Veloaamiainen alottelijoille 6.5.2016

Mitä arvoa kement luulet kontribuutiosi tuovan ketjuun, jossa on tarkoitus järjestää tapahtuma velodromilla alottelijoille. Mikäli esim asb tai muu mode katsoo sopivaksi kemetin ja mun kommentit voi poistaa ja jatkaa asialinjalla.

Faktat tiskiin, paskaa ei saisi puhua

Sisävelo on tuossa yhteydessä Liikuntaviraston termi velodromin sisäkentälle / pyöräilyradalle. Ulkovelo taas on velodromin viereinen, ulkopuolella oleva kenttä. Heh.

Tuota ajokieltoa radalla vielä selvitellään. Taustalla siis se että keskikentän matto on vielä liimaamatta (odottavat yöpakkasten loppumista), ja sitä pidetään aloillaan tiilillä aivan radan reunan vieressä. Eli ilmeisesti turvallisuus-/vastuusyistä siellä ei saisi nyt ajaa. En tiedä estääkö kukaan jos sinne kuitenkin menee kiellosta huolimatta. Omalla vastuulla ja huolellisesti ajamallahan ei ole mitään estettä harjoitella siellä, ei vain käytetä keskikenttää. Voi olla että olen itse suoraan yhteydessä tahoihin tänään, kerron kun tiedän lisää.

Eventti siirtyy. Itse olen toukokuun puolesta välistä poissa joten joku muu voi järkätä päivää tai sitten siirtyy kesäkuulle

Voi olla että velolle pääsee sittenkin jo ensi viikon lopulla. Eli ei vielä siirretä tätä, päivitän vielä tiedon kun saan vahvistuksen

Rata on auki.

Kaarle2001 - 20:38, 20.4.2016 » [Rata on [s]auki[/s] vapaa.](http://ratapyoraily.info/2016/04/helsingin-velodromi-auennut-ratapyorailykayttoon-20-4/)
Korjasin.

Ja sääennuste voi mennä vain huonommaksi.

Vois kyllä ensipuraisut tulla ottamaan.

mahdollisesti tämä voisikin osua aikatauluihin suotuisasti.

Jaksaisko joku reipas tuoda kahvia? Mä voin vaikka tuoda kertakäyttömukit ja kauramaitoa. Noin aikaisin kun tulee paikalle ei ehdi kotona keittelemään saati juomaan.

PS. Tiistaina eka skaba klo 17->

epaz - 11:22, 2.5.2016 » Jaksaisko joku reipas tuoda kahvia? Mä voin vaikka tuoda kertakäyttömukit ja kauramaitoa. Noin aikaisin kun tulee paikalle ei ehdi kotona keittelemään saati juomaan. PS. Tiistaina eka skaba klo 17->
Mulla on ainakin yks termari, mutta ei taida vetää kuin muutaman kertismukillisen. Santtuhan saattaa tulla keittimen kanssa jos tulee.

Koliseeko polkimet jos konversiolla lähtee velolle kokeilemaan?

Se pitää kokeilla. Onnistuu paikanpäällä. :smiley:

Tai voi sen mitatakin. Kallistus on kaarteessa 37.5⁰ astetta.

Itse ajoin konversiolla 170mm kammilla ja shimanon spd lukkopolkimilla toissakesänä eikä osunut kertaakaan hitaassakaan vauhdissa.

Noobina voin tuoda 1,8 litraa kahvia kun matkakaan ei ole pitkä. Sokeria, maitoa tai lusikoita en käytä, joten en lupaudu niitä unohtelemaan. Sitten pitäisi vielä ehtiä laittaa Mäshiin droppi, tai sitten riserilla.

Tämä on tervetullutta. Voin itse koittaa oman termarin löytää ja vähintään tuoda maitoa ja jotain keksejä kaupasta

rudi - 21:56, 3.5.2016 » Noobina voin tuoda 1,8 litraa kahvia kun matkakaan ei ole pitkä. Sokeria, maitoa tai lusikoita en käytä, joten en lupaudu niitä unohtelemaan. Sitten pitäisi vielä ehtiä laittaa Mäshiin droppi, tai sitten riserilla.
kahvia tarvitaan

laita se droppi, et kadu

Vois ehkä uskaltautua kokeilemaan. Vähän tosin laskeskelin, että konversiossa kulma kun poljin on alimmassa kohdassaan on vain n. 29 astetta, eli ei voi ilmeisesti ainakaan pystyssä ajaa kaarteita.

ainakin alhaalla voi ajaa joka tapauksessa. asiaanhan vaikuttavat bb:n korkeus (ei pelkkä bb drop, koska myös kumin leveys voi vaihdella), kammen pituus, polkimen korkeus ja leveys ja q-factor. aika paljon siellä on konversioilla ajeltu