M: myyty

viimenen uppaus

Uutta kamaa

bump

En ymmärrä kolaroitua runkoa 200e hintalapulla. Tai kolaroitua keulaa 200e hintalapulla sen enempää.

janhe - 6:00, 10.10.2017 » En ymmärrä kolaroitua runkoa 200e hintalapulla. Tai kolaroitua keulaa 200e hintalapulla sen enempää.
Niin no keula on aivan ehjä, olen sen tarkastanut silmämääräisesti sekä ajellut keulalla. Yleensä kun runko kolaroidaan niin jompi kumpi pettää. Nyt se oli runko. Joku keulaa kaipaava saa tuosta itselleen keulan runkoonsa.

Oon kuullu huhuja että 350 eurolla sais huutokaupoista runkosettejä, kolaroimattomana ja viel laakeria kampia etc.

DanielBraun - 10:47, 10.10.2017 » Oon kuullu huhuja että 350 eurolla sais huutokaupoista runkosettejä, kolaroimattomana ja viel laakeria kampia etc.
Jeps, siks tää onki alle sen.

Otas tuosta viistoputkesta myös kuva, siitä mistä on taittunut, koska siitä se lienee taittunut pahemmin mitä tuosta yläputkesta.

Rossin pista
Rossin pista

edit: tupla

Onko tuo revennyt tuosta viistoputken muhvin yläosasta vai onko tuo vaan heijastus? Mitä putkea tuo on?

Kromipinnoite voi olla halki. Toihan on jälkikäteen kromattu ja verrattuna sellasiin aikakauden kromeihin toi kromi ei oo läheskään niin tiukassa kiinni kuin mitä on tottunut. Esim dropouteista on kromit hilseilleet ja sitä oli jo ennen mitään kolariakin chippaantunut jostain tuolta muhvien läheisyydestä. Tiedän kyllä, että ton kromin pitäisi olla kemiallisesti kiinni, mutta jotenkin se nyt on ollut huonompaa tai huonommin kiinni mitä alunperin kromatuissa rungoissa.

Juu, onhan noita irtoavia kromeja nähty, ei mikään uniikki juttu. Mutta ei toi silleen pahalta näytä, taitaa olla just tuosta ohennuksen kohdasta taipunut.

Kyl tätä jo kotosuomesta ja ulkomailtakin kyseltiin. Katotaan kuinka tälle lopulta käy

bumps

Bumps

bump

lisää kamaa tarjolla

Bumps

bumps