Winter War Alleycat - Suuri Pakoretki //La 11.2.2017 17:00 /HKI

Pyssyt joudutte jättämään narikkaan ja lukot holsteriin, koska Suuren Pakoretken hengessä liikutaan.

Vain yksi teistä pääsee karkuun.

Lähempänä tätä:

http://images.mcn.bauercdn.com/upload/301524/images/540x360/great-escape-8.jpg

Im in!

Mones aikaan alkaa? Maalainen osais katella bussin valmiiks.

Pakoretki on hankala suunnitella kun pitää kellottaa vartojoiden kulku ja kaivaa tunneleita yms.

Näillä näkymin, kun vartijoilla on vaihtohetki, viimeiset mullat kaivetaan 17:00

Frankton - 22:56, 26.1.2017 » Mones aikaan alkaa? Maalainen osais katella [s]bussin[/s] miehistönkuljetusjunan valmiiks.
ahtung ja sillee!

(khhrrzz) Maanalainen armeija tiedottaa:

Jokaisen Ruskeakastike-sotilaan ensimmäinen velvollisuus on karata vihollisen kynsistä ja palata päämajaan.

Pakoryhmä kokoontuu viimeistään 17:00 Kaunis Kampelassa (Lauttasaarentie 10:ssa), josta ryhmä ryhtyy liikkumaan omaan tahtiin valmiiksi katsottujen paikkojen läpi pois vankilasaaresta.

Muistakaa, että ei saa huokaista vielä saaren vastarannalla koska rantaviivaa vartioidaan tarkasti ja niemessä on isohko lohko vihollisen maaperää jota vartioidaan ja partioidaan tarkasti.

Mutta ei huolta, jokainen liikkeenne on ajoitettu ja suoja-alueet katsottu huolellisesti ja vastarintaliikkeen jäsen odottaa ohjeiden kanssa teitä heti rannalla.

Suosittelemme varustautumaan normaaleilla rintamavarusteilla: Kantolaite sopivine sisällyksineen aina kulkuvälineen korjaustyökaluineen ja mahdollisine eväineen ja varavaatteineen.
Lukitusvälinettäkin tarvitaan, koska paikoin kulkupeli jätetään oman onnensa nojaan ja on erittäin epäilyttävää jos lukitsematon väline on jossain nurkassa.

Toivomme myös että saatte haltuunne viestintävälineen, johon on asennettu esim. salattu WhatsApp-yhteys, jolla saatte viestittyä tarpeellisia viestejä vastarintaliikkeeseen. Mikäli ette saa kyseistä yhteyttä pelaamaan, normaalit tekstiviesti- tai puhelupalvelut ovat käytössä, mutta olemme huomanneet niiden olevan tässä vaiheessa sotaa epästabiileja, joten toivomme että saatte WhatsAppin toimimaan.

Joudutte kirjoittamaan salasanoja ym. muistiin, joten hoitakaa käsiinne toimiva kynä.

Yritämme kuluvalla viikolla varmistaa vankilasaaren kulkureitin turvallisuuden ja tiedotamme turvallisista paikoista joista teidän kannattaa kulkea läpi, jotta pääsette vastarannalle.

Pysykä kuulolla.

Voi jukranpojut.

oon imussa.

Pitääpä laittaa taktinen taskulamppu valmiuteen.

Ajan

KHRZZZ!

Huomio pakoa yrittävät!

Vankilasaaressa on varmistettu että seuraavat paikat ovat turvallisia:
-Itälahdenkatu 4
-Lauttasaarentie 28
-Kauppaneuvoksentie 12
-Isokaari 2

Painakaa muistiinne!

KHRZZ

jännittää jo, et minkälainen sotaromaani on manifesti, mut voittamaanhan tätä lähdetään, perkele. Huippua et pitkästä aikaa ällärit!

Taitaa tulla sit Tonien taisto, koska en tuu tänne tekemään kavereita.

EDIT. sopiiks ajot myös abouttia ekaa kertaa olevalle vai jääkö ajot lyhyeen jos on ihan pihalla? Ajattelin yrittää nuoriso-osastoa värvätä, koska kaikki vanhemmat ovat jo kaatuneet.

Frankton - 20:32, 8.2.2017 » EDIT. sopiiks ajot myös abouttia ekaa kertaa olevalle vai jääkö ajot lyhyeen jos on ihan pihalla? Ajattelin yrittää nuoriso-osastoa värvätä, koska kaikki vanhemmat ovat jo kaatuneet.
Muinaiseen tapaan sopii kaikille, muuten ette julkisesti tietäisi tästä.

Jos on ihan kuupolla ja eksyksissä, kannattaa varata se kello hollille siten että osaa siitä katsoa, koska menee suoraan maaliin/rangaistuskuoppaan.

Mitään eeppisiä aikarasteja ei ole, mutta välietapeilla ei odotella määränsä enempää, jotta saadaan saman vuorokauden aikana homma kasaan.

Kiitos.
Välitän tiedon paikallisesikuntaan ja kokeilen motivoida rikkurit takaisin rintamalle.
Kuitti.

Liian kauan on leirillä viruttu, huomenna escape or die trying.

Ennen starttia selvennetään vielä ja vastataan kysymyksiin.

Mutta.

Pakoretki on kolmiosainen, joka osioista: Pako Lauttasaaresta, Avain Vapauteen ja Takaa-ajettu.

Otsikot viittaavat siihen mitä kyseisen osion aikana puuhaillaan.
Kaksi ensimmäistä ovat lähes perinteisiä ällärimanifesteja, mutta viimeinen osio on ns. eliminaatio, jossa katsotaan kuka pääsee haneen ja ketkä kokevat Steve McQueenin ja kumppaneiden kohtalon ja jää roikkumaan piikkilankoihin.

Jos joku muistaa muinaisen Holy Chicken Cage Of Terror -otsikolla kulkeneen kilpailun, niin vahingossa tuli samankaltainen.

Kiitos Olli siitä.

Muistutan kynistä, valoista, kelloista jne.

Pakeneminen terveytensä uhalla on nyt FOC (free of charge).