1V8V Cogkola

Mjahas, meikällä jäi sitte makuupussi sinne työväentalolle. Onnistuiskohan sellanen että jos noi turun siskokset hakis sen tänään/huomenna? Sellanen liila everestin aika massiivinen pussiloinen.

Turun siskoksia taisi olla IC58 -junassa kotimatkalla, makuupussi kyllä löytyi ja taisi mennä jollekin Kokkolalaiselle odottelemaan että omistaja löytyy.

Tymppis tulee vasta huomenna ja lupaili että vois kävästä sen nappaamasta kunhan sijoituspaikka selviää. Kriisi ohi

Makuupussi on Veldellä.

Jes, vihdoin himassa. Viiden tunnin vr-junailu ei oo ihmisten hommaa. Kiitti kokkolan jengille järkkäämisestä ja vieraanvaraisuudesta ja öö noh kaikesta! Näkyillää taas jossai!

1V8V Kokkolassa

K iitos
O ma jallurasti
K ivat ällärit
K unnon sauna Sahalla
O nnellisia ihmisiä
L oistavat kelit
A joa.

Huh vihdoin kotona. Melko pitkä viikko alla, eikä tää viikonloppu ollut lainkaan hassumpi kruunu sille. Hyvät puitteet ja systeemit, kiitos järjestäjille. Saha oli upee mesta saunoa ja vetää. Perjantaina kannatti lähtee Wiskarin peesiin diskoon, pysyin retkipyörällä nipin napin perässä. Saatiin ihan tanssit aikaiseksi, tais lipsahtaa vähän jopa bileiden puolelle.

Uikkarit hävis ja baarista pöllittiin takki sekä hanskat. Kokkola antoi helposti enemmän kuin otti. Siisti oli nähdä uusia ja vanhoja tuttuja, upeeta porukkaa.

Muutama kuvatus meikäläisen vinkkelistä löytyy #1v8v #oulujuna2016 | Flickr

Kiitos kaikille! Kokkola järkkäsi hienot bileet, kivaa oli vaikka ihan kaikkeen en ehtinyt tai jaksanut junailusta johtuen. Sahan sauna perjantaina aivammahtavaa, pestopiirakkaa ei turhaan kehuttu ja seura toki varsin mainio. Erityiskiitos myös lauantain vohveleista, oli varsin sympaattinen ylläri.

Mainitsen vielä viikonlopun aikana tehdyn huomion siitä, miten kivaa on, kun porukassa saa olla ihan oma ittensä, oli se sitte joukkosaunomisesta ahdistuva hissukka tai suuna päänä heiluva ylisosiaalinen friikki. :wink:

kiitoksia kaikille! oli hauska ajaa Kokkolassa ja sauna oli hieno. hyvät ällärit ja kaikki!

ai niin hitto ne vohvelit, kyllä muuten maistui juuri paistetut vohvelit ajelun päälle siltä että ei varmaan löydä sanoja vaikka yrittäis.

ois ollu siisti tulla tänne mutta näin sentään tissit

Sahalla ois nähny esim mun tissit.

Saattoi siellä vilahtaa jotain muutakin.

Kiitos Kokkola ja ihanat tutut joita siellä tavata sain!
Vastaanottokomitea Jeppiksesä lämmitti väsyneen matkaajan mieltä ja Saha saunoineen oli mieletön kesämökki/paratiisisimulaatio, aijai. Todella pikanen kosketus pooloelämään tuntu myös hyvältä pitkän tauon jälkeen.

Ensimmäinen randoni tänne onnistu junailun merkeissä paremmin ku ihanasti, matkatovereille myös internethalaukset mau.
Vähän jäi harmittamaan kun urheilutalolla naisten sauna odotti kylmänä ja ankeana! Älläreissä akillesjänteeni telottua siirryin kuitenkin aika pian vanhempien hoiviin maaseudulle rentoutumaan ja viimeistelemään upeeta lomaviikkoa, pääsin myös paljuun lilluskelemaan joten tilanne tasottu aivan hyvin hhhee

Nyt annan vr-junan viedä minut pois pohojanmaalta, nähään!

Jäikö keltään mitään? Tuliko Johannalle korut kotiin?

ice0018 - 19:08, 24.5.2016 » Jäikö keltään mitään? Tuliko Johannalle korut kotiin?
Osallistumismaksu jäi maksamatta. Saisko internetmaksuohjeet?

^Sama homma muuten.

Kokkolan pyöräkilta cogkola ry
Fi55 4727 0010 0850 94

ice0018 - 19:08, 24.5.2016 » Jäikö keltään mitään? Tuliko Johannalle korut kotiin?
Ei oo vielä kuulunu. Katotaan, jospa ne vastaa.. Kiitti kun huolehit!