Yleinen Nagoya-lanka

pyörät kasaan ekassa puistossa ja matkatavaroiden roudaus hotellille. vässää ja näläkä.

eilen käytiin Daisy’s messenger servicessä, Circlesissä ja Y.Marketissa oluella.


oluet ja ruuat oli hyviä


mutta miesten huoneessa oli lappu, joka kehotti välttämään päisään pyöräilyä. onneksi kolme kaljaa ei vielä nouse päähän!


tänään herättiin aika myöhään, mutta ainakin oikeassa rytmissä. suurin osa kahvipaikoista oli jo lopettanut “morning servicen” eli edullisen aamiaisen tarjoilun. päätettiin sitte polkee Circlesin yhteydessä olevaan Earlybirdsiin, jossa aamiaista saa 7:00-17:00.


kyllä maistu! kahvi oli todella hyvää ja aamiaislautanen kahdella munalla makso about 7 euroa!


Earlybirdsissä tavattiin kanadalainen Jasmin, joka on asunut tääl kolme kuukautta. Se lähti näyttään meille paikkoja.

Eka pyöräiltiin Culture clubille, joka on Circlesin omistajan toinen liike. CC myy myös käytettyjä pyöränosia, joista monet on suomalaiseen makuun aika high end (Surly, Nitto jne). Ostin about 20 eurolla Surlyn 135mm sinkula-levari New Hubin ja muuta pientä.

http://normaali.net/wordstress/wp-content/uploads/2017/02/img_20170225_173135.jpg

http://normaali.net/wordstress/wp-content/uploads/2017/02/img_20170225_173231.jpg

http://normaali.net/wordstress/wp-content/uploads/2017/02/img_20170225_173324.jpg
Toi oikeenpuoleinen jäbä oli Simworksilla töissä. Simworks on samaa ketjua Circlesin ja Culture Clubin kanssa. Sen lisäksi niillä on randolaukkuja yms. myyvä merkki. Jasmin sanoi, että täällä kaikki fillarityypit on yhtä perhettä ja siltä se tosiaan näyttää sillä Daisysin omistaja oli tänään CC:llä töissä mekaanikkona!

http://normaali.net/wordstress/wp-content/uploads/2017/02/oi000014.jpg
Käytiin myös BIC camerassa speksaan kamerahihnaa ja Jasminin suosittelemassa ramen-lafkassa

http://normaali.net/wordstress/wp-content/uploads/2017/02/img_20170225_172106.jpg
menua ei ollut englanniksi, mutta onneksi ruokailuun oli ohjeet.

lausutaanko ninan nimi /nina/ vai /ni:na/
entä onko eetu japanissa /etu/ vai /e:tu/

edit. fonologiaa kaikille!

manuelkala - 11:15, 25.2.2017 » lausutaanko ninan nimi /nina/ vai /ni:na/ entä onko eetu japanissa /etu/ vai /e:tu/ edit. fonologiaa kaikille!
nina on nina ja eetu on speciaro edo.

käytiin illalla muutamassa baarissa


hopbuds oli ihan ok länkkäribaari. viereisessä pöydässä mehusteltiin kovaan ääneen kikkelijutuilla.


sitten pyöräiltiin nagoyan linnan ympäri. yöllä siellä ei ollut ketään vaikka maisemat oli komeat pimeässäkin. paitsi kaikki puskissa lymyävät pervot. anyway, suosittelen.

Ootteks puhunu jo mäkihyppyä?

Workstinx - 18:19, 25.2.2017 » Ootteks puhunu jo mäkihyppyä?
kyllä.

ollaan myös jaettu turkinpippureita ja terwasnapsia. eilen meinattiin lentää ulos olutpaikasta ku sanottiin jolleki naiselle, että terwasnapsi on “muumiviinaa”

bussilla hokkaidolle ja nastarenkaat kiinni, mitä tuo tuollane nyt on

normaali - 4:14, 26.2.2017 » eilen meinattiin lentää ulos olutpaikasta ku sanottiin jolleki naiselle, että terwasnapsi on "muumiviinaa"
Voitko mitenkään tarkentaa tätä. Et miksi siis?

muumi = hyvä, viina = paha = ei voi olla pahamuumi.

Hyvä meno siellä. Sano terkkuja!

Munccis - 20:14, 26.2.2017 »
normaali - 4:14, 26.2.2017 » eilen meinattiin lentää ulos olutpaikasta ku sanottiin jolleki naiselle, että terwasnapsi on "muumiviinaa"
Voitko mitenkään tarkentaa tätä. Et miksi siis?
no siis, ku se ei muuten suostunut maistamaan. ja sitten ku se maistoi se ei tietenkään tykännyt true-muumiviinan mausta.


eilen pyöräiltiin vähän kauemmas Kato cyclesiin käymään. pyöräteitä täällä ei oikeesti ole vaan jalkakäytäville on vaan laitettu jaetun kevyenliikeenteenväylän kyltit. kamalaa pomppua ja tärinää siinä sitten ajella. pääasiassa ollaankin ajettu ajoradan vasenta laitaa. kun paikalliset ajavat ajoradalla, ne ajavat poikkeuksette oikeaa laitaa. pyöräily on siis aika huonosti käsitetty liikennemuodoksi ja pyöräilijät käyttäytyvät kuin kävelijät.


nina halus käydä kattoon shinto-temppeliä ja vastahakoisesti suostuin. oli kuitenkin mukavaa vaihtelua nähdä puita. nähtiin myös häitä ja lasten siunaamisia. uusia autojakin kuulemma siunaavat, mutta sitä ei nähty. temppelin museon luona tuli juttelemaan mukava vanha mies, joka ilmeisesti tykkää esitellä paikkoja ulkomaalaisille. kokemus oiskin muuten jäänyt vaillinaiseksi sillä turistioppaita tai opasteita ei ollut.

autenttista meanwhile in nippon kamaa toi kullistemmien haistelija jäbä

normaali - 2:05, 27.2.2017 »
Munccis - 20:14, 26.2.2017 »
normaali - 4:14, 26.2.2017 » eilen meinattiin lentää ulos olutpaikasta ku sanottiin jolleki naiselle, että terwasnapsi on "muumiviinaa"
Voitko mitenkään tarkentaa tätä. Et miksi siis?
no siis, ku se ei muuten suostunut maistamaan. ja sitten ku se maistoi se ei tietenkään tykännyt true-muumiviinan mausta.
HEh. HEheheheheh :D

nyt oli tiukka. käytiin oluella ja kysyttiin olutpaikan omistajalta mikä ois hyvä paikka käydä yksillä. omistaja suositteli omaa mielipaikkaansa. neuvoi aika lähelle meidän hotellia: “kellarikerros, ihan perällä”. siellä oli vaan sellanen musta ovi. nina meni ekana sisään ja sano, että naamat venähti baarissa kun hän käveli sisään. hyvin autenttinen jatsibaari, oltiin ehkä ekat gaijinit koskaan.

Kuulin myös Tokiolaisesta kiekkojen rakentajasta, joka tuunaa konelaakeritkin jokaiseen kiekkopariin - ylimääräset rasvat pois ja toiselle puolelle takanapaa keraaminen laakeri niin on smoothein kyyti.

Seittemän pientä kuulaa skedelaakerissa.

Skarppaa Eetu.


Annettiin Simworksin porukoille turkinpippureita.