LÖYDETTY: Rossin Record

Vitun hyvin alko tämäkin syksy.


Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Espoon Kauklahdesta, oli pyörävaraston kellarissa. Satulaputken kiristyspulttia en ollu ehtiny laittaa ja rungossa on normaalien tarrojen siaan “Donna Super” -tarrat joita ei taida juuri muissa pyörissä olla. Omniumit, lyhentämätön skeneriser, kaksjarrunen fiksi. Tiiätte mitä tehdä.

Edit: tässä tosiaan on valkosella vasaralakalla paikkamaalattu chippejä vähän sieltä sun täältä ja varsinkin vetopuolen chainstayn tuo sisempi puoli josta about kaikki oli hangattu pois.

E: linkki amaan, katon illasta josko saan lisää kuvia kaivettua.

eisss… pidetään silmät auki.

perseestä tällainen ryöväily.

PS. ei nyt varmaan tässä paljoa lohduta, mutta onpa helvetin siisti pyörä

Jep, entisen suomalaisen naiskuskin kisarunko, tarrat on itse liimattu kuulema

Täs viel pari kuvaa, enempää ei taida olla koska olin öö just äskettäin vittu kasannu tän.


Ja joo, vaijeri-vitun-lukolla molemmista pyöristä ja rungosta läpi. Oli tarkotus säilyttää tätä turvallisesti taloyhtiön pyöräkellarissa kunnes saan tilattua kunnon lukon, mutta enpä näemmä säilytäkään. Naapurisota tulille.

Huhhuh huuuuh viiittu jes, sain eilen inboxiin kyselyä että oiskohan multa yksivaihteinen pyörä kateissa, joku ei-foorumilainen oli ilmeisesti työmatkallaan nähnyt tän vähän hämärissä olosuhteissa ja googlen kautta löytäny tänne. Jos palstaat eksyt lukemaan niin kiitos vielä ihan hemmetisti, agentti sai tän poimittua samana iltana kun pyörä oli siirtynyt vaan jokusen kilometrin päähän rikospaikasta.

Ei niin hyvää etteikö jotain paskaakin, en meinaan tiedä millä vitulla tätä on murjottu ja just alottelenkin vikalistan kirjottamista että voi seuraavaks jänskätä vakuutusyhtiön kanssa jotain diiliä siinä tapauksessa että tunteet voittaa taas järjen ja ylipäätään haluun tän takas.

Pidän tästä!

Kerrohan sitten miten vakuutusyhtiön kanssa käy. Jotenkin tuntuisi itsestä ainakin hankalalta selittää että pyörä pöllittiin ja paskottiin, mutta 6kk jälkeen lopulta palautui omistajalle muun kuin viranomaisen toimesta.

Etenee: jubailtiin vakuutusyhtiön kanssa aiheesta ja kun ottivat puheeksi että ryttyliiteri huolisi sen huomaansa, kyselin mahollisuudesta lunastaa ja nyt pyysivät tekemään tarjouksen ja liittämään siihen vauriolistan ja pari valokuvaa.

Nyt vielä pitäis miettiä miten paljon haluan köyhtyä noin totaalisesti raiskatusta konversiosta.

eikö tässä kannattaisi tarttua vakuutusyhtiön lunastusehdotukseen: saisit rehtiä fyrkkaa sopivan kokoisen rungon ostoon.

Niin siis onko tää korvattu sulle jo? Vai pitääkö sun tehdä vakuutusyhtiölle lista siitä, mitä haluat tästä jos vakuutusyhtiö lunastaa sen?

Jos runko on kondiksessa niin pyydät hyvät rahat kaikesta muusta. Hävettäis paalata rossin.

Tää on korvattu mulle jo syksystä ihan hyvällä rahalla ja nyt neuvotellaan raiskatun pyörän käypästä arvosta. Tällä hetkellähän tämä on yhtiön eikä mun omaisuutta. Skidi, muuten varmaan tekisinkin noin mutta tunnen kääpiön jolle tää vois olla sopiva.

