P: LOOK AL464p

Laitetaan nyt sitten ensiprojekti alulle. Tarkoitus on rauhassa kasata katurata kesälle 2017.

Tästä lähdetään, runko siis 464p täyskuituhaarukalla.

Keula on tosiaan täyskuitua ilman porausta jarrulle, joten mahdollisesti hankin jonkun suoran kuitukeken aluruodolla, koska brakelessina en ole ajellut (kuumotus, vanhuus, poliisisetien pelko ym.). Keuloista otetaan ehdotuksia vastaan, ton mukana tulleen keulan rakea en ole vielä mittaillut, netistäkään en löytänyt. Ohjainlaakeriksi tulee rungon mukana tullut FSA, oisko Orbit tms.

Kiekot: Kiekkohommat meni silleen tymästi että kerkesin tilaamaan osat vaikkei rungosta ollut vielä tietoakaan joten sovitellaan kun saan ne kasauksesta.
Eli kiekoiksi alkuun tulossa Archetype, DT Comp, Cran Compe LF. Kehät mustat, pinnat ja navat kirkkaat. Voivat olla jopa aivan hyvät. Myöhemmin sitten ehkä Ellipsejä alle.

Sitten osalistaa mitä olen päissäni miettinyt:

Kammet:
Campan record pista tai jopa DA 7710 (Kalliimmat, Octalink, kokemuksia?) Myös Sugino 75 vois olla ok. Mielessä käynyt Omniumitkin, mutta ehkä ei.

Putkiosat:
Tällä hetkellä kiinnostaa Ritcheyn WCS-palikat mattamustana. Ajatus että tolppa, stemmi ja tanko olis kaikki samaa sarjaa. Nämä alumiinisina kaikki.

Välillä puskee ajatus että miltäköhän näyttäis jos olis kampien lisäksi myös putkiosat kirkkaat, onhan navat ja pinnatkin…

Satulasta ei ole mitään hajua, ehkä Sellen SLR jossain muodossa, en tiedä.

Ensiprojekti siis ja aikamoista speksauksen tuskaa tuntuu itellä olevan, mut kommenttia peliin ja ehdotuksia kiitos niin saan ajatuksia selvemmäksi.

Oho. Kirkkaat putkiosat ehdottomasti. Kyllähän toi keula kiva olis jos voisi reijän porailla.

Eihän tää mikään customi oo mut nätti silti. (vizi oli omakeksimä)

Laittaisin jotain keltasta, punasta ja sinistä.

EDIT: Dibs keula.

Poliisisetien pelko :slight_smile:

Hyvät kiekot kasauksessa - lollipset suoraan skipiti skips. Ja kandee varmistaa, että campan pistat mahtuu pyörimään rungossa, jos sellaisista haaveilee. Ovat nimittäin sit kapeat q-factoriltaan eikä olis eka kerta, kun eivät ratarunkoon mahtuisi.

Ääni Campan pistoille jos mahtuvat vaan pyörimään. Hands down näteimmät kammet ever - ja ratakammista vielä kevyemmästä päästä. Tolppa ja tanko sit tietty kuitua koska toi o varmaankin suht jäykkä runko eikä mitään kunnon lihoja mahu kuitenkaan kyytiä tasottamaan.

ei ellipsejä on uusi älä maalaa ja täsmälleen vähintään yhtä aiheellinen

tee hyvin

Seuraillaan. Pidä toi keula ja jätä poliisien pelko taakse.
Kiekkospeks aivan hyvä, et sä mitään saa “päivittämällä” ellipseihi.
Istuinosasto perseen mukaan, slr hyvä ja tsekkailisin spessut kans

Aivan todella siisti runko! Jätä keke ja totuttele jarruttomuuteen, siihen kyllä tottuu.

Meno sakenee…laitoin rungon pahvin päälle ja piirsin kuvan keskiö-chainstay seudusta. Mittailin ja näyttäis siltä että Campan pistan q-faktorilla jäis 165mm kohtaa n.20 milliä väliä runkoon kammen ulkopinnasta. 170mm kohdalla n.18mm. Nyt tarvis vaan tietää kuinka paksu kampi on poljinkierteen kohdalta/päästä ja kammen koko pituus jotta selviää todellinen etäisyys runkoon. Netistä en löytänyt kuin Campan vaihdekampien kaavakuvia…

E: Netissä joku kaveri oli mitannut Campan kammen paksuudeksi 3/8" eli karvan yli 9,5 mm eli vois jopa mahtua hyvin pyörimään jos tähän on uskominen.

voi hattuu nostaa

12 milliä paksu tuosta poljinkierteen kohdalta ainakin tuo tämänhetkinen versio mitä saa kaupasta tilaamalla:

Mutta eikös tuokin laskelmiesi puitteissa mahtuisi pyörimään. Mulla jää MASHissa NDS-puolella kammen ja chainstayn väliin vähän alle kahden luottokortin paksuuden verran tilaa eikä ole kertaakaan ottanut ajaessa kiinni, joten mitään isoja välejä noi ei vaadi.

Kiekot valmiit. Vedin testimielessä päälle 28mm kumit, jotka näyttää aika massiivisilta. 25mm varmaan max mikä rungossa järkevästi pyörii mut se riittää. Täytyy testailla kiekkoja runkoon kuhan kerkiää.

Kiekot tosi hyvät.
Koita jos mahtuu pyöriin koska leveempi kumi parempi

harvinaisen nättiä ensiprojektiksi, hyvä!

Jos haluaa campan pistat niin käytännössä samaan rahaan löytää kyllä netistä lähes iskemättömiä C-record - pistoja joka on tasan sama kampi, mutta paljon tyylikkäämmällä logolla. Niitä löytyy jopa sillä vanhemmalla kaiverretulla logolla, joka pidemmän päälle ajopyörässä on varmaan kiva kun se logo pysyy kammessa.

Noi gran compet on kyllä pätevät navat tollasiin klassisen näkösiin kiekkoihin. Seuraava kiekkopäivitys sitte ellipsen sijaan kuitukehiin ja litistetyihin pinnoihin.

Tästä tulee siisti. Turussa ei tarvii jarruja kun ei oo mäkiäkään.

Ritcheyn classic putkia saa kirkkaana ja dedalla tais olla joku setti kanssa mikä vois olla hyvä tähän. Dura-acen octalinkit jos löydät jostain kohtuuhintaan niin osta, ei paljoa kurbelit niistä parane.

mikä vika noissakiekoissa on, että pitäisi jatkossa ellipseihin vaihtaa? paremmathan nuo on joka suhteessa:) DA kammille kannatusta täältäkin. Parhaat kammet Grand Mightyjen rinnalla millä olen ajanut ja harmittaa hemmetisti kun myin pois. Lähes yhtä kapea q-factor kuin Pistoissa.

juu ellipsethän olis downgrade noista. Jos tahtoo syvää ja mustaa niin sitte ebay auki vaan

negaatio - 12:47, 17.8.2016 » Jos tahtoo syvää ja mustaa niin sitte ebay auki vaan
ebay = youporn ???