Tankoteippi-Topsu

LizardSkin DSP 3.2mm

Thick n’ soft

Tuo lizardskinin silikoni vai mitä se nyt onkaan niin hyvältä tuntuu kädessä…mut muusta ei tietoa!

Joo, Brooksin Cambiumi oli pirullista ja kiroilua aiheuttavaa tavaraa. Ohutta muoviluiskaa. Mutta kun mulla oli sellainen paketti, jossa oli erikseen pehmustenauha, niin ihan siedettävältä se lopulta tuntuu.

Joskus ikiaikoja sitten mulla oli Toshin (Fujitoshin?) nahkatankoteippiä, jota ei näy saavan mistään. Se oli tosi hyvää.

Varsinaisesti ei mitään luottonauhaa ole vielä tullut vastaan. Pitäis ehkä vaivautua kokeilemaan LizardSkinejä.

Mietin tossa just aiemmin, että tankoteippiarpajaisiin on kyllä vuosien mittaan uponnut varmaan ylläripaljon rahaa & resursseja…

Blb:n (:shock:) tekonahkanen perforoitu aika kivan näköstä kun ei o mitää logoja yms ja varsinkin vähän vintagempaan projektiin ulkonäöllisestikin aika hyvä kun ei o liian paksua. Kestävyydestä ei tietoa viikon ajoilla. Hintaa kans iha liikaa (20€) mut jotai oli saatava. Ja ihan mukavalta tuntuu ilman hanskojakin.

Lizard Skinsin 2.5 mm DSP-teippiä sporttaan kahdessa pyörässä. Kivan näköistä ja tuntuista on ja asentaminenkin kohtuu helppoa vaikka sitä ei kuulemma saa venyttää kun paikalleen pyörittää. Venytin silti vähän koska tuli tunne että muuten ei asetu tarpeeksi tiukkaan. fuck ohjeet >:D

Se, mikä on mustaa solumuovia ja maksaa alle kybän. Ottaen huomioon paljonko kusta ja räkää noihin päätyy, niin ei varsinaisesti haittaa jos ne täytyykin vaihtaa kerran vuodessa aitaa vasten repeilyn takia.

2.5 dsp on kyl hyvä.
Ja sit mul on joku perversio kangasteippiin. Pienet kädet ni mukavan slimmi ote. Täristää käsille mut eiks tätä varten oo alistajahanskat käsissä kuitenkin? Pysyy paikallaan ja rottaistuu kauniisti käytössä.

kaks pyörää - yks teippi: lissun dsp 2.5

vasaraasialainen - 17:31, 12.9.2016 » Specialized Roubaix on mun mielestä hyvä. Ainoa, jota olen tietoisesti ostanut useammin. Muut ovat jäänet tasolle "aika sama". Mutta otantani ei ole kovín kattava.
Komp.
asb - 18:46, 12.9.2016 » Se, mikä on mustaa solumuovia ja maksaa alle kybän.
Eli Biltemasta Velo. Toimii.

P.S. itse olen nössö enkä kuse ohjaamoon

kuka takaa edes pistokokein ettei ebayn 1,5 euron kiinankorkkiteipistäsi imeydy käsiesi kautta kehoosi esim. eu:ssa nykyään haitalliseksi luokiteltuja ja kiellettyjä väriaineita?

ei kukaan.

ainii. fizik microtex kestää ja pysyy valkosena tai on sellaiseksi pestävissä jos sitä pyörää on kerran pakko ajaa. hanskoille sopivan liukas ja voi ocd-ystävällisesti korjailla asennellessa loputtomiin kunnes uni voi tulla.

madutin - 17:34, 12.9.2016 » valkoista teippiä mikä pysyisi valkoisena vaikka siihen koskisikin käsillä.
Tässä on valkoisen stongateipin syvin merkitys pahasti ymmärtämättä.
DanielBraun - 18:47, 12.9.2016 » 2.5 dsp on kyl hyvä.
[s]Mul on kai Dn vanha tanko jossa tota 2.5 ja mul on käynny sen kanssa niin että se on menny osittain ruttuun/rullalle,kun puristna ja väännän saatanasti ajaessa. Sit se sen seurauksena aoheuttaa rakkulaa käteen. Mut tätä ei huomaa ku esim kriteissä.[/s] Juuh elikkös puhuin fixi gripeistä enkä tankoteipeistä. Ei mul oo kokemusta näistä jutuista. Halvimmat ostan aina saksasta.

Zipp Service Course CXSL. Perseestä asentaa paksuutensa vuoksi (menee ruttuun), jos ei ole kunnolla päällekkäin, jolloin ei tahdo riittää pituus. Ehkä teen jotain väärin, mut ei muut teipit tommosia oo ollu asentaessa. Käytössäkin ihan liian pitävä kumimainen eli yleisarkikäyttöön ei hyvä.

Spessun Roubaix sit seuraavaks kokeiluun.

Spessun Roubaix teippi, se leveä on aivan pskaa. en suosittele. liian vähän liimapintaa joten liukuu jo muutaman viikon käyön jälkeen. pinta vaatii hanskat ellei halua ihokuorintaa.

Kyseessä siis tämä:
https://www.specialized.com/fi/en/accessories/grips-tape/swrap-roubaix-tape/105212

madutin - 17:34, 12.9.2016 »

Cinellin teipit on vähän kalliimpia

Itsellä on käytössä sitä Mike Giant-teippiä, sellaisen samettisen tuntuinen käsissä. Ei muutu limaiseksi märällä ja sopivan paksuista ylikoon tangossa. Liima on sen verran ärtsyä kamaa tarraamaan, että jos liimapinta on auki ja se nappaa kiinni teippi on melkolailla siinä, korjausliikkeet ovat hankalia enää.

Onko niistä rei’istä, joita joissain teipeissä on mitään oikeaa hyötyä?

Grobian - 15:49, 20.12.2016 » Onko niistä rei'istä, joita joissain teipeissä on mitään [i]oikeaa hyötyä[/i]?
reikä ei paina mitään eli mikäli teipeissä on reikiä se on siis kevyempi kuin teippi ilman reikiä :)
FF - 16:04, 20.12.2016 »
Grobian - 15:49, 20.12.2016 » Onko niistä rei'istä, joita joissain teipeissä on mitään [i]oikeaa hyötyä[/i]?
reikä ei paina mitään eli mikäli teipeissä on reikiä se on siis kevyempi kuin teippi ilman reikiä :)
Mitäs sitten kun ne reiät on täynnä likaa.