P: 60's Monark, classy sinkulointi

Automatic - 10:42, 23.9.2015 » Kuski on täydellisen mittanen. Kalkulaattori suosittelee 10-11cm stemmiä, jos siitä ottaa sen pari senttiä niin jää silti pidempi stemmi kuin mitä tossa nyt on.
Ja suositus toden totta on droppitangolle, laittaessasi porteurtangon tms. tulee asennosta millä tahansa kannattimella joka tapauksessa paljon lyhempi, eli pysty, eli eiköhän se siitä.

Tarkotuksena on käyttää edelleen Mafaceja jarruina uusituilla letkuilla. Nurinperin jarrukahvat on ollut ajatuksena jos päädyn pitkään tankoon, kokemuksia mitkä mallit toimii hyvin centerpullien kanssa?

e. löyty jo

Mä tulin tänne vähän nillittään. Ekaksi ne ei varmaan oo tubeless-vanteet vaan tubularvanteet. Sit mafacin center pull -juttuihi ei mee mitään letkuja vaan vaijerit ja niiden kuoret. Letkut nestelevareihin sit, eiks je?

Asiaan!!! Tee siitä se herrassinkula, mitä olit ajatellutkin. Lokarit ja tartsijuttuja ni on hyvä…

PS. älä hukkaa vaihdekamoja mihkään.

edit. Jos kerran kiekot menee uusiks, ni kannattaisko miettiä kokoa 584, niin mahtuis KUNNON LIHAT? Vai tilasitko oikeesti jo 622?

Vanteet tuubirenkaille, joo. Ei siitä montaa viikkoa/kuukautta oo kun edes opin mistä kyseisissä renkaissa on kyse. Termit sotkeentuu.

Lokarit tietty. Tää runko on kuule niin reiluilla väleillä että mahtuu hyvän paksuset kumit jo 622:sena. Näin tosin siis vain mittanauhan mukaan.

Herrasmies-sanasta tuli mieleen että ihannetapauksessa rungon ois ehtiny vielä maalauttaa raikkaammalla värillä ja niin että muhvit paremmin esillä yksityiskohtina. Nykyset tekstit ja kruununauhat turhan äijät.

Maalaushommat jää myöhempään harkintaan, mutta on mulla jokunen anti-testo detsku mielessä.

Eiku ei maalata, eihän?

Sen näkee sitte. Sitäpaitsi samaan pyöräkellariin tuotiin uudempi Monark samalla värillä, kruununauhalla ja mitä vielä. Hetken sydän pomppas että jollainko muka samanlainen. Ei ollu onneks yhtä hieno, muhviton runko ja fauberi. Näin yleisesti tykkään uniikkikappaleen näkösistä, tehty itelle/toiselle, ei keskiarvolle.

wehola - 21:13, 23.9.2015 » ei maalata

Toi on tarunhohtoista Reynolds 531 putkee, siis kaikki putket, ranskis (35x1) keskilö, campan dropit vissiin.

Lukee satulaputkessa “Flygstål”?

ja en tiedä kuinka painokkaasti pitäisi sanoa ilman että menetät kasvosi mutta älä maalaa, tulee rumempi, arvo romuuntuu, linnut rupee lentään selällään ja helevetti pääsee irti.

marlon - 19:13, 24.9.2015 » ja en tiedä kuinka painokkaasti pitäisi sanoa ilman että menetät kasvosi mutta älä maalaa, tulee rumempi, arvo romuuntuu, linnut rupee lentään selällään ja helevetti pääsee irti.
+1. Et tuosta ainakaan herrasmiehempää saa kovin helpolla. Sehän on kuninkaallisen näköinen, jos toi on "äijää", niin estetiikantajusi on... no, niin... erilainen kuin minulla.

siis kohta viiskytvee oleva hyvämaalinen ja koristeellinen laatupyörä, joka on tarkoitus antaa lahjaksi. ja semmoisen maalaamista harkitaan koska sukupuolitus. olisinko mieltä.

Pinkki plastidippi ja internetti paloiksi.

Ny jumALAUTA ET KOSKE TUOHON MAALIPINTaan! Pinkkejä muotipyöriä saanee neetistä muutamalla satasella, jos tämä ei tälläsenaan miellytä.

Maalaa ihan vittuillakses.

Kiva fillari sulla. Pistä jemmaan pariksi vuodeksi ja palaa sitten projektiin. Sen jälkeen osaa ihan eri tavalla katsella, että mikäs aarre sitä sattukaan kohdalle.

Ongelma on tietysti vielä se, että mistä toiselle puoliskolle fillari lahjaksi…

Automatic, lue tarkasti seuraava teksti (boldaan oleellisen)

marlon - 19:13, 24.9.2015 » Toi on tarunhohtoista Reynolds 531 putkee, siis kaikki putket, [b]ranskis (35x1) keskilö[/b], campan dropit vissiin. Lukee satulaputkessa "Flygstål"? ja en tiedä kuinka painokkaasti pitäisi sanoa ilman että menetät kasvosi mutta älä maalaa, tulee rumempi, arvo romuuntuu, linnut rupee lentään selällään ja helevetti pääsee irti.
Ton lauseen piilosanoma on, että koska kierteet on täyttä ranska paskaa, kannattaa runko samantien maalata. Tuleepahan omalla maulla tehtyä. Sit kun ei sytytä, kannattaa pistää runko metallikeräykseen. Muista toki silloin irrottaa keskiö ja ohjainlaakeri. Jos ne on molemmat Campagnolo, saat todennäköisesti koko pyörästä maksamasi summan takaisin kun luukutat eteenpäin.

Etit sit seuraavaks paremman rungon. (531 voi olla täysin ohentamatonta pataputkea, Columbus SL on se merkintä minkä haluat rungosta löytää)

8---------DD

Ahahaha. Lisää jonneja.

:slight_smile:

E: Jos haluut Automatic välttämättä lähteä maalailuhommiin, niin eiköhän me löydetä sulle joku sopiva runko vaikka päittäin vaihdettuna.

Ihana pyörä. Mulla ja Marlonilla on samanmoiset, mutta vissiin eri vuosimallia, kun teipit ja haarukan kruunu on eri. Ja tuo värihän on mitä upein.

Näyttääkö tutulta?

http://www.cykelhobby.com/monark68.html

oi noita aikoja kun on ollut yksi ote

nykyään vaa sössötetään hupuista