Mistä näitä palveluita saa?

Siis oliko tää kun kysymys jotenki erityisen tyhmä tai huonosti muotoiltu?

ei ollu

ei tänne tarvita mitää yleistä palvelulankaa

tää menis just hyvi ompelukerhon alle

pieni merenneito - 11:11, 10.2.2016 »
Tinpe - 10:25, 10.2.2016 » En löytänyt oikein tämmöiseen sopivaa topaasia niin ei auta kuin perustaa, luulis olevan hyödykäs. Missä Helsingin kantakaupungin alueella saa korjautettua teknisiä vaatteita? Eli ihan joku ompelimo tms. missä olis vähän käsitystä/kokemusta muustakin kuin puvunhousujen lyhentelystä.
otaksuisin etteivät ole kovin huonoja korjailemaan näitä kekään
On sitä paskaakin jälkeä joskus tullut käteen.
Npertj - 11:26, 10.2.2016 » ei tänne tarvita mitää yleistä palvelulankaa tää menis just hyvi ompelukerhon alle
Juuh, okei. Painu vittuun.

ite oon korjauttanu kamppeita materialssissa yrjönkadulla. osaaminen ja ymmärrys hyvää tasoa eikä ihan överikallis, sijainti huomioiden. viime kerrasta tosin yli pari vuotta, joten väki/meininki saattanut hyvin elää tuon jälkeen…

kid_scientifik - 11:40, 10.2.2016 » ite oon korjauttanu kamppeita [materialssissa](http://www.sp-materials.fi/) yrjönkadulla. osaaminen ja ymmärrys hyvää tasoa eikä ihan överikallis, sijainti huomioiden. viime kerrasta tosin yli pari vuotta, joten väki/meininki saattanut hyvin elää tuon jälkeen..
Kiitos!

Nonii. Tarkoitushakuista paskanjauhantaa deletoitu. Kohta bännätään.

shelbyllä vois olla taitoa tällaisiin korjauksiin kun käsittääkseni ompelevat itse oman malliston kamat, mutta Ouluun on vielä nykäskylästäkin sen 300km matkaa.

Tää on tätä, “yksi askel eteen teknologiassa, kaksi askelta taakse ihmisyydessä” kategoriaa.

Mutta asiaan. Korson suutaria on moni kaveri ylistänyt ja paikalla ilmeisesti jokin kulttimaine. Sanon kuitenkin, että omaa kokemusta ei ole vaan olen vakuuttunut sisarten ja veljien väkevistä todistuksista. Nettisivut näyttivät, että myös vaatteita korjataan. Ehkä siis sieltä.

Tosi ohkasia, liukkaita ja muutenkin vaikeita materiaaleja käytetään morsiuspuvuissa. Niitä ompeleville tyypeille saattaa kelvata muutkin hommat. Kalvomatskut ja saumateipit tietty hoitaa sitten eri tekijät.

Vein pöksyt Kidin suosittelemaan Materialssiin kun satuin siin kulmilla käymään muutenkin, vaikutti siltä etteivät ensimmäistä kertaa olleet tämäntyyppisten kledjujen kanssa tekemisissä ja hinta-arviokin hommalle oli kohdallaan.

Mikä vvtu siinä on kun kysellään ompelupalveluista niin tulee aina pskaa kommenttia kuten tässä itseni taannoin aloittamassa
https://www.yksivaihde.net/old/24768

Kaikkea turhaa pskaa täällä jauhetaan päivästä toiseen mutta asialangat saa aina pskaa niskaan.

Timpe: Laitapa laadusta sitten arviota niin tietää jatkossa töimia kyselemättä. Kiitos myös Skidille vinkistä.

^Jaa-a. Ei oo musta ollenkaan sen turhempi lanka kuin noh, aika moni näistä.

Itteeki vois kiinnostaa tällaiset asiat, koska esim softshell on aika ärsyttävää ommella. Paitsi tais siihenkin olla joku vanhan kansan kikka kuten laittaa paperia tallan alle. Mutta ei sitä aina jaksa ja jos haluis ompeleet viimesen päälle niin olis kiva jos sen ammattilainen tekis.

Onks kukka Turuus käyny vaatteitaan ompeluttamas, voisin ottaa suosituksia vastaan. Kun ei sitä koskaan tiedä milloin tarvii.

Onkos kellään tietoa mistä saisi Helsingin alueella kirjeiden korjausta? Tarvetta olisi kahdella navan M5 kierteen korjaukselle. Aika arvokkaita settejä ostaa vain kahden kierteen takia…

Shock Therapyssä on varmasti kierretyökalut ja ymmärrystä fillarin osiin liittyen.

^ Kiitos tiedosta. Osaatko sanoa yhtään hintatasosta mitä tuollainen maksaisi?

Biltemassa maksaa M5x0,8 tappi 2,29€ ja tapin pidin 4,99.

^ Helicoil setti aika paljon arvokkaampi. Ei taida onnistua korkanneiden kierteiden korjaaminen millään muulla.

Tohtorilla on helicoilit hallussa mutta en tiiä tekeekö edes erikoisjuttuja talvella.