P: Rossin Performance EL Pista 26 Pursuit

Äijä elää fixed life

Toi keula nimenomaan tässä viehättävintä. Bullis siihen kuuluisi mutta perseilyn vuoksi pitää ainakin kokeilla sekä dropilla että apehangerilla. Multa saa apehangerin lainaan. Ja internettiin kuvia perseilysetupista, karaisemaan herkkämielisiä. ihavitukova

Ajokuva dropilla alaotteelta kiinnostaa.

Sais ny eka kammet ja kiekot. Tossa forkmountissa on se hyvä puoli, että siinä on vähän vartta niin jollain riser ohjaamollakin voi ajella. Vois olla vähän ongelmallinen joku perus clampista vielä alaspäin pudottava bullis kun kädet ois alempana kuin etukehä…

Mut joo, hakusessa toistaseksi kiekot, satulatolppa, kammet ja 3ttt moscow takhion bullhorn, joskin teetätän muutaman teräksisen replikan, yhden itselle ja pari myyn ebayssa ja katan omani kustannusket.

Tää on kiva, eihän pilata tätä

Kova. Teetkö tähän tuplalevyt?

netspider - 20:36, 22.6.2015 » Kova. Teetkö tähän tuplalevyt?
Eikös yksi ollut valmiina jo :-)
josbanse - 19:09, 22.6.2015 » En kommentoi hintaa enempää, mutta reilusti enemmän kuin torin ilmoituksessa luki
http://i.imgur.com/7zoQriE.png

Yksi levyhän tossa tosiaan on loppuhiontaa ja kannua vaille valmiina :wink: Ei noi kämälevyt yleensä niin kalliita, etteikö raaskisi sit tarvittaessa ostaa…

Onhan tää kova. Saat Ebayssä tosta hyvät rahat viel joskus.

Äijä alkaa olla jo uskottava tekijä markkinoilla, kun Velosportissakin suostuivat myymään haarukan sulle. Itse kävin pari kertaa pursuit-vaiheessa siel setelitukon kanssa kyselemässä, mut ei vaan rahat kelvannut.

Jos sä sen seinälle laitat niin ei ole niin justiinsa niitten levyjen kanssa.

Sitte kun saat tän kasattua niin ois muuten varsin mielenkiintoista jos vertailisit millasia eroja velolla tulee nopeuksissa tällasella verrattuna moderniin katurataraamiin.

kova setti! mikä tossa on temmin klämpin standardi?

^En oo viel kattonu mut totahan voi vähän levittää tai puristaa stongan mukaan kun on terästä niin ei oo niin justiinsa, vois kyl mitata

(en pasko, älkää huoliko, 26,0mm on)

Ja kuvia:
IMG_20150622_180127
IMG_20150622_211918
IMG_20150622_211959
IMG_20150622_211938

Eikös ton ylimääräisen tosta keulasta vois vaan rälläköidä pois :slight_smile: Kuulema niin on Suomessakin aikoinaan tehty sääntömuutosten seurauksena.

Vois.

TBU - 21:50, 22.6.2015 » Eikös ton ylimääräisen tosta keulasta vois vaan rälläköidä pois :) Kuulema niin on Suomessakin aikoinaan tehty sääntömuutosten seurauksena.
Vois mun mielestä kans.

Josbuli vois myös laittaa tän naftaliiniin ja kahdenkymmenen vuoden päästä vaihtaa rungon avoautoon.

^En tiiä miksi mutta mx-5 ja josbuli :smiley:

Eiköhän tällaisella arvo vaan nouse, joten kannattaa säilytellä toki. Nyt pitäisi vaan miettiä, iskisikö ns kaikki peliin tän vai cinellin osalta, koska kumpaankin uppoaa rahaa, varsinkin tähän jos haluaa levykiekot ja og ohjaamon.

Löytäskö kukaan skannattuja kataloogikuvia joista sais vähän alkuperästä osaspeksiä tällaselle?

^Ainakin suomessa tuohon aikaan kuulemma ratapyörät kasattiin vähän niillä osilla mitä löytyi jos ei ollut hyvään sarjaan rahaa kun pyörää tilattiin.

Näin kertoi kilpaa noihin aikoihin ajanut ukkeli kun joskus olmoon jotain osatietoja kyselin.