Tarunhohtoiset Rivendell -polkupyörät

velocityn cliffhanger masinoidulla seinämällä esimerkisi aivan hyvä sekä sexxeh vaihtoehto 25mm sisäleveydellään. jytky rimssi joka kestänee pitkään jarruttelua, mulla on tommoset cargossa tosin levariversio tietenkin.

ei välttämättä 2.8" asti mutta niin.

kyttyra - 17:52, 19.9.2018 »
mankkis - 14:18, 19.9.2018 » No ainakin omasta mielestä noi i40 kehät on vähintään sentin liian leveät 2.8" kumille. Ja pistäkää cantit niin luulis mahtuvan kumia.
Juu totta varmaan molemmat toteemukset, enemmän tässä hämmästytti se että 40 mm kehiä on vannejarruille. Sori OT siis taas
Mukavalta näytti se, että tossa KOM light -mallistossa näytti noi kapeamman sisäleveyden 650b-kehätkin olevan masinoituja.

pysähtyy varmaan upeasti tommonen kuustoistakilonen häksätin cantijarruilla, jossa on kakskytsenttiä yhdysvaijeria siinä sen 2,8" renkaan yllä :smiley:

Niistä vauhdeista mihin tuo on suunniteltu?

Eiköhän.

entä jos sataa?

tai jos maa on märkä tms ulkona kosteaa

vittu mitä horinaa

negaatio - 21:53, 19.9.2018 » entä jos sataa? tai jos maa on märkä tms ulkona kosteaa
Nyt alkaa sullakin mennä Grant-tason horinaksi, vastakkaiseen päätyyn vaan.

(Vastaus: Kool Stop, ofkoos.)

grant axiom:

 x + y = z

jossa

x = paska
y = tarunhohto
z = konvehti

Tääki lanka kannattaa muuten lukee alusta. Hirvee ilmatorjuntatulitus ku väki viimeks tuli kertomaan että a) ylihintaista paskaa ja b) muuten vaan paskaa. Nyt ihan häiritsemättä saa pommikoneet liihotella ympäriinsä. Mikäs on muuttunut?

Grant erehty dissaa enduro lifestylee

Organic suspension?

Saisinko Rivendale -polkupyöräni haltianluista taiotulla höyhenenkevyellä trussikeulalla, kiitos.

E: niin ja putkiksi sit triplaohennettua mithriliä.

Konsta - 22:01, 19.9.2018 » Mikäs on muuttunut?
En muista lukeneeni langan alkuaikoina noin sakoista tekstiä kuin mitä tuolla blogissa nyt on, eikä pyörätkään mielestäni ollut näin ööh... [i]erikoisia [/i]kuin tää uusin HILL BIKE?

Siis noi perinteisten teräsfillareiden toisinnothan nyt on vaan helvetin kalliita, mutta varmaan aivan hyviä vempeleitä. Mut tää uutukainen on aika erikoinen ja toi katkeran passiivisaggressiivinen marmatus: :frowning:

Edit: ja noi “ride like a mongolian” yms. jutut luo vaikutelman, että Grant yrittää myydä pyöriä ihmisille, jotka ei tiedä pyörällä ajamisesta: mitään. Kai nyt jokainen joskus asfaltin ulkopuolella käynyt tajuaa, että joo, perseen voi nostaa penkistä ja jaloilla joustaa??

Sillä on nyt jotenkin sama vaihe kuin heinosen janilla jonka viimeaikaiset sössötykset olleet lähinnä itsensä ja olemassaolonsa perustelua ja muuta nenäkästä egoilua. Molemmilla kuitenkin runsain mitoin jännää tietoa jaettavana mutta nyt varmaan koetaan vahvasti molemmissa leireissä tää nykyaika ja siksi defenssit päällä

Mut jok tap molemmille ukoille mega salut pohjatöistä leppoisan etenemisen hyväksi

Konsta - 22:01, 19.9.2018 » Tääki lanka kannattaa muuten lukee alusta. Hirvee ilmatorjuntatulitus ku väki viimeks tuli kertomaan että a) ylihintaista paskaa ja b) muuten vaan paskaa. Nyt ihan häiritsemättä saa pommikoneet liihotella ympäriinsä. Mikäs on muuttunut?
Uskon että realiteetteihin: tutustuttu.

Harvoin sanon tätä ääneen mutta vittu mitä paskaa tuossa yllä.

kid_scientifik - 22:28, 19.9.2018 » https://i.ytimg.com/vi/FyswVfITSao/maxresdefault.jpg

Siellä langan alkusivuilla on mm. tän näköisiä pyöriä:


Ja tämmöstä steitmenttiä:

Että kyllähän tuossa oli enemmän hiekkasäkkiä IT-tykin suojana.

Äh, sössinki