Helsingin Velodromi 2016

stuart - 9:37, 22.3.2016 »

No chance of me cutting anyone up - that would involve having to be fast. :wink:
Thanks!

no, you have to be slow to cut up. we saw broken carbon due this last year.

^^ What he meant is that if you move up or down without looking back, you might cut off someone who is just about to overtake you.

E: Lost to tnts before the season started :frowning:

Got it! Thanks again!

https://imgur.com/cm3bepIl.jpgAjettiin [Turun] velon ohi ja aattelin starttaa kauden. Piti tosin ensin odottaa, et rata vapautu nopeempien käytöstä ja siivota pahimmat lasinsirut punaviivan tuntumasta. Lasia lukuunottamatta oli jo hyvässä kunnossa. Tuulta n. 6m/s ja ohjaamona 70cm suora keppi, hyvä kombo.

27.3. Kaelum - Flying lap Turun velolla 28,6s (48/19)

Mites tuo velon lumitilanne?

Roni - 11:24, 28.3.2016 » Mites tuo velon lumitilanne?
VPCX - kilsa kiinnostaa.
kaelum - 16:46, 27.3.2016 » https://imgur.com/cm3bepIl.jpg Tuulta n. 6m/s o.
Kuinka normaalia toi on, 6 metriä sekunnissa?
Smurf - 11:30, 28.3.2016 »
Roni - 11:24, 28.3.2016 » Mites tuo velon lumitilanne?
VPCX - kilsa kiinnostaa.
Kävin kääntymässä ja ihan ajettavassa kunnossahan se oli.

Olinki tulossa kysymään velon kondiksesta mutta roni ehtikin ensin. Koskas ekat aamuvelot? Itellä viimein duunin puolesta saumat aamuveloihin tänä kesänä joka kyllä huomattavasti helpottaa ajelemaan ehtimistä.

pitää odotella lämpöjen tasaantumista aamuveloille. Nyt niin kovat kosteudet, että turha yrittää.

Huomenna voisi mennä avaamaan kauden vaikkapa klo12 kun näyttäisi olevan aika hyvää keliä luvassa…

Liikuntavirasto tiedottaa:
Velon remontti viivästyy noin 2 viikkoa eli oletettavasti huhtikuun loppuun.
Kentän liimaukseen tarvitaan yli 10 asteen yölämpötilaa, on siis mahdollista että venyy myös toukokuulle.

Tämä siis koskee tekonurmen liimausta.

Juuh eli ajaminen kyllä luonnistuu siitä huolimatta.

Nyt kun tämän vuoden yv-lajeihin kuuluu toi lentävä kierros Turussa, voisi järkkää jonkun ekskursion siihen suuntaan. Vaikka parikin kertaa. En tiedä olisko se Raispo-kisojen (1, 2) yhteydessä vai ihan muuten vaan… ehdotuksia? Huvittaako ketään muuta?

riippuen osallistujamäärästä, en suosittele raispo-kisoja ajankohtana, koska noissa on tosiaan ollu junnu-, seniori- ja yleiset sarjat erikseen, ja etenki aika-ajojen kanssa on menny aivan älyttömästi aikaa.

myöskään keskiviikkoillat ei oo ihan optimi, koska silloin on tvc:n treenivuoro 18-20.

muulloin saa tulla kyllä koska vaan :slight_smile:

Sanovatten, että Helsingin velodromilla on ajokielto muille kuin moottorikäyttöisille ajoneuvoille kunnes “tiilet” on saatu siivottua. Tästä varmasti virallinen organisaatio tiedottanee.

Nyt yv.net tietää.

Just kun olin tulossa postaamaan…
Velo aukeaa aikaisintaan 12.5. kisoihin, siihen asti ajokiellossa

Voikin olla että velolle pääsee jo ensi viikon lopulla. Päivitän tiedot kun saan vahvistuksen.

TALKOOT VELODROMIN VAPAUTTAMISEKSI AJOKIELLOSTA

Tulkaa auttamaan!

Huomenna 21.4. torstaina siirrämme klo 17 alkaen (Liikuntavirastolta saamallani luvalla) radan vieressä olevat tiiliskivet keskemmäs kenttää, 2-3m riittää. Kun kivet on siirretty turvalliselle etäisyydelle, ajokielto poistuu ja velo on pyöräilijöille normaalisti käytössä.

Nyt kivet ovat vanereiden päällä ja siirrettäessä sisemmäs pitää vaneri siirtää myös. Siirrettäessä vaneria ei tule vetää maton päällä sellaisenaan, koska kivien paino voi tehdä ryppyjä mattoon tai jotain muuta ongelmaa siitä voi seurata. Eli ensin vanerilta nostetaan osa kivistä pois, sitten “varovaisesti” vaneri vedetään/nostetaan sisemmäs kentälle 2-3 metriä, ja sitten kivet palautetaan vanerin päälle.

epaz - 10:55, 20.4.2016 » TALKOOT VELODROMIN VAPAUTTAMISEKSI AJOKIELLOSTA Tulkaa auttamaan! Huomenna 21.4. torstaina siirrämme klo 17 alkaen (Liikuntavirastolta saamallani luvalla) radan vieressä olevat tiiliskivet keskemmäs kenttää, 2-3m riittää. Kun kivet on siirretty turvalliselle etäisyydelle, ajokielto poistuu ja velo on pyöräilijöille normaalisti käytössä. Nyt kivet ovat vanereiden päällä ja siirrettäessä sisemmäs pitää vaneri siirtää myös. Siirrettäessä vaneria ei tule vetää maton päällä sellaisenaan, koska kivien paino voi tehdä ryppyjä mattoon tai jotain muuta ongelmaa siitä voi seurata. Eli ensin vanerilta nostetaan osa kivistä pois, sitten "varovaisesti" vaneri vedetään/nostetaan sisemmäs kentälle 2-3 metriä, ja sitten kivet palautetaan vanerin päälle.
Harmi, että on leffa varattu tohon iltapäivälle, muuten olisin todellakin tullut. Eiköhän porukkaa saada paikalle varsinkin jos muuallakin tiedotetaan tästä.