soma wolverine "adopts more modern standards"

klikinsäästäjä:

https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/s640x640/sh0.08/e35/12930936_217984721909213_1605328395_n.jpg?ig_cache_key=MTIzMTEzMDg3NDg3MTM5NzEyNw%3D%3D.2

Alempana on vähemmän instafiltteröityä kuvamatskua.

No nyt! Onko ensimmäinen kuva palstan yksivaihdeahmasta tässä langassa?

Komea rassi joka tapauksessa: oon kvlt mvsta -mies, eli tolpan, laakerit ja kammet haluaisin mustana. Ahmakuume pahenee.

Kappas, 0° stemmi ei näytä ollenkaan pöllömmältä. Ja säästää noita spacereita kivasti :slight_smile: Myös kahvojen asentoa ilmeisesti viilattu!

Sit muutama sananen täältäkin wolverinen käytöksestä lastattuna.

Kävin tyhjentämässä vanhaa asuntoa irtosälästä, joten hyppäsin ahman selkään ja laukut kiinni. Tankolaukku painoi lastattuna 6,8 kg (ohoh tais tulla vähän ylipainoa) ja sivulaukut yhteensä 7,9 kg. Näin ollen pyörän etuosassa oli 12,4 kiloa hyötykuormaa ja kaikkiaan (kun Tara lasketaan mukaan) n. 15 ja puol kiloa ylimääräistä. Radavistissa varmaan arvostettais, mikäli laukut olisivat luokkaa artesaanimmat:

Ajokokemus ei kuitenkaan ollut vallan toivoton: ilman käsiä pystyi vetää kun vain vauhtia oli 15 km/h tjsp eikä ohjaaminen ollut kovin paljon tahmeampaa kuin täyteen pakatun tankolaukun kanssa. Niinku Kössi tuossa aiemmin mainitsikin. Lowridereille peukku siis.

Noh, kun tolla lähen ajeleen johonkin kauemmas niin varmaan satulaan tulee laukku. Lyhkäsellä matkalla varmaan pärjää pelkillä lowridereilla, ja kilon pari voi aina laittaa selkäänkin. Mua kun se ei varsinaisesti haittaa ja sitäpaitsi laukku lämmittää kivasti mun vanhoja munuaisia :stuck_out_tongue:

EDIT :smiley: kuvakulma jotenkin hassu, näyttää niinkun edessä olis 27.5"

tutam - 15:19, 18.4.2016 » No nyt! Onko ensimmäinen kuva palstan yksivaihdeahmasta tässä langassa?
Esittelin tän jo sivulla 18, mutta paljon on vierinyt sen jälkeen lihaa yli-isoissa potentiaaliväleissä.

Painaapi muuten semmoset 11 kg, mutta jotenki tuntuu kevyemmältä. 60 cm teräspyöräksi teräskeulalla ja levyjarruilla ei paha.

https://farm2.staticflickr.com/1674/26410418702_8197d3332e_c.jpg

https://farm2.staticflickr.com/1680/26502735795_cb39c5e0cf_c.jpg

Stonga on 42-senttinen Nanolight, jonka maalasin Motonetin kolikolilla. Yllättävän lähelle pääsin rungon väriä, ja eiköhän lian kertyminen pintaan vielä lähennä vaikutelmaa.

Tykkään tossa ylemmässä kuvassa siitä, miten viisto kaide seuraa yläputken suuntaa ja varsinainen kaide satulan suuntaa, ja siihen oli joku ystävällinen sielu ennakolta laittanut vähän “kuvaa Ahmasi tässä”-väriä.

ilman speissereitä ois helvetin kova

kaks edell. siistit!

Niin. Mikäli haluaa nostaa tangon ylös, niin mielestäni stemmi kannattaa laittaa rohkeasti sojottamaan.

https://farm8.staticflickr.com/7093/26803580396_aa0b0d378a_b.jpg

ihanan artesaania

LOVES!

Tuli sellanen olo, että vaijerinkuoret ahdisti liikaa.

Laitoin Jagwire Road Elitet, koska noi palapelihelmikuoret on niin kivoja. Ja suorat pätkät Avid FMJ:llä.

Tuli aika villin näköinen.

^^^ tuli outo tarve hankkia pikkuinen retkikirves tai hukari


Hmm.

Ahmat on oransseja. Tuota lajia en tunne.

en tiedä muista mut omasta mielestä toi mattamusta on aika meh

Mustakin on tajuttoman kova. :slight_smile:

Ei muuten ollut ajotuntuman juhlaa kilon etutartsin etupäähän kiinnitetyn parikiloisen kaiuttimen kanssa. Sai kattoa paikan ja nopeuden, missä ajoi lyhyen matkaa ilman käsiä. Tämähän ei mikään yllätys ollut mutta tuli kokeiltua.

Oon Soma Wolverinen hommaamista harkinnut kohtuu vakavasti, mutta pitäs varmistaa parit asiat:
Tolpan kiristin lienee kokoa 28.6mm, kuten vaihtajan pantakin?
Minkä levyset lokarit tuohon runkoon menee? Mietin Bluemelseja tuohon pultata kiinni
Onko kenelläkään hollowtech kampia kiinni tuossa rungossa? Miten ketjulinja sointuu sellasella setupilla? Mietin 1x10 settiä laittaa kiinni kammilla, joissa on 50,4 mm ketjulinja.

Ois parempi ku sata jänistä jos joku vaivautus näihin vastaamaan.

Edit: Vielä disclaimerina pakko mainita että käytin koko eilisen illan osalistan keräämiseen ja näiden kysymysten googletteluun, joten en ihan kylmiltään näitä kysymyksiä heitä.

-tolopan kiristin on 29.8/30 mm. Vaihtajan pannasta en tiiä.
-mulla on 53 mm bluemelsit kiinni, tönärin mukaan 60-milliset siinä ja siinä että meniskö.

-ketjulinja…Force CX1:n ketjulinja lienee 47.5 mm ja kun mulla on sellainen edessä ja 11-42 takana niin isoimmalla rattaalla on ketju sen verran vinossa että kun polkaisee taaksepäin niin hyppää ratas toiseks isoimmalle rattaalle. Mitään väliähän sillä ei oo niin kauaa kun tyytyy sahaamaan maantien laitaa tai rouhimaan soraa, mut maastossa sellainen ominaisuus on aika ikävä. Voihan olla et ominaisuus johtuu myös siitä et pakka on sun race (joka muuten tuntuu kyl toimivan aivan hienosti) tai sit noi modernit megarange-pakat on yleensäkin siltä osin paskempia kuin ≈32-36-piikkiseen limppuun päättyvät pakat.