P: Klein Attitude nousee haudasta

Monivaihde on kuolleena syntynyt idea. Aihe on liian laaja, jotta palsta voisi pysyä fiksuna. Vrt fillarifoorumi. Siksi nää juntit postaa tänne, kun “klassikkofillarit ei kato kuulu tonne paskamasssan sekaan.”

Vittua ja paskaa, kusta ja suolenpätkiä! Murha! Murha! Vesuri ja kirves!

Kyllä väki kohta hoksaa et täällä kohdellaan vaihdepyöriä kuin persut pakolaisia.

josbanse - 10:38, 3.11.2015 » Nyt kaivattais vähän ylläpidon linjauksia, ettei tänne ihan mitä tahansa paskaa voi postata.
Nostelen vain talteen.

Mitä olet mieltä, olisko tuo “minkä tahansa paskan postaaminen” joidenkin yksittäisten käyttäjien linjaus ja ylläpidon linjaus että “kyllä maailmaan melua mahtuu”? Mitä jos ylläpidon linjaus olisikin, että nyt turpa kiinni? Tai mitä jos ylläpitoa ei kiinnosta vittuakaan tehdä linjauksia?

Ylläpito.

Linjaus.

Ylläpito.

Schmylläpito.

Linjaus.

Linja US.

Pillu.

Linjaus.

Yksivaihteen ajatus.

josbanse - 10:38, 3.11.2015 »
sani - 10:04, 3.11.2015 » http://www.monivaihde.net/
Nyt vittu rotia näiden vaihdehommien postaukseen. Ei ole mitään syytä laittaa vaihdepyöristä postauksia tänne kun vaihdepyörille on A) oma foorumi B) oma lanka tälläkin foorumilla. Nyt kaivattais vähän ylläpidon linjauksia, ettei tänne ihan mitä tahansa paskaa voi postata.
Kare_Eskola - 10:43, 7.10.2014 » Pyörästä en tiedä, mutta topic edelleen todistaa mitä pitikin. Vaihdepyörän voi ja saa postata. Natsimodet on että ok. Jotkut yleis-känkkäränkät saa hiekkaa bibseihin mutta se on niiden ongelma. Kokeilkaa vaikka.

Huh! Tosi kova. Onneks tää meni jollekkin rakastajalla eikä esim. mulle. Ois tullu ihan paska. Kleinit on kyllä seksiä alusta loppuun.

Ps. Menkää vääntää muihin topikkeihin.

client15 - 0:36, 3.11.2015 » harkitsen erittäin vakavasti rungon entisöintimaalausta
Tämä kiinnostaa. Ei se mitä tekee vaan miten tekee.

Jos täällä ei sais puhua muusta kun velolla pursuitilla ajamisesta ni vois olla aika hiljanen foorumi.

Joo toi maalaus ajatus vähä jäi itteääkin kinostelee. Meinasitko entisöintimaalausta vai mennä ihan omalla menolla? Joku nykypäiväsempikin liukuvärjäys turkoosi → pinkki vois toimia tässä rungossa tosi hyvin. Tää on jotenkin, niin “nykyaikainen” kuiteskin.

spacer - 11:30, 3.11.2015 »
client15 - 0:36, 3.11.2015 » harkitsen erittäin vakavasti rungon entisöintimaalausta
Tämä kiinnostaa. Ei se mitä tekee vaan miten tekee. Jos täällä ei sais puhua muusta kun velolla pursuitilla ajamisesta ni vois olla aika hiljanen foorumi.
En muuten muista, että ois sun projektia tultu tekemisestä moittimaan, eli eiköhän motiivit kritisoimiseen ole ennemminkin siinä, että tullaan ja lyödään vaihdeprojekti tulille. Kai tällaisen projektin voisi edes sinkulana aloittaa ja ehkä luontevasti edetä vaihteistukseen, mutta yhtä paljon kuin vaihdeprojektien vastustajat haistattelee projektiin, projekti haistattelee foorumille, joten eiköhän ainoa luonnollinen tapa ole kritisoida näitä, jolloin edes joku linja pysyisi.

mee josba ajaan, oon itekki just tässä toinen ajokenkä jalassa menossa kiellettyyn metsään

no nyt on toinenki jalassa

spacer - 11:30, 3.11.2015 » Jos täällä ei sais puhua muusta kun velolla pursuitilla ajamisesta ni vois olla aika hiljanen foorumi.
Ja argumentaatiovirheesi on: [Väärä dilemma](https://fi.wikipedia.org/wiki/V%C3%A4%C3%A4r%C3%A4_dilemma)

Sinä tiedät aivan hyvin, että vaihdekleinin ja velopursuitin välissä on helvetin monta yksivaihteista pyörää, joista voi puhua ja joista puhutaan täällä. Miksi siis esitit asian mustavalkoisena?

luulin et tänään on tiistai mut onki perjantai

saako korkata jo?

FF - 14:10, 3.11.2015 » luulin et tänään on tiistai mut onki perjantai saako korkata jo?
Onneksi yksivaihteen ylläpidon kanta on, että häiriköinti ja tarpeeton väliinhuutelu on arvokkaampaa, kuin asiallinen keskustelu.

Jengi on ihan hemelinä heti ku heittää vähänkää sarkastisen ajatuksen kehiin. Ei se ollu mikään vittuilu josbaansea kohtaan vaikka sen pyörään viittasinki. Emmä sanonu mitä täällä saa tai ei saa puhua. Mut onkai täällä tilaa muillekin kun ratapyörille.

Kerrataan vielä tämä:

spacer - 11:30, 3.11.2015 » Ei se mitä tekee vaan miten tekee.

juu ei

spacer - 14:34, 3.11.2015 » Jengi on ihan hemelinä heti ku heittää vähänkää sarkastisen ajatuksen kehiin. Ei se ollu mikään vittuilu josbaansea kohtaan vaikka sen pyörään viittasinki. Emmä sanonu mitä täällä saa tai ei saa puhua. Mut onkai täällä tilaa muillekin kun ratapyörille. Kerrataan vielä tämä:
spacer - 11:30, 3.11.2015 » Ei se mitä tekee vaan miten tekee.
Oot kyllä yhtä paljon väärässä kun sen sun pyörän droppivalinnassa. Tämä palsta on yksivaihde, selkeästi etuliite linjaa. Puuhailla voi yksivaihteisillakin?

Ei ole etuliite.

Täällä on ny foorumin linjaukset, vaihdepyörät, fiksit ja liitteet senverra sekasin et pastetaan suoraan wikipediasta vähän asiaa (etu)liitteistä jonka jokaisen true-fiksimiehen kantsii tietää. Sori offtopic:

"Affiksi on sanan runkoon liitettävä osa. Affiksit jaetaan alatyyppeihin sen mukaan, mihin ne kiinnittyvät suhteessa sanavartaloon.

prefiksi, eli etuliite, esimerkiksi suom. negaatio /epä-/.
suffiksi, eli jälkiliite, esimerkiksi suom. yks. 1. persoonan omistusliite /-ni/. Suffiksit ovat suomessa erittäin yleisiä.[1] Ne jaetaan seuraavasti:
–johtimet (jak|aa + -o > jako, sattu|a + -mus/-mys > sattumus)
–päätteet (verbien persoonapääte: olen; nominien sijapääte: talossa)
–tunnukset (verbeillä modus olisin, pystynemme ja tempus nauroivat; nomineilla monikon tunnus: kissat)
–liitteet (nominien omistusliitteet: autotallini)
–liitepartikkelit (esimerkiksi verbeillä: -pa/-pä, -han/-hän, -ko/-kö, -s > tekisinkö, tulepa tänne, oletkos aivan varma, sehän on mukava kuulla)

infiksi on affiksi, joka tulee sanan (tai sanavartalon) sisään, esimerkiksi akkad. separatiivi /-ta-/, elûm ‘mennä ylös’ > etlûm ‘mennä ylös jostakin’
sirkumfiksi tulee sekä sanavartalon alkuun että loppuun, esimerkiksi nahuatlin omistusliitteet tl-substantiiveissa: yks.1.persoona /no- -uh/ coá- ‘käärme’ > nocoáuh ‘käärmeeni’
transfiksi on epäjatkuva affiksi, lähinnä seemiläisissä kielissä, esimerkiksi arabiassa, ktb ‘kirja’, josta transfiksillä i-ā saadaan (yksikkö) kitāb ‘kirja’, u-u (monikko) kutub ‘kirjat’ jne.
ja
superfiksi vaikuttaa äänteiden suprasegmentaalisiin piirteisiin, kuten tooniin (esim. mbayn kielen frekventatiivi: rīyā ‘jakaa’ > ríyā ‘jakaa monta kertaa’)"

Mutta aikuisten oikeesti, voisko joku (asb?) tehdä näistä vaihdehommista, jopoista sun muista ei-ssfg -pyöristä jotku ohjeet miten toimia tämmösten projujen kanssa ni saatais tää sössötys kuriin? Ohjeistukselle on selvästi tarvetta.

spacer - 19:06, 3.11.2015 » Täällä on ny foorumin linjaukset, vaihdepyörät, fiksit ja liitteet senverra sekasin et pastetaan suoraan wikipediasta vähän asiaa fiksislangista jonka jokaisen true-fiksimiehen kantsii tietää. Sori offtopic: "[u]Affiksi[/u] on slangisana joka koostuu sanoista affinity kissena rääd fiksibyke [u]prefiksi[/u] tarkoittaa fiksimaailmassa etuliitteen lailla lyhyen yksinkertaisesti ensifiksiä [u]suffiksi[/u], suffer fixie = kärsimysfixybike, yleensä tätä termiä käytetään pieleen menneissä oppirahaprojekteissa. [u]infiksi[/u] on fixie bike joka on kullakin hetkellä in eli skenen suosiossa [u]sirku[s]m[/s][b]s[/b]fiksi[/u] on sirkuksen vanha vitun rääd rossin konversio [u]transfiksi[/u] on lyhenne transition fixy byke, tarkoittaa siirtymiin tehtyä spesifia fixybikeä. [u][b]super[/b]fiksi[/u] eikös tää oo aika selvä, eliitin fiksit kuten meikän rossini Mutta aikuisten oikeesti, voisko joku (asb?) tehdä näistä vaihdehommista, jopoista sun muista ei-ssfg -pyöristä jotku ohjeet miten toimia tämmösten projujen kanssa ni saatais tää sössötys kuriin? Ohjeistukselle on selvästi tarvetta.
pitiks sun postata näin?

Mitä hittoo. Josbanse alkoi huumorimieheksi.

Myönnetään että aloitin postauksen lukemisen vähän skeptisenä mutta kyllä se nauratti!