Helsinki Fixed Night 29.12.2009 @ WGB

Porka oletko kuitenkin kaupungissa tuolloin, jottei levyä tartte lähtee jo tässä enne joulua lainaamaan varmuuden vuoksi?

Tapahtumalla on nyt myös FB-event.

^Välipäivät kyllä Kaupungissa, eli ei hätää.

The Revival ON huomenna ohjelmassa.

magnifico!

Alkukuvana ensiesitetään Helsinki 78-82:n musavideo, jossa teemana tietysti leppoisa fiksikruisailu.

Onkos ajatusta mihin aikaan itse leffa pyöräytetään käyntiin?

21-22 aikoihin alkaa elokuvanäytäntö ja baari on auki 18-02. Tiistai-keskarit Isoroballa 19:00.

tnts - 10:21, 28.12.2009 » Tiistai-keskarit Isoroballa 19:00.
Eikös ne silloin ole Tiskarit?

Boink! Tänään. Ja jotta pysytään etusivulla.

Mull alko jo! http://farm3.static.flickr.com/2570/3683707499_2c8a85f4e1.jpg.

boink boink

Nyt Stupidoon yytsii ale ja sit naapuriin.

Saako tulla vaihdepyörällä?

Saako tulla jalan?

Huippua, et jengi tuli jopa jalan! Täällä vähän kuvei! Kiitti kaikille oli hausgaa.

Huh, hyvä seura ja raikkaat keskioluet maistuivat.

Olipas melko erikoista olla baarisssa jossa tunsi 90% asiakkaista. Kiitos siitä tälle foorumille. Helvetillinen darra siitä kyllä tuli.

Hei jees, kiitos kaikille jotka vaivautuivat raahaamaan itsensä mestoille eilen. Oli hauskaa, yritetään keksiä lisää jotain vastaavaa joskus lähitulevaisuudessa.

revivalista en lämmennyt. tai ois se ehkä ammattimaisemmalla kuvauksella ja editoinnilla voinut olla ihan ok, olihan siellä seassa kuitenkin todella vakuuttavaa ajamista. aika holiday kuvausta (mm. 30m päästä jalustalta kuvaamista ilman minkäänlaista kameran liikettä/zoomausta?) ja myötähäpeää aiheuttavaa edittiä oli päästetty sinne sekaan. niistä vesilätäkköskidauksista ja 3m korkeista veteenhypyistä (molemmat tais tulla vielä hidastettuna) tuli väistämättä joku yläasteen videokerho mieleen. tälle kävi vähän sama ku valtaosalle ammattitason skedeleffoista, ei auta vaikka ois kuinka laadukasta vetämistä jos tuotanto kusee, silloin ei mielenkiinto säily 20min pidempää. 45min tän katsomista oli ainakin mulle suht tuskaa.

oli jännä seurata jengin reaktioita helsinki 78-82 videosta. tiettyjen henkilöiden purskahteluista ja päiden pudisteluista päätellen fiksihommatkin ovat nousseet sen verran suosituksi marginaaliharrastukseksi, että joistakin paikalla olleista henkilöistä huokui suoraan sanottuna lajin omistamisen meininki. sääli, itse ainakin ekoja fiksikeskareita muistellen ei kenelläkään siellä silloin ollut vastaavaa asennetta, vaan pikemminkin todella vilpitön meininki. muistetaan nyt kuitenkin että sitä pyörää ei oo meistä ykskään keksinyt. juujuu olisit ajanut nopeampaa, kuvannut paremmin ja et varmasti olis päästänyt jalkajarrullista pistaa kuviin, mutta veikkaisin että ohjaajan pääpointtina ei ollut palvella puritaaneja.

peace, love, unity & respect ja mitä näitä nyt oli.

ps. kiitti tonille, jussille ja muille ketkä olivat järkkäämässä iltaa. ja yhteinen kiitos myös sachalle / we got beefille että antoi meille tilat käyttöön koko illaksi.

Pitäis kyllä oikeesti muistaa toi ekojen keskareiden fiilispuoli. Jännää että fiilis väkisin muuttuu vaikka 60% jengistä samoja naamoja edelleen. Veikkaan että osasyy on siinä että tyypit tuntee toisensa jo niin hyvin. Keskustelu menee jo syvempiin vesiin väkisin pyöräilyn ulkopuolisissa asioissakin. Ja se vaikuttaa yleiskuvaan ilmapiiristä. Toisensa hyvin tuntevien ihmisten syvällisemmän keskustelun seuraaminen on kylmempää hommaa kuin juuri tavanneiden (siis henkisellä tasolla just ihastuneiden) utelias keskustelu.

Mutta paluu alun avoimeen innostukseen onnistuu vielä ihan helposti. Miettii vaan säännöllisen epäsäännöllisesti yhteisiä helppoja innostuksen lähteitä (= jokin teema tai ohjelma keskarilla). Esim. keskariälläreissä ja Helsingin Mestaruuscupissa oli mun mielestä about sama fiilis kuin ekoissa älläreissä. Baarissa fiilis on aina harrastusporukoissa jotenkin kylmempi jossei takana ole kollektiivista hikoilua! Don’t drink and drive. But driveride and drink!

Niin totta toi leffapuoli. En ole ostanut vuoteen yhtään fiksipätkää kun ne kaikki on käsikirjoitukselta, kuvausjärjestelyiltä, kuvaukselta ja editoinnilta tasoa skate-/surf-/snowleffat back in the 90’s. Himassa menee hyviä about 5 vuotta vanhojakin lumi-, vesi- ja skatepätkiä jatkuvasti taustakatsottavaksi uusimpien fiksipätkien ohi.

Kertokaa pliis joku sitten kun tulee oikeesti hyvin tehty fiksileffa niin teen comebackin niiden poistamiseen ja kattomiseen välittömästi.

^hyvä fiksilyhäri oli Open Bicyclen “It’s not too serious”. Nimikin oli aika passeli. Ja mitä siihen musavideoon tuli, niin ihan lystiä meininkiä, mutta mua ainakin kirpaisi katsoa jamppojen ajamista jalkakäytävällä. Ei näin.

Mutta eipä nyt stressata. Vaikka sitä ringeissä pissimistä tapahtuukin aina ja kaikkialla, niin koetetaan tänään vaikka kirjoittaa hankeen oma nimi. Ja ens vuonna uusiks. PLUR tosiaan!

Mitä jalkakäytävällä ajamiseen tulee, kun takana on kamera kiinni pyörän stongassa jonka renkaissa perus korkeet paineet, on suht turha yrittää saada käyttökelpoista matskua ajotieltä jossa mukulakivetys. Ja toisaalta, kyllähän siinä mentiin ilman kypärää, ja valoja. Muistaakseni myös päin punaisiakin, wöy. Tuskin kuitenkaan musavideohistorian järkyttävimpiä epäkohtia joten hieman
ihmettelen reaktioo.