun sitten tietää mistä paikoista voi keventää ja mistä vahvistaa. Samalla voi myös suunnitella joustoa tiettyihin vektorisuuntiin jotta runko olisi hieman mukavempi ajaa.

Pitäisi kyllä pistää joku oma paja pystyyn niin voisi tehdä vaikka hauskoja kuormapyöriä.

Kannatan hauskojen kuormapyörien puuhaamista täysin.

Ihan best.

Tahmatassu - 15:35, 30.12.2018 » mutumutumutu, ihan paska kun ei oo silleen kun itte mietin että kannattais olla
[b]*luu tahmiksen kurkkuun*[/b]
Tahmatassu - 21:40, 30.12.2018 » niin en tiiä kestääkö toi mutta meinaan vaan että kun joku suunnittelee jotain tiatokoneella niin se voi tehdä jonkun asian paremmin kuin ilman tiatokonetta

Tästä tuli mieleen:
Radiossa oli musiikkiarvosteluohjelma. Yksi kappale on tehty tarkoituksella mukavan suurpiirteisesti ja se oli varsin mukava kappale. Eräs arvostelija ei pitänyt kappaleesta ja käytti arvostelussaan vertausta: “Miksi tehdä vesiväreillä kun voi tehdä tietokoneellakin.”

en tiedä tietokoneilla suunnittelusta, mutta isä aikoinaan tuumasi, että työaika tuplaantui kun lopetti tupakoinnin. nimittäin tulee paljon enemmän virheitä ja aikaa kuluu niiden korjaamiseen. tupakkatauolla tuumaillessa ne virheet huomasi ajoissa.

en silti suosittele tupakointia.

normaali - 10:11, 31.12.2018 » en tiedä tietokoneilla suunnittelusta, mutta isä aikoinaan tuumasi, että työaika tuplaantui kun lopetti tupakoinnin. nimittäin tulee paljon enemmän virheitä ja aikaa kuluu niiden korjaamiseen. tupakkatauolla tuumaillessa ne virheet huomasi ajoissa. en silti suosittele tupakointia.
pystyn samaistumaan tähän. eniten työaikaa mulla kyllä menee työkalujen etsimiseen. on tos röökinpoltossa toki se hyvä puoli että se suojaisi parkkitaudilta.

Jauhotetut luulee että voivat edes hipaista minua hihii :–) semmonen määrä argumentaatiovirheitä että sen purkaminen pykäisi 5 uutta aloitetopia.

Mut menkää oikeeseen lankaan nyt vääntämään, tai no uudenvuoden kunniaksi höyrytetään kaikki langat täytee.

Tää tais sattua tahmikseen oikein kunnolla, kun noin kovin polskituttaa :smiley:

pyrsta - 17:25, 30.12.2018 » Toinen meistä tekee työkseen lujuusanalyyseja ja toinen polkee ruokaa, ei tarvita telepatiaa kiitos vain

https://i.ylilauta.org/e5/56c721b6.png

Kiusaako täällä vähemmän oppineet pojat rillaria? Opiskelu on kyllä tyhmää ja kirjat… mä bailaan lit mestois iha tuutis aamuu asti yolo vitun män.,

Pyrstön arbitraarisiin meriitteihin vetoaminen herättää lähinnä hilpeyttä, yleensä tää käytös alkaa jauhottelun jälkeen.

ps.mäkin postaan eepiseen

Tahmatassu - 16:01, 31.12.2018 » Kiusaako täällä vähemmän oppineet pojat rillaria? Opiskelu on kyllä tyhmää ja kirjat.. mä bailaan lit mestois iha tuutis aamuu asti yolo vitun män.,, Pyrstön arbitraarisiin meriitteihin vetoaminen herättää lähinnä hilpeyttä, yleensä tää käytös alkaa jauhottelun jälkeen. ps.mäkin postaan eepiseen
Kun kaikki sanottava on sanottu

Nyt minä en ymmärrä enää Tahmiksen uhoamista.

Vastaapa Tahmis muutamaan yksinkertaiseen kysymykseen:

  1. Millä perusteella luulet olevasi jotenkin ylivertainen?

  2. Saatat tietää jotakin tietotekniikasta, mutta miten on aiemmin esille ottamani sivistyksen laita?

  3. Mitä etua saavutat uhoamisellasi?

  4. Miksi et käytä älyäsi siihen, että vaikuttaisit muiden silmissä mukavalta ja kiinnostavalta?

  5. Miksi et käytä älyäsi siihen, että viisastuisit?

Odotan selkeitä vastauksia loogisesti argumentoituina. Uhoamisen sivuutan. Vastaamatta jättämisestäkin teen omat johtopäätökseni.

Ei tarvitse heti rynnätä huutamaan, lue kysymykset huolella, saat kyllä aikaa vastaamiseen. Kunhan vastaat joskus.

^ Kannattaa vaan hypätä kyseisen tyypin kommenttien yli, ei siellä ole mitään aitoa taustalla joka antais vastauksia, tai ottais vastuuta sanomisistaan.

Eniten itsensä kanssa ristiriidassa päivästä toiseen. Sanoo mitä tahansa millä luulee pääsevänsä nahan alle, sitten palkitsee itsensä muka-nokkeluudesta. Ei se tollai suutaan soita kun poistuu virtuaalimaailmasta.

e: Odotan innolla murrospyörän seuraavia vaiheita kuvineen

Joo siirrytään asiaan. Odotan Tahmikselta vastausta pm:nä.

Muistatteko, kun pienenä kaatui pyörällä ja tuli asfaltti-ihottumaa? Ja sit äiti sanoi, että jos sitä rupea repii, niin se paraneminen kestää vaan pidempään ja pidempään?

Äiti oli oikeessa.

Tota, täällä on hyvin monta postaajaa ketkä valittavat foorumin toksisuudesta ja tasosta. Siitä huolimatta vastaavat he viestiini jossa teorisoin ko. osan kestävyyttä, tavalla joka ei liity topicin aiheesen millään asteella eivätkä vastaukset sisältäneet mitään muuta kuin epävarmaa riidanhakua.

Ei minulla ole mitään vastattavaa, pysykää topicin aiheessa ja vastaillaan asiallisesti.

Sait mut melkeen vastaamaan, annan sulle sen että oot kova provosoimaan. Vähän hammasta kiristää että en osota sulle kaikkia sun argumentaatiovirheitä, kun aina niistä huutelet muttet ikinä niitä osoita.

Oon kuitenkin biciollin kanssa samoilla linjoilla. Foorumilla on ihan oikeitakin insinöörejä, ja jostain syystä niillä ei ole tarvetta päteä näissä langoissa.

Minkälaista keulaa tähän tulee, kun taakse menis 45mm rengas?

Sebun keula V-tapeilla. Muistelisin sen vetävän nelifemmaa. Ja takana on vaan se mahdollisuus, ei pakko.