AMA: Töpseli

^ On valot totta kai! Mut irrotettavat ledivalot jotka on rumat, eli ei ne amaan kuulu fy fan.

Jarrukahvojen asento just hyvä, hartaudella hiottu ja mallattu. Mulla on pitkät sormet.

Sinkulana tosiaan vois mennä ihan normipolkimilla, mut en mä vaan tykkää enää vetää paljaalteen, tuntuu tosi oudolta. Saa noilla kuitenkin pyöritettyäkin auttavasti, eikä tarvii pelätä et jalka lipsuu polkimelta ku runttaa putkelta. Ja mä asun mäen päällä, joten runttausta tulee päivittäin.

Tyylikäs kulkine! Tykkään.

Classy!

ritari_s - 17:20, 1.11.2015 » Arkiajopyörässä vois varmaan olla heijastimet ja valot kans. Muutenhan tää on oikein mainio, ja jarrukahvat on just oikein.
Jaa nytkö me aletaan jeesustelemaan heijastimistakin? Mitä valoihin tulee, niin kukkahatturitari on hyvä ja käy lukemassa Karen postaamat ohjeet fillarin valokuvaamisesta.

Mitäs tuolla takajarrun kiinnityksessä tapahtuu?

Näppärä herrasmiespyörä

Asb tuli vähän myöhässä jälkiliukkaille, kun kommenttiin oli jo ehditty vastata.

Nykymuotiahan on napadynamovalot ja ei semmosia amaa varten poisteta. Olisivat hyvä lisäys tähänkin pyörään, mut maksavat kyllä rahuakin.

Lumikko - 17:47, 1.11.2015 » Asb tuli vähän myöhässä jälkiliukkaille, kun kommenttiin oli jo ehditty vastata.
Its.as. ei ollut. Kerp on sössöting.
asb - 17:36, 1.11.2015 »
ritari_s - 17:20, 1.11.2015 » Arkiajopyörässä vois varmaan olla heijastimet ja valot kans. Muutenhan tää on oikein mainio, ja jarrukahvat on just oikein.
Jaa nytkö me aletaan jeesustelemaan heijastimistakin? Mitä valoihin tulee, niin kukkahatturitari on hyvä ja käy lukemassa Karen postaamat ohjeet fillarin valokuvaamisesta.
yhyy/lol
asb - 17:36, 1.11.2015 » Mitäs tuolla takajarrun kiinnityksessä tapahtuu?
Hmmm tarkennatko, en hahmota mihin viittaat?

Veikkaan, että kyseessä on toi pultti, joka näyttää vähän liian pitkältä. edit: siis tulee jarrusillasta vähän ulos.

edit2: on muuten nasta pyörä. noi lokarit sopii yleisilmeiseen hienosti.

Eikös tuo uppomutterin kaulus pitäisi tulla sillan ulkopintaa vasten?

Ah! Joo. Tosiaan. Pyöristin aikanaan alkuperäisen pultin ja ainoa varaosa joka mulla silloin oli miljoonalaatikossa oli toi etujarrun pultti. Olin totta puhuen unohtanut koko asian. Voisin kirjoitella vaihtavani pultin oikeanlaiseen niin pian kuin mahdollista, mutta tosiasiassa luulen että en a) muista b) jaksa.

e: eli siis uppomutterin kuten tuossa yllä oikeaoppisesti nimitettiin

Pyörä on kyllä hyvällä maulla koottu. En keksi parannettavaa. :slight_smile:

Eikös tämä ollut jotain 57,5 cm korkea keskiöstä seatclusterin keskelle? En muista enää omilta plugiajoilta, mikä olisi ollut keskiön korkeus, tai mittasinko sitä puolestaan ikinä. Mutta voisin kuvitella että käytännöllisen runsas bb-drop selittää myös osaltaan tuota mainittua korkeutta, klassisen korkealle sijoitetun vaakaputken ohella.

tulipa hyvä fiilis tästä.

erityisesti siksi, että runkosetin varhaishistoria on vähemmän menestyksekäs.

Chargen selitys lyhyelle geolle on, että kaupunkipyörässä pitäis olla pystympi ajoasento. En ihan osta, koska ylöspäin tankoa pitäis siirtää eikä vältsiin syliin tuoda.

Oli miten oli, pitkäjalkaisten ei tarvitse varoa vaakaputkea ja tuleehan se korkealle, ni satulatolppaa jää enemmän piiloon.

nysimum - 17:24, 1.11.2015 » ^ On valot totta kai! Mut irrotettavat ledivalot jotka on rumat, eli ei ne amaan kuulu fy fan.
Noista valoista. En tiedä minkälainen kiinnitys siinä on, mutta yksi ilta Tulit vastaan ja kirkas valo oli suunnattu siten, että loisti inhottavasti suoraan vastaantulevien silmiin.

Mutta siisti pyörä, voisin itsekkin ajella vastaavalla :slight_smile:

korjaa stongan asento

Todella siisti plugi. Kaikki on kohdallaan ja uskon, että kilsoja tulee tosiaan veivattua.

Mua häiritsee vähän toi etulokarin kärki. Sen sais asettumaan siistimmin renkaan päälle levittämällä lokaria jarrun kohdalta (tai just jarrun etupuolelta, jos jarrun kohdalla ei ole tilaa). Vai pitäiskö sitä ite asiassa puristaa ensin kasaan viistoputken tienoilta, missä se on vähän liian lähellä kumia.

Kivan näköinen pyörä!Mietityn oloinen kokonaisuus.

Asettuivatko kammet symmetrisesti pyörän keskilinjaan nähden käyttämälläsi UN-55 110mm Super Erikois Keskiöllä?

edit. eli onko vasemmasta ja oikeasta kammesta sama välys ketjupysykkeisiin(chainstay huom.)?