P: Cannondale Caad 10 Track

#aah

tuo keskiöhomma on jännä. luulin että näissä on perus bsa-kierteet. dolan setassakin on samanlainen painauma etuvaihtajaa varten, ei kannata välittää.

Sama keskiö kun maantierungossa. Tuotantokustannukset… Jos keulan kulmakin on sama ni onko myös sama keula?

Tän rungon kanssa jotenkin moni asia pistää mietityttämään miksi se on olemassa - tää ei vaikuta muihin amerikanfikseihin verrattuna tarpeeksi muodikkaalta hipsteripulkaksi, ja sit taas jotenkin kuvittelisi että oikeat ratapyöräilijät kaipaisivat ratakeulaa ja ratakampien kanssa suoraan yhteensopivaa keskiöstandardia. Onkohan tolle BB30:selle yksiäkään ratakampia olemassa?

Toisaalta runko kuitenkin lienee huippu ja kevyimpiä alumiinisia mitä löytyy, ja toi kompliitti on tosi hyvänhintainen ja kasattu järkevillä palikoilla jos vertaa esim. siihen millasilla kasauksilla Cinellin ratapyöriä myydään englannissa (esim. Cinelli Mash Histogram (2016) | Track Bikes | Wiggle - levottoman kallis, tuubikiekot, kuitenkin Michen halppiskammet ja bullistanko, eihän toi sovi minkäänlaiseen käyttöön suoriltaan).

Kiinnostava laitos joka tapauksessa, seurantaan!

Onhan tuossa monta hassua juttua juu.

Siitä huolimatta tämä ja edeltäjänsä, jota pääsin myös koeajamaan, ovat livenä pirun siistejä ja vahvasti osasyyllisiä siihen, miksi tännekin olis nyt tulossa kevyttä katurataa pitkälle kuskille. Alkaa vannoutuneen teräsmiehen viitta repeillä eli Apa kerpeles…

Ite jätin yhen kännärin ostamatta tuon keskiöstandardin takia. Sen verran kuitenkin aiheesta luin silloin, että praxis worksin keskiöadapterilla on suurin mahollisuus saada onnistunut lopputulos. Mee ja tiiä. Kivannäkönenhän tää kyllä munsta on.

Mika K - 12:13, 20.7.2015 » Onhan tuossa monta hassua juttua juu. Siitä huolimatta tämä ja edeltäjänsä, jota pääsin myös koeajamaan, ovat livenä pirun siistejä ja vahvasti osasyyllisiä siihen, miksi tännekin olis nyt tulossa kevyttä katurataa pitkälle kuskille. Alkaa vannoutuneen teräsmiehen viitta repeillä eli Apa kerpeles..
heh, menitkö oikeasti ostaa sen Mässin?! voe mahoton.

Näyttää paremmalta dropilla. Riserilla ihan hybridi.

josbanse - 13:03, 20.7.2015 » Näyttää paremmalta dropilla. Riserilla ihan hybridi.
Tämä

Pakasta vedetty on yllättävän hieno (lukuun ottamatta spacereita)!

Jani S - 12:34, 20.7.2015 » heh, menitkö oikeasti ostaa sen Mässin?! voe mahoton.
Sanos muuta kato.

luulis et jotku bb30 rotorit toimis ilman naksumisia tai en tiiä?

Keskiö on omaa luokkaansa juu, mutta sen kanssa on elettävä. BB30 on selvästi kännärin juttu. Mielenkiintoista olisi nähä dataa paljonko noista napsumisista on cannondalelle reklamoitu. Sekä caadx eli krossareissa että maantiemallistossa napsumiset ovat ilmeisesti enemmän sääntö kuin poikkeus ja niissähän ei ole siis mitää adaptereita. Tosiaan rotorilta ainakin saa ratakampea bb30seen, mutta tämän värkin kestosta ei voi tietää muuten kuin ajamalla se loppuun.

Asb, keula todella on sama kuin maantieveljessä!

Hinta on minunkin mielestä hyvä noin kevyeksi rungoksi ja tuollaiseksi osasarjaksi. Paino ilman polkimia (heijastimiem kanssa, lol) oli 6.8kg. Hyvä verrata juurikin tuohon madutin-henkilön linkkaamaan mäshiin.

Ehkä tän juju on se cannondale. Cännärimiehet ostaa aina cännäriä oli kyse sitten maasturista tai hybridistä. Ei ole mitään väliä kierteillä tai keulalla kunhan kyljessä lukee cannondale. Sitte meneeki sormi suuhun kun huoltoa pitäisi miettiä. Ehkä lefty on tästä jokseenkin toimiva esimerkki.

Eka kuva kyllä vaikuttaa aivan hyvälle

Pyörä näyttää siltä että kun keskiön nakutuksen saa loppumaan niin ei enää muista tarvii haaveilla. Oisko kokoa isompi ollu liian iso? Minkä kokonen rengas menee?

Mustat tb14:set…

mieltä lämmitti tämä pyörä!

Siisti on :wink:

Jos aikeissa myydä nii DIBss

Saispa tätä a) runkosettinä b) mustavalkoisena, joka on kymppien paras väri.

Kokoa isompi ois ollu liian pitkä. Muinaiset ite tehyt kotimittaukset muuttu aika rankasti mittapukilla käynnin jälkeen: jalan sisämitta kasvo 3cm. Senhän tietää mitä se tekee selälle jos kokonaismitta on kuitenkin sama 184cm. Sisämitta siis 91cm.

Bikefit toki suositteli mulle 58cm kokoisen caad10 maantiepyörän, mutta se speiseripino ja erektiostemmi mitä siihen setuppiin kuului, että pituus saatiin sopivaksi, oli melkosta. Mieluummin venyttelen iltaisin lyhyttä selkääni.

Rengastilaa on saman verran kun mäshinii haarukassa. Takana on muuten yksi hassu kohta lisää: rengas ei pyöri jos kiekko on droppien pohjassa.

En osaa vielä säätää kameraa niin, että saisin tuon todellisen vihreän taltioitua. Livenä väri on parempi. Tämä oli jopa positiivinen yllätys hailakkaan katalogikuvan jälkeen. Tästähän väläyteltiin joskus täysin mustaa versiota kultasilla dekaaleilla ja kultaisella ketjulla, mutta se oliki vaan kuva.


Eilen lähti vanha adapteri keskiöstä. Homma oli menny sen verran hankalaks, etten saanut keskiötä enää kotikonstein auki. Adapteri kun pyöri tyhjää ja keskiökupit siinä mukana. Ammattimiehillä ja kunnon vehkeillä homma kuitenkin luisti hyvin. Onnekseni hyllystä löytyi suoraan asennettavaksi uusi adapteri ja nyt olen vain odotellut liiman kuivumista. Toivottavasti nyt pääsis taas vähän pidemmälle ilman naksumisia.

Eli seuraavaksi suginon keskiö silkkihansikkain paikalle toivoen, ettei sitä tarvitse vähään aikaan aukoa.

Tässä vielä yksi kuva cännärin takahaarukasta ja -dropeista. Heh.