soma wolverine "adopts more modern standards"

tai puukko/kirves/ritsa

Niin no jos ylipäätään kantaa kirvestä, tai ei koe että puukko esim. rukolaukussa olisi riittävän hyvin hollilla, niin miksei heh. En silti pakkaisi yli kilon kirvestä noin kauas keskilinjasta

mihin vesuriholsteri omnipotenssipyörässä zombiapokalypsin ajaksi?

Sorry OT, mutta: oliko näistä potentiaalipyöristä keskustelua muualla (yyveenetissä) lisää?

Keskeisimmät topsut varmaan nämä

https://www.yksivaihde.net/old/23210
https://www.yksivaihde.net/old/3294
https://www.yksivaihde.net/old/28703
https://www.yksivaihde.net/old/10028
https://www.yksivaihde.net/old/31011

yksivaihteen videoamatrendi alkaa tästä

aika painavat lihat laitettu kiinni

soman blogista, nyt kannattaa ootella

https://s25.postimg.org/s6x3i5qy7/501_F4093-_BB0_D-4_B0_C-8682-875_D3_D828_F4_E.jpg

Onkos tuo video_ukko laittanu tavalliset BB7:t eikä MTN-versioita? Ei sanonu täsmällisemmin ja vetoaisa näyttää lyhyemmältä canti-vedolle sopivalta.

Slämmäsin ohjaamon ja tää on kyllä 100% parempi ajettava näin.

Nyt kaikki kuorossa ja nelosella lähtee:
“Yy! Kaa! Koo! Mitäs mä sanoin!”

miten LD slämmätään ilman, että joku tekee rikosilmoituksen?

kuva olis

Niin

Elikkä tollasen VO:n +6° stemulim laitoin

Lumikko - 12:50, 30.9.2017 » Onkos tuo video_ukko laittanu tavalliset BB7:t eikä MTN-versioita? Ei sanonu täsmällisemmin ja vetoaisa näyttää lyhyemmältä canti-vedolle sopivalta.
BB7 road ja mtb versiot on ulkoisesti täysin identtiset lukuunottamatta vipuvarteen maalattua tekstiä.
happo-orgiat - 7:40, 10.10.2017 » Slämmäsin ohjaamon ja tää on kyllä 100% parempi ajettava näin. Nyt kaikki kuorossa ja nelosella lähtee: "Yy! Kaa! Koo! Mitäs mä sanoin!"
Mä sanon siihen että lyhensin aikoinaan faggossa kaulaputkee ainakin kolme kertaa ja vieläkin se on liian lyhy.

Toki Soma Wolverinen tyyppisessä polkupyörässä voi jättää stemmin rohkeesti ylöspäin sojottamaan eikä se näytä samalla tapaa pöntöltä kuin katu_rata_pyörässä. ^^kun tota kuvaa kattelee :slight_smile:

Kuvan ölverinessä tosiaan mitään vikaa ohjaamossa.

Mä en pitäny tota Ahmaa LD:lläkään rumana, mutta kyllä toi nyt on vielä hienompi!

asb - 7:49, 10.10.2017 »
Lumikko - 12:50, 30.9.2017 » Onkos tuo video_ukko laittanu tavalliset BB7:t eikä MTN-versioita? Ei sanonu täsmällisemmin ja vetoaisa näyttää lyhyemmältä canti-vedolle sopivalta.
BB7 road ja mtb versiot on ulkoisesti täysin identtiset lukuunottamatta vipuvarteen maalattua tekstiä.
Kato joo, MTN siellä lukeekin.

Toi ramppiote on siis about samat ellei korkeampi kuin limpparin alaote, eli ajoasento ei ole muuttunut juuri mihinkään, vain pääasiallinen ote tangosta vaihtui. Randotangossa on tosiaan best homma tuo pitkä ramppiote, joka jäi vähän turhan vähälle käytölle aiemmassa setupissa.

Limpparin kanssa tosiaan alkoi olla sellainen fiilis, että siinä on liikaa vääntöä sivuttain rungon suhteen, ja ahman ollessa kuitenkin runko jota ohjataan myös lantiolla, ei korkea ajoasento oikein tue sitä määrää kallistusta minkä runko vaatii ohjautuakseen kunnolla. Myös yläote kippaa tyhmän paljon painoa taakse (ja kaikki tietää miksi ahman perä täytyy olla tukt), joten lyhyt perä + paljon painoa takana + hätäinen ohjaus = soraa louhiessa ohjaus kyntää varsinkin hitaasti yläotteelta ajaessa. Siksi ihmetyttää aika paljon nämä internet-ahmat joiden tavaramerkki on valtava spacer-torni. Ehkä se sitten toimii paremmin 622-vanteilla kun trailia on enemmän t.e.t.

Vaihdan varmaan tuohon vielä Woodchipperin tangoksi ja enemmän nousukulmaa stemmiin, niin saa soralla ja poluilla järkevämmän alaotteen ja enemmän vääntöä.

jäämme odottelemaan kollektiivisesta torniahmapsykoosista pääasiallisessa vastuussa olevan, ulkomaille paenneen agitaattorin kiinnijäämistä europolin sihvilään.

Kirkkaat vai mustat lokarit kysymykseen vastaus:

https://www.instagram.com/p/BaDJWR8Hkl4/