Jos haluat niin voin laatia kirjallisen arvion rungon arvosta asiantuntijalausuntona ja pidän huolen että se on sulle edullinen. Lisään arvioon perustelun miksi runko pitää säilyttää. Loput osat voit sitten jättää vakuutusyhtiölle.

E: runkohan on suomalaista kilpapyöräilyhistoriaa maajoukkuetason ajajalta. Mä ton sillon ostin alkuperäseltä omistajalta

ite löysin torista omani kerran ja ihan raiskattuna

sanoin vakuutusyhtiöön että pyörä on korjauskelvoton joten sain pitää sen, tein sitte poolopyörän siitä

keulasta oli kaulaputki irti ja kaikkea pientä laittoa

walto - 15:26, 31.3.2016 » Tää on korvattu mulle jo syksystä ihan hyvällä rahalla ja nyt neuvotellaan raiskatun pyörän käypästä arvosta. Tällä hetkellähän tämä on yhtiön eikä mun omaisuutta. Skidi, muuten varmaan tekisinkin noin mutta tunnen kääpiön jolle tää vois olla sopiva.
Nyt seuraa tärkeä kysymys: pyydettiinkö sinua perustelemaan tuo hyvä arvo silloin jotenkin osissa vai ihan vain kokonaisuutena? Jos osien summana niin teitkö arvion itse?

Tässä kohtaa kaikella kunnioituksella kehotan jättämään Joshannesbansen tarjouksen asiantuntijalausunnosta väliin. Parhaimmassa tapauksessa istutte molemmat käräjillä vakuutuspetoksesta vaikka asiantunti_a tarkoitti vain hyvää.

josbanse - 15:34, 31.3.2016 » Jos haluat niin voin laatia kirjallisen arvion rungon arvosta asiantuntijalausuntona ja pidän huolen että se on sulle edullinen. Lisään arvioon perustelun miksi runko pitää säilyttää.
http://i.imgur.com/2WWgvD5.jpg

Juu kiitos Jossu tarjouksesta mutta jätetään väliin.

Aiemmin sain siis massit tehtyäni hinta-arvion koko pyörästä ja liittämällä siihen kopioita eri verkkokauppojen tilaisvahvistuksista sun muista. Nyt vaan näytän pyörän nykytilan ja ehkä tarjoan jotain, mutta saas nähä. Se ois jälleen uus ruosteenpoisto-operaatiokin edessä koska mitä ilmeisimmin ollu ulkona, ellei jopa hangessa.

Siinä on kaks vaihtoehtoa:
A) Ne joko katsoo sun aiempaa arviota ja miinustaa siitä rungosta vähän ja vaatii sen.
B) Niillä ei nyt just oo aikaa ja se on jollain pyörää koskaan ajamattomalla möhömahaisella vahinkotavaratarkastajalla se koko vehje ja sä sanot että “ei tosta saa mukaan juuri ku pari osaa, runkokin menis muistoksi seinälle kun on tunnearvoa, kammet on jumahtanu kiinni ja blaa blaa” ja lunastat itsellesi koko paskan alle satkulla.

Sit on tietty se, että annat sen mennä ruttutukkurille, noudat sieltä polkuhintaan ja toivot että joku muu ei ehdi ennen. Viimeksi Espoossa oli Canyonin hiilarikokonaisuus Campan osasarjalla sellaiseen hintaan, että ehjän takakiekon myymällä ois saanut kaiken muun ilmaiseksi ja vähä voita leivän päälle.

Anteeksi maalaisuuteni, mutta mitä tarkoitetaan yo. viestissä olevalla espoon ruttutukulla? avk:ta? Onko sielä fillareitakin?

AVK joo. Siellä on mitä sattuu ajoneuvovakuutuksiin liittyen rikki meneen. Esim maailman kovin pitsauuni alle 8000 tällä hetkellä.

anteeksi vielä raju offtopic, mutta kiitos tästä. Useasti olen tuola käynyt, mutta tämä oli uusi tieto. :slight_smile